Nebo radsi hnědá perka?

Nebo radsi hnědá perka?

Edge perka
Kokoska Krásnej
.
Edge Líbí se mi oboje.
nellielovett že jo?
Edge oboje ![]()
Edge perka
Edge ty prvni ne, takova divna spicka. Radsi perka!
Edge perka!
Edge První mají takovou nijakou špičku. Radši perka.
Díky všem, perka to vyhrály, i v obchodě se mi líbily o něco víc... ještě ale potřebuju černý mokasíny, tak kdybyste někdo měl tip, budu ráda
Edge mne se teda ty černý boty dost libej
Edge Obojí.
Potrefenáhusa na noze nevypadaj špatně, ale není to 100%, abych si řekla, že je musím mít...
Na Vinted sú oranžové Cos šaty s výstrihom vzadu vo veľkosti XS.
paktofonika můžeš mi poslat odkaz?
paktofonika nellielovett díky, jsem to čekala:) já je mám cca 10 cm nad kotník a přijde mi že tenisky (aspoň ty co mám) mi k nim nesluší. No, zkusim to a uvidím reakce. I když teda jestli se ještě neoteplí, asi už počkají do jara ve skříni...
paktofonika jsi moc hodná, snad mi je někdo nevyfoukne, než se zaregistruju...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.