Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 14:10
Reakce na nolita:

verim+cerna,no asi se nedockam.;-)

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 14:27
Reakce na Zarinya:

jj, ono je vlastně pořád takové nějaké šero, a v tom ta černá zanikne... ale hodila do outfitů jeden, co jsem měla cca dva týdny zpátky, a který se jakž takž dal vyfotit...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 15:48
Reakce na paktofonika:

ja na hodne suche ruce pouzivam krem s 20 % bambuckeho masla od l'occitane (mu tady delam furt reklamu). pokud to nepomuze, tak jedine na noc mazat ruce sadlem, pokud nejste vegan:)

Offline dzizisketa
8952 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 15:53

Existuje nějaké tělové mléko či krém, co velmi dobře hydratuje, ale zároveň nemastí a nenechává dlouhotrvající film?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 16:02
Reakce na razorblade:

No to používam tiež, síce pomáha ale musím ho nakladať veľmi často, ten malý vydržal možno 10 dní. No ale sádlom sa mazať nechcem. Ja mám problém, že len čo mi trochu ruky ofúkne sú ako strúhadlo. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 16:07
Reakce na paktofonika:

Taky to tak mám. Ruce mažu konopnou mastí a dobrý.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 16:07
Reakce na dzizisketa:

Ja som skúsila všeličo možné, z lekárne z drogérie, prírodné, a nakoniec mám olej. Jasné chvíľu po sprche je cítiť na tele, ale po pol hodine ani neviem že som sa olejovala. Pokožka je jemná, hladká a má "jas".  Len ho treba nanášať na vlhkú pokožku. Konkrétne mám z Alverde. O mojej pokožke platí presne to čo aj u rúk, bez hydratácie som strúhadlo. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 16:09

ja teraz nedám dopustiť na tento krém na ruky. Tiež mávam hlavne cez zimu veľmi vysušené ruky, ale týmto mi stačí si natrieť raz za deň, a super

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 16:14
Reakce na paktofonika:

Když jsem vybírala ty krémy, všimla jsem si, že mají i výživnější varianty, myslím že ještě dva noční krémy na ruce a jednu hydratační masku na ruce. Na extrémně suchou pokožku by se možná hodilo spíš něco z toho. :) Od těch, co jsem objednávala, asi neočekávám žádnou brutální hydrataci, spíš takový ten denní krém do kabelky na občasné máznutí co i hezky vypadá, ale kdoví, třeba překvapí.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 16:16
Reakce na betsey:

Taky mám cosi od této značky a dobře to hydratuje. Mám oblíbenou tělovku od Arden Green Tea, přijde mi lepší, než různá drogerková mléka.

Na ruce mám nejradši od Herbie krém na změkčení ztvrdlé kůže. Podle názvu to nevypadá na krém na ruce (koukám, že ho doporučují na nohy), ale nevadí mi vůně a když si ruce namažu 2x po sobě ráno, vydrží efekt minimálně do odpoledne, třeba když jedu na služební cestu. 

Herbie

Offline Ounz
20528 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 17:47
Reakce na paktofonika:

Já mám ruce extra suchý a ke všemu se meju a dezinf tak tisíckrát za den, takže když zapomenu, vypadaj moje ruce jako ty stařecký ošupený větve, a používám ten bambuckej, ale jen tak mezi, jinak je na noc dobrá indulona a pak máma krém s mandlovým olejem od Reginy asi za šede..není to špatný vmezeřit, docela rychle se vstřebá. Jinak se mi osvědčilo, jednou za týden peeling (měla jsem od l'occitaine, ale teď mám obyč sprchový peeling,  co jsem dostala a na tělo nepoužívám) a pak hodně promazat - buď ta indulona, modrá nivea anebo já mám teď nějaký bio bambucký máslo s levndulí od kamarádky a to je boží.

Důležitý je mazat často (ale to určitě víte), já třeba můžu použít indulonu i přes den, doslova se vcucne. Třeba jsem měl krém od Crabtree&Evelyn, protože se mi děsně líbil a chtěla jsem ho a nic, jako bych se nenamazala. Ale voní krásně, to teda jo..

Offline Ounz
20528 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 17:50
Reakce na betsey:

No vidíte, na mě tenhle až tak nefunguje..je to děsně individuální..

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 18:31
Reakce na dzizisketa:

Pro mne je nejlepsi krem na telo Kiehl's Creme de Corps, pouzivam roky. Nevoni, coz beru jako vyhodu a vyborne hydratuje. Film budete mit chvilku, ale vstreba se rychle.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 18:41
Reakce na nolita:

to je přesně ten typ šatů, který sluší leda někou takovému, jak si představuju vás nebo liona. já bych v tom zásadně vypadala jako komunistická prodavačka nebo zapšklá úča 

Offline wendulka admin
16653 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 19:37
Reakce na razorblade:

ja dnes saty v lindexu. narozdil od modelky mi rukavy neplandaji, ale obepinaji mi ruce, coz, doufam si tvrdit, vypada jeste lip:)

Nó, ale zrovna tenhle střih s takovou délkou většinou sedí i mně za předpokladu, že by mi ty rukávy rovněž neplandaly. Stejně tak můžu červenou, když na to přijde. Budu se na ně muset jít taky podívat.

Jsou parádní.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 20:29
Reakce na Jiná Realita:

ty saty jsou bozi, zrovna dnes jsem je mela na sobe, vzala jsem k nim kozacky, takze se to v podstate napojovalo a byl z toho soucasny look lehce smrncnuty sedmdesatkama, super.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 20:40
Reakce na dzizisketa:

A ako základ je fajn tento sprchovací olej. Dobre hydratuje, nezanecháva film. Pre niekoho môže byť mínus ze malo peni. Skoro všetky sprchovacie mi pokožku ešte viac vysušovali, potom žiaden krém nepomáhal. Používam ho pod sprchou aj na odlicovanie. Dobre sa ním ide dole riasenka.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 20:51
Reakce na Ounz:

No mam to rovnako. Veľmi často umývam a dezinfikujem ruky. Plus často upratujem a pri upratovaní nenosím rukavice. Takže si za to môžem aj trochu sama. Inzulínu doma mám, len je pravda ze zanecháva film takže možno na noc s rukavicami? Dôležitá je ta pravidelnosť a keď zabudnem tak je to větev. Ten Loccit aneks je zatiaľ najlepší, ale to by som skrachovala mazať len ten. Tak skúsim indulonu a reginu na noc  A nedávno som dostala vzorku krému Dr. Bronners a veľmi príjemné vonal , no ale take nic na ruky.  

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 20:56
Reakce na paktofonika:

Ten vypada dobre, koukala jsem a vypada to, ze nema zadny mineralni olej ve slozeni. Hmmm. Ale nevim, jestli ctu ty ingredience spravne. Ja jinak pouzivam oleje i misto telovyho mlika nebo to smicham, film na pokozce mi nevadi. Za chilku se to vcucne.

Offline viktorka_od splavu
49308 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 21:06
Reakce na paktofonika:

indulona je jediná, která mi fakt pomáhá, a film nedělá právě žádný, když jí nedám moc, vcucne se hned, když to trošku přeženu, otřu dlaně o předloktí. jediný co mi vadí, že mi moc nevoní.

nemám ráda krémy, které jsou sice jakoby nemastné, nic po nich nezůstane, ale pak když si třeba i za dvě hodiny ruce namočím, cítím že smývám nějaký slizký povlak, ble