Vypadate bezvadne, boty noste dle libosti. A vim, ze bojujete s vlasy, ale nahodou tady vypadaji hezky a zdrave.
Co jste si dnes koupili/y?
hezký nákup, ty černé mám taky, jen tu modrou variantu a ta barva je super...
ale je fakt, že černou se nic nezkazí.
To som bola ja! Aspoň ste si kúpili super šaty. Zelené sú parádne
Tak s vlasy je to jako na houpačce. Nechala jsem je trochu ztmavit, snad jim to prospěje.
Já vím, myslím, že jste je zmiňovala a já si je pak šla zkusit. Modré jsou moc hezké, ale já jsem taková konzerva a ta černá se lépe kombinuje, byť ty modré jsou zajímavější. Jen doufám, že u těch černých trefím velikost, nemohu si absolutně vzpomenout, jestli jsem zkoušela 34, nebo 36.
Jasně, to jste byla Vy, máte mě tedy na svědomí. Ty zelené mě fascinují tou barvou :-D.
hlavne ta barva je krasna!
Taková správně jedovatá.
Riskla jsem ty menší, snad ta guma v pase nebude mocšponovat a v ramenou sednou. Překvápko, no.
tak snad to vyjde :-)
Takto vypadají ty větší (váhala jsem, zda je koupit, nebo počkat na menší), tak nevím. ![]()

to jsou ty 36? tak to bych asi počkala na menší, podle mě by sedly líp.
damn. už jsem si říkala, že tuhle sezonu v COS tak nějak nic (a byla jsem ráda), než jsem dorolovala k týhle sukni. dál už jsem radši nerolovala...

Díky, jdu definitivně objednat ty menší (objednávám z webu). Uvidím ...
Ta je krásná, Už je Vaše? :-)
ano, já jak vidím něco v typu kilt, tak se neznám. nevíte někdo, jaká služba COS doručuje? doufám, že ne česká pošta...
To se právě také snažím zjistit. Hlavně se mi nějak zasekl "checkout", stránka nereaguje
.
tak nám to snad někdo tady řekne. já už se tak těším, až si ji vezmu s křivákem...
Tak asi nic, nejde mi odkliknout checkout. :-(
já to kupovala jako "guest" bez registrace, protože si nepamatuju heslo, už je to dávno, co jsem tam něco brala. bez problémů. zkuste znovu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články