Jimik mně je budou dnes doručovat
Co jste si dnes koupili/y?
Podlehla jsem a na zkoušku zakoupila sukni. Hodlám nosit pouze pod něco, na takhle viditelně. Je mi o dost delší. Ještě dám pak foto s dotazem zda ano nebo ne, protože prostě nevím.

andulka01 sukně se mi zdá dobrá. odkud je? těším se na foto outlooku..
Pavlena Stradivarius
andulka01 Jsem zvědavá, jaké k ní vymyslíš boty. :-)
andulka01 Sukňa je dobrá, predstavujem si k nej Marteny a hore hrubý vlnený oversize sveter :)
paktofonika Tak tohle přesně je v plánu. Akorát ještě nemám ty Marteny a tenhle podzim už je nestihnu. whiskas Takže zatím jako obvykle - kecky. Ale domyslet to chci určitě.
paktofonika Co jsou to ty vrecka? Jinak ta bunda je fakt pěkná!
Karja kapsy ![]()
andulka01 hele a nemuzes pro ne nekam skocit v pze osobne? Ja se primlouvam (Marteny), dneska jsem je vytahla zase a super jsou (je tma a prsi, grrr)
Catherinne Dík, mě furt napadaly ramena ...no já az si něco koupím pro sebe,tak to snad oslavíme!
Ale mám vlastně ,,novou,, bundu z bazaru, co nenadchne a neurazí, a čepici s nápisem Lost, což je přesny, a tu mi doma moc pochválili! Tak aspoň něco;-)))
Nevideli jste nekdo v obchode tu HM Pringle of Scotland kolekci? Libi se mi tam par svetru, ale slozeni me teda neuchvatilo.
Karja Że ramená ![]()
Kabat v s.oliver,svetr,saty a mlecny koktejl na redukci vahy.![]()
Běhací hadry, běhací hadry, běhací hadry...![]()
Zarinya Snad je ten koktejl aspoň dobrej!;-)))
paktofonika andulka01 heledte a ted mi prosim povezte, jak resite zmrzly nohy v kombinaci martensky a sukne jak pro vilu. Puncochy? Podle me to ztrati smrnc, i kdyby byly tenky cerny.
Karja proc by nebyl?
to ma ruzny prichute.
Zarinya Tak jestli to chutná jak ty minikrabicky mlicek pro děti, tak si to taky kupuju! Ty mám hrozně ráda.
Pavlena Ja tie Marteny ešte nemám, ale pravdepodobne by som k tomu vzala sieťované silonky. Klasické nosím iba keď je mínus.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje