Jee ten je pekný, hlavne rukávy sa mi páčia. Odkiaľ že je?
Co jste si dnes koupili/y?
Lindex. A nejúžasnější je, že jsem měla 50 % slevu. Nevím proč, asi kvůli mým krásným očím ![]()
Lindex měl teď 50% slevy na svetry, ale jinak krásný oči máš samozřejmě taky!!!
právě kvůli tý vodě v Induloně jsem psala, že ty boty s tím krémuju rouhačsky. Ale nepozoruju žádný popraskání, měla jsem taky speciální krém od Meindlu původně na pohorky, a to mi přišlo naopak, že to tu kůži strašně zapatlává a ještě se na to lepil prach a podobnej bordel.
Jinak jako univerzálně fakt dobrej krém na boty mi přijde wonder balsam od dr. Martens.
![]()
Tenhle se mi líbil dost, bohužel jsem v něm vypadala nedobře..tak Vám závidim :)
Jinak teda skvělej krém na boty maj u Vagabondu v prodejnách, světle modrá tuba..abych teda byla k tématu :)
Nezáviďte, já taky nevím, jestli v něm vypadám dobře. Ale líbil se mi, takže jsem si řekla, že mi vlastně sluší a přes to nejede vlak :-)
Lindex měl teď 50% slevy na svetry, ale jinak krásný oči máš samozřejmě taky!!!
Hm tak nevím, jestli jsi mi nezkazila den tou poznámkou o slevě :-)
Jinak se přidávám k týmu Indulona na ruce i na boty! Pohorky mažu nějakým včelím, když se mi podaří ho najít.
Určitě v něm vypadáte dobře
Dík, máte u mně malé, bezvýznamné plus. ![]()
Děkuji ![]()
Jo a já si dneska koupila na trhu takový ty hand made náušnice z mědi tuším..spousta radosti za 120 korun ![]()
ten svetr se mi moc líbí, takový bych taky potřebovala.
Tak ty rezavy boty co jsem davala vcera jsem si nakonec koupila. za CZK ve stejne sleve, ou jeee.
Sou moc pěkný, tak dobrej nákup..
Super!
jako na nějakým českým eshopu? Já se včera hned po tom vašem postu koukala na zoot na ty černý a ty byly jen s 10% slevou a navrch 38 vyprodaný, béééé
Jj. Eobuv
Aha tak uz nemaj velikosti buuu
tak mám smůlu
(nepotřebuju, nepotřebuju, nepotřebuju)
zvažuju teď sandály od Birkenstock, ale nevim, jak s velikostí, mám, ehm, troje 38 a dobrý (ale pantofle), ale všude píšou, že se maj objednat o číslo menší, kdyby měly volnější pásek přes patu, tak by mi asi seděly víc, záleží, jak do nich tu nohu našteluju) - totiž jsem ve svých sandálech od Art v létě zmokla a nejen že mi obarvily strašně nohy, ale ještě se mi po té eskapádě oloupala kůže na obou chodidlech, kdo ví, čím tu kůži zpracovávají a nějak poklesla moje důvěra, nohy mám jen jedny.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články