Kabát, rovnej střih, trochu oversize, barva, přesně takovej jsem hledala.

Kabát, rovnej střih, trochu oversize, barva, přesně takovej jsem hledala.

nellielovett Super je, ten potřebuju.
nellielovett super nákup, já mám hodně podobnej z loňska, černej akorát jednořadej.
nellielovett takový nákupy sou nejlepší ![]()
Bundu a křusky.

Pinot Noir Moc hezký, ta hořčicová ti sluší. V křuskách vypadáš správně nebezpečně.
Pinot Noir Je z Reserved? Mam tuším tu istú z minulého roku v khaki Farbe a táto horčicová je super.
Pinot Noir bunda je super, sluší ti.
Pinot Noir Ta bunda je přesně pro tebe! Skvělá barva! I boty jsou prima, tu tlustou podrážku určitě v zimě oceníš ![]()
Pinot Noir super ![]()
Zarinya slusi ti to
Lamicka dekuju,jen sem v jinem vlakne.![]()
nellielovett Skvělá barva
.
Zarinya no jo
vidim co ma na sobe Pinot, tebe jsem si zapamatovala, je to hned.
Isca paktofonika nellielovett Lamicka Díky moc!
paktofonika Ano, z Reserved. Měla jsem asi pět minut čas, tak jsem tam nakoukla a někdo ji nechal viset na nesprávném věšáku hned u vchodu, a zrovna moji velikost. Takové nákupy mám nejradši! Khaki by se mi taky líbila.
Pinot Noir moc ti to sluší! křusky jsou odkud prosím?
Pinot Noir bunda ti slusi, boty se mi uplne nelibi, ale budou na zimu prakticke...
Pinot Noir Jediná nevýhoda u tej bundy je,že má malé vrecká, ináč som s ňou spokojná. Pôjdem pozrieť aj tú horčicovú :)
Tak se mi právě podařilo objednat COS kolektivní šaty, červené S. Jsem zvědavá, jestli skutečně dorazí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.