Karja minikrabicky mlicek zas neznam ja.![]()
tak je to takovej sunar s prichuti ovoce a jogurtu,rozmicha se v mlece...no a me sunar nevadi.![]()
Karja minikrabicky mlicek zas neznam ja.![]()
tak je to takovej sunar s prichuti ovoce a jogurtu,rozmicha se v mlece...no a me sunar nevadi.![]()
paktofonika Silonky do Martensek? Jenom silonky? Já bych do boty šoupla ještě ponožky.
Zarinya To je něco jako proteinové koktejly, ne?
whiskas jo
Zarinya Ukaž kabát
.
whiskasto nepujde.Koupila sem ho v outletu,tak fotka na netu neni.
Leda az na me.![]()
Mne se totiz vyfocene kabaty na raminku nelibi i kdyby to byl max mara tak si ho nechci nechat zosklivit.![]()
ale cerny,pod kolena,v pase projmuty,sedi moc dobre...jen nema klasicke klopy,ale nevim jak to popsat.![]()
Ma tam takovou barevnou vsuvku.
Zarinya Chápu, tak se budu těšit na fotku :-).
Já dnes pokutu za parkování. Stala jsem čumákem v zastávce. Byla jsem pryč asi pět minut a už tam dorazila kavalerie i s odtahovkou. Ukecala jsem to za dvě stovky. Takže vlastně dobrej nákup.![]()
Kora to jo.![]()
paktofonika no jo, to jste vy otuzili...
0zero7 videla jsem ji vcera a nic moc. koukala jsem tam na slozeni dvou svetru a mely tak 4 procenta vlny...
0zero7 docela jsem přemýšlela o tomhle lehce ujetém svetru, na omak byl příjemný, na složení jsem nekoukala. Teď vidím 6% vlny, takže akorát tak na to, aby se zdrcnul v pračce.
razorblade Kokoska no praaaaaave! Asi na to kaslu.
0zero7 Úplně na rovinu, pět litrů za boty je teď postě víc než chci. Jsou jiné priority :-) Ale dík moc za podporu, mám to v merku a budu na tom pracovat.
andulka01 muzes pockat na nějaký slevy, já je kupovala loni během asi black friday za nějakou přívětivější cenu kolem 3 (i tak, no, ale vydrzej dlouho a z módy taky nevyjdou)
ja k nim nosím černý neprůhledný punčocháče, v zimě merino a do nich merino ponožky
Na ty neprůhledný punčocháče já už mám teploty teď
whiskas ponožky sú samozrejmosť, preto som ich nevypisovala.
paktofonika no jo, to jste vy otuzili...
No na Vianočné trhy. na prechádzku po meste alebo venčiť by som v tom nešla, ale do do a z práce je to aktuálne ešte v pohode.
andulka01 Cena ma takisto odradzuje, to už by som ich dávno mala no a stále je tam riziko, že mi za tú cenu ešte zožerú nohy.
paktofonika nezozeru, mě nedrely žádný.
A to ty ponožky nosite tak aby byly vidět nebo čisté z praktickýho hlediska? Já nosím jenom puncochace, tak jestli teda nedělám něco blbě. ![]()
andulka01 na Spartoo je mivaji nekdy ve slevě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.