Tak jsem si na druhy pokus objednala cerny kolektivni cosacky saty, ktery se zase zazracne objevily v nabidce. Jestli je furt nekdo vraci, tak ten kousek uz musela vyzkouset pulka Evropy
Co jste si dnes koupili/y?
Kora Názory tu boli rôzne a asi záleží na tom aký model.
Kora no já voboji, podle toho jak ty ponožky vyjdou a jaky je počasí, není v tom nejakej módní záměr
mne ty nový taky vůbec nedrely, ale starý, co mi přijdou z měkčí kůže, mě drou na pate v tom ohybu i po iks letech
Konečně mám zase padnoucí černý basic šaty za super cenu. Dnes dorazily. Sedí všude, i v zádech a dobrá délka, na milimetr přesně mi zakrývají úplně celá kolena
.
https://www.zalando.cz/lauren-ralph-lauren-matte-daivyn-belt-zerzejove-saty-l4221c0te-q11.html
wendulka Ty jsou ????
Tak mi dneska dorazily černé kolektivky a už chápu, proč jste z nich tak nadšené. Jsou fakt bozi! A taky fakt obří. ![]()
Takže.. Kdybyste někde narazily na kolektivky L v jiné, než černé barvě, dejte, prosím, vědět.
razorblade sorry, nechávám si je, držím palce, ať ti to klapne![]()
Dadoo vsak v pohode, prachy mam furt zablokovany. Minule mi je ale vratili az druhej den
add jiny barvy: zkousej to rano pred sedmou, uz jsem tam pri cekani na cerny narazila na obe ostatni barvy :) ale cerveny uz mam a ty hnedy by mi neslusely
Dadoo Já jsem z těch kolektivek tak zblblá, že si je snad taky budu hlídat! A to nevim, jestli mi na jaře budou ty minulé kolektivky kokony, co jsem zdědila po paktofonika....kdyžtak půjdou žebra ven!
razorblade mně ty hnědý taky neslušej (slaboučkým hlasem dodávám, že jsou fialový, ti, co maj hnědý, neposlouchaj)
Potrefenáhusa se mi nechtelo psat “mokovy”
a ja to mam nekdy s videnim barev jako chlapi
takze proste hnedy. A ony neslusi ani ty univerzalne krasny modelce, ktery jinak slusi skoro vsechno.
razorblade no a vidělas je naživo? Voni totiž mochový maj na pytlíku nálepku purple :-) Ale je to fakt taková barva čerstvě uvařenýho kakaa, vono je taky trochu fialový
každopádně já v nich vypadala jak v pyžamu, mně tyhle nebarvy moc neslušej
Dadoo Já jsem z těch kolektivek tak zblblá, že si je snad taky budu hlídat!
Přesně
už si říkám, že snad mi ke spokojenýmu životu chybí jen tohle!
Potrefenáhusa nevidela, ja se do cosu malokdy dostanu. kancl mame u Andela a vetsinou jsem lina se jeste nekam hrabat a po porade sednu do auta a jedu domu![]()
andulka01 hele to beru, to je jasny. Prekvapilo me, ze v CZ stoji 5k, to je dost, tady na cz menu presne 3000 bez slev!
paktofonika nohy nezerou ty Emmeline vubec, citila jsem jeden prst asi 4 dny, uplne v pohode, papuce tedka uz
Kora ja mam dneska holy nohy a sukni a v Em silnejsi sedy ponozky, je to prijemny, trochu takovy schovanka z ustavu teda...
0zero7 Ja som dnes za bezdomovca a tie tenisky to trochu kazia. Páčia sa mi Jadon, ale v tých by som bola asi ako kocúr v čižmách. Tie stoja tak 5k, Emmeline bez zľavy tak cca 4k.
paktofonika ty jsou dobry, me se libi Flora, ale musim to nekde znova zkusit. A pak par klasickych polobotek.
Archie Smooth jsou bozi, ma jaro o nich uvazuju. Taky maj jedny mokasiny s leopardem!
Kamaradka ma z lonska spicaty polobotky na prezku od nich a jsou naprosto uzasny, akorat to nikde uz nemaj.
Přišly mi COS červené šaty vel.S a jsou mi nepřekvapivě velký. Ale líbějí se mi a uvažuju, že je přešiju. Nebo kdyby měl někdo na výměnu XS.
0zero7 ukaz ne ![]()
Tady asi holým nohám odzvonilo.
Prosím vás, nemáte někdo poruce odkaz na ty kolektivky? Nemůžu ho najít..
Prosím vás, nemáte někdo poruce odkaz na ty kolektivky? Nemůžu ho najít..
Zatim jsem neměla v plánu je kupovat, ale zdejší šílenství mě čím dál víc nahlodává ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje