Mam teraz tento a je super. Viem ze tam nemáš dm ale ak budeš mať možnosť tak skus. Je lacný a pokožka je po ňom fakt super. 
Co jste si dnes koupili/y?
A ktorú máte. sú asi 4 druhy. Ja mam modrú. Ale možno by sa hodila červená ochranná.
právě tu modrou:-) ruce musí být ještě vlhké po umytí a nedávám moc velkou vrstvu. na suché jde hůř rozetřít a nevsakuje se tak dobře, jak mi ruce "šustí", tak je nejdřív pod teplou vodou opláchnu, pak utřu a namažu. ale určitě je to individuální, každému to vyhovuje jinak
Mně právě ani indulona nezanechá mastný ruce, když jí nedám moc. Na noc s rukavicema dobrý, akorát já s rukavicema těžko usínám. Locc dávám taky relativně málo, ale pravda, že nemažu tak často. Ta Regina je fajn.
Díky za tip na sprchový olej, vypadá dobře kouknu na něj. Teď mám nějaký Artemis či co a na obličej nic moc, jako sprcháč ok. (Slečna mi to prodala jako odličovač)
A uklízim taky bez rukavic, nemám je ráda a na kůži to taky není nic moc..
Jinak sprchovej olej jsem měla ještě od Saloos, dárek od kamarádky, a moc fajn, akorát teda jsem měla kluzkou vanu :) to je po všech tak?
A viktorka_od splavu a našla jsem foto toho shea butter od kamarádky, krásně voní a na ty ruce je dost dobrej..dávám ho po peelingu, to teda není rychlé použití přes den, chvíli trvá, než se vstřebá
Tak som sa šla pozrieť a nemám priamo indulonu ale akúsi phytanolu a Londenu. Kúpim teda tu modrú indulonu. A to shear butter tu asi nieje k dostanú čo ?
K sprchovaciemu: sprcha po ňom nieje šmykľavá, ja somam spokojná. Kľudne ho miešam aj s klasickým sprchovacím. Na odlicovanie priamo nieje, raz som to ale skúsila a nič mi riasenku neodlici lepšie. Potom samozrejme čistíme pleť tradične.
Co jsem si NEkoupila, slevnili Clarksy o 60 procent tak jsem si chtela koupit jeste ty rezavy, cerny nosim porad, tak bych to urcite unosila. Sla jsem do obchodu a nemaj, slecna ze mi je objedna pres pokladnu, tak cekam 15 min napodruhe ze to nejde, kolega ji rika, ze na vanoce to nefunguje, bezva. Nez zacala objednavat meli 4 kusy, letim zpet do prace, ze objednam online a kdyz chci platit tak samo VYPRODANO. Lehc
e jsem si zazurila....
No, ty různy ndeny - ty napodobeniny, to je špatný, zkuste tu modrou, ale tak ne každej ji má rád, no ale za padesát se to dá zkusit, myslím.
a kdyby vám modrá indulona neseděla, tak se rouhačsky přiznám, že se mi zdá velmi dobrá i na krémování bot...
Ta je nej na boty!! Jednou mi to doporucila prodavacka, kdyz jsem si v Pze kupovala nekrestansky drahy kozacky (na tu dobu teda) a mam je dodnes, jen menim podpatek. Ma na tom zaskuhu i krem na ruce pouzivany na boty.
tak to je teda škoda, ty jsou fakt hezké ...
to mě na tom právě baví, že ty věci mají tendenci působit nějak samy o sobě, ale maji velký potenciá a v celkovém outfitu to vyzní úplně jinak, rozuměj super... :-) chce to zkombinovat s punčochama, botama a tak, a najednou je výsledný dojem úplně jiný. jinx by mohla vyprávět, mám dvoje šaty ala jeptiška style, ale když se to dobře zkombinuje, vypadá to fakt dobře. neboj se toho, chce to jen zkoušet :-)
jsi mě předěhla, já jsem je ještě neměla :-) ale vyzkoušela jsem nové slimky, můj hlavní strach - hlavně, aby se neprotlačovala kolena - se nepotvrdil :-)
a kdyby vám modrá indulona neseděla, tak se rouhačsky přiznám, že se mi zdá velmi dobrá i na krémování bot...
To není podle mě žádný rouhačství. To je obecně známá věc, že pokud je doma modrá indulona, netřeba zbytečně utrácet za krém na boty
. U nás se to praktikuje takhle už léta.
mně modrá indulona i hrozně voní, to je vůně dětství, kdepak nivea :-D
(Ještě kdyby se tak znova začalo dělat mejdlo Nela Batole)
Díky za tipy na olejové přípravky! Zejména sprcháč od Biodermy vypadá dobře a neznala jsem ho.
Já jsem slyšela, že indulonu na boty v žádném případě (za socíku to bylo běžné), že mi je ani nevezmou na případnou reklamaci. Nevím, jak by to poznali.
taky nevím, jak by to poznali:-) ale je fakt, že indulona je krém hydratační. tzn nevhodný do mrazu (na ruce) a nevhodný na boty vůbec.
Existuje nějaké tělové mléko či krém, co velmi dobře hydratuje, ale zároveň nemastí a nenechává dlouhotrvající film?
Nevim jestli j dotaz ještě aktuální, ale můžu doporučit Trixo-lind. Je teda hlavně na ruce, ale používám ho i na tělo když už se dokopu k tomu se namazat. Hned se vstřebá neni mastnej, hydratuje. Žádnej luxus, půl litru stojí do stovky. Problém je trochu v tom, že je to primárně do nemocnic pro lékaře a prodávaj ho jenom lékárny Zelená hvězda (možno objednat na netu)
Je mi trochu trapný, že můj první příspěvek zní jako reklama, ale ne, nejsem jejich obchoďák a nepodporuju žádnou farma firmu ![]()

Svetr pod stromeček. Akorát u těhle oversize kousku mám problém, že nevím, jestli mi už není moc velký (ale asi ne).

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články