Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline brrr
12337 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 22:43
Reakce na Torrah:

Tak rychle do Lindexu, jak psala Potrefenáhusa mají 50 % slevu na svetry. A tenhle existuje i v lahvově zelené a světle modré, aspoň podle netu.

Online continuity
43032 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 22:47
Reakce na brrr:

zitra si musim na ten Lindex vysetrit konecne cas.

jinak dnes dorazil posledni darek. v patek objednano a vcera vecer to uz bylo na poste. ja si na CP letos nemuzu stezovat. prodlouzili nam oteviracku a otevreli vsechna okynka. na plne poste jsem si vzala listek a naivne sla do lekarny - no nestihla jsem to. loni jsem touto dobou stihala i Billu. 

toto je ten darek

Offline Torrah
3382 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 22:50
Reakce na continuity:

Ty bláho, ten je!

Edit: Korečkové rypadlo?

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 22:53
Reakce na continuity:

Uzasny, ty detaily! Ale porad koukam na tu spodni lopatu, vidim tam totiz boruvky a dala bych si.

Offline brrr
12337 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 22:54
Reakce na continuity:

VY MÁTE DůLNÍ RYPADLO!!! Ježíšmarjá, co by u nás doma za to dali. Nedostanou. (Jsou ještě malí, jeden chce rypadlo a druhý náklaďák a to fakt není reálné.) Ale už se mně ptal kolega, jestli by se nemohl přijít mrknout, kdyby náhodou dostali

Online continuity
43032 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 22:59
Reakce na Torrah:

dulni rypadlo. muz o nem porad mluvi, tak ho dostane. z recenze na youtube volne cituji:

- nehodi se pro fandy, kteri prave dokoncili trideni svych kostek

loni jsem nakonec nekoupila ten mobilni jerab, uz se nedela a je mi to lito.

Online continuity
43032 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 23:00
Reakce na brrr:

taky jsem dlouho vahala, proto to prislo az ted. ale porad o tom mluvi tak at.

ja hlavne nevim, kam to dame.  on to pry chtel jako prekvapeni, ale fakt to nemam kam schovat. vazne ne.

Offline Torrah
3382 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 23:02
Reakce na continuity:

To vypadá super. Já teda mám koupenou zatím jen duplo mašinku a náhradní koleje, páč u nás je mladý muž zatím ve věu tří let a toto rypadlo by zřejmě ještě neocenil. Ale to přijde, děda už se těší, až povyroste. Tuhle jsme kolem těch velkých leg brousili v Bambuli a můj chlap se tak těší, až bude mít důvod tohle kupovat :).

Offline brrr
12337 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 23:02
Reakce na continuity:

K sousedům? Já jsem to tak s objemnějšími dárky už párkrát udělala.

Offline Torrah
3382 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 23:03
Reakce na brrr:

Hlavně to u sousedů nesmí objevit jejich děti a vykecat to vašim dětem... i to už známe :).

Online continuity
43032 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 23:07
Reakce na Torrah:

tak to je darek pro meho muze, schovavat to po sousedech nebudu. uz je velkej. bude se muset smirit s tim, ze bude rypadlo a nebude prekvapeni. 

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 23:38
Reakce na Potrefenáhusa:

Birky chci jeste jedny na leto ty celocerny bez korku, mam bily a jsou super. Ja ty boty miluju, uplne je mi lito mych dalsich sandalu, protoze je skoro nenosim.

continuity rypadlo je bozi!

Online Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 21. prosince 2016 00:14
Reakce na 0zero7:

no já chci uplně klasický tyhle, vím, že žádná elegance to není, ale já sandály v létě strašně užiju a potřebuju v nich fakt chodit i dlouhý trasy. moje milovaný gizeh už po asi 8 letech začínaj dosluhovat a přece jenom úplně na ty dlouhý trasy nejsou, i když mezi prstama pohodlný.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 21. prosince 2016 06:11
Reakce na continuity:

A nestačilo by to zabalit? Sice pak může tušit, co velká krabice znamená, ale aspoň malinko prostoru pro napětí tam je...

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. prosince 2016 09:14
Reakce na continuity:

zitra si musim na ten Lindex vysetrit konecne cas.

jinak dnes dorazil posledni darek. v patek objednano a vcera vecer to uz bylo na poste. ja si na CP letos nemuzu stezovat. prodlouzili nam oteviracku a otevreli vsechna okynka. na plne poste jsem si vzala listek a naivne sla do lekarny - no nestihla jsem to. loni jsem touto dobou stihala i Billu. 

toto je ten darek

Teda to rypadlo ale je boží!  Jen nemůžu nějak poznat, to  je nějaká stavebnice, že si to musí napřed poskládat nebo to dorazí takto vcelku? A jak je to velké?  Jestli jsem to dobře pochopila, to je spíš pro dospěláky?

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. prosince 2016 09:15

Já jsem dnes koupila lístky na novoroční koncert brněnské filharmonie Má vlast- poslední dvě místa. A dám je mamince k Vánocům.  Myslím, že bude mít velkou radost a moc se těším.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 21. prosince 2016 10:00
Reakce na continuity:

Rypadlo je úžasné!

Stejně jako Jehelníček bych ho honem zabalila. Buď do veliké krabice nebo s něčím dalším, aby to mělo jinou velikost a tvar než by u rypadla čekal. Anebo bych na to aspoň dala jmenovku pro někoho jiného, s kým se uvidíme až po svátcích. 

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 21. prosince 2016 10:03
Reakce na Berta:

Snad mi to continuity promine, je to rypadlo od Lega: LEGO Technic 42055 Těžební rypadlo.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 21. prosince 2016 10:08
Reakce na Potrefenáhusa:

Sandály jsou pěkný, taky si budu muset pořizovat nový. A v té kůži bývá víc tuším chromu- a to je svinstvo. Birkenstockům bych taky věřila. Já měla loni tamarisky, byly to mé první levnější sandály a už bych do nich nešla. Při 1. procházce se vytrhl pásek, to za 30 dnů spravili a právě ta kůže uvnitř mi přišla taková tvrdá, nepříjemná.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. prosince 2016 10:09
Reakce na Emi:

Mně to trochu lego připomínalo, ale nebyla jsem si jistá. No v každém případě bude od obdarovaného na dlouho klid, protože toto než postaví! V každém případě  super dárek. Já bych se to taky snažila nějak utajit. Klidně bych mu ty kostky rozdělila do menších balíčků :-)