Zkouším, i jako guest a nic. Asi chyba v systému. Sakra!
Co jste si dnes koupili/y?
tak držím pěsti, ať se to brzy rozchodí a šaty tam na vás počkají
Poslední nákupy tu se mi líbí. Díky za tip na cos, mrknu na nějaké šaty.
Já využila mango slev a koupila si kabát k džínám a teniskám.

Ten je pekný. Tie rukávy sú také krátke? A je teplejší alebo skôr tenší. Ospravedlňujem sa ale potrebujem nejaký a župan už nechcem.
Děkuji. No já ještě nevím, dnes jsem ho objednala. Kratší rukávy mi nevadí a moc teplý nebude. Ale chtěla jsem něco na lítačku za pár korun.
Měla bych to dát do vlákna- co jsem dnes nekoupila. Tedy včera. Chtěla jsem zajít ještě pro pár srandadárků do Lush, aLE nedala jsem to. Takovou frontu vinoucí se ven z obchodu palladiem jsem tam ještě neviděla. Tak nic nebude.
Dala jsem se strhnout davem![]()

mám naprosto totožný zážitek. Včera jsem tam chtěla rovněž koupit poslední drobnosti, ale když jsem viděla tu frontu, zbaběle jsem zdrhla.
Ty jsou úžasné. Opět závidím všem vysokým. Objednávala jste z e-shopu? Mně to odpoledne nešlo, jdu to zkusit znovu, ale nevím, budou-li ještě mít ty mé brutálně zelené šaty.
Nepotřebujete někdo z Prahy kupony na slevu do Marionnaud? Mám tři, dva jsou do kamenné prodejny, jeden do eshopu, 20%, 25% a 40% myslím.
Tak jasně, že už je nemaj
, já si snad koupím i ty větší.
Z E-shopu. Kdoví jak budou sedět. Odpoledne prošla objednávka normálně, tak snad se vám taky poštěstí.
Tak jasně, že už je nemaj
, já si snad koupím i ty větší.
Aha, to mě mrzí. To byl fakt fofr![]()
36 zatím je :-).
Jak si Vás tak vybavuju, tak Vám budou slušet. :-)
Díky
No já bych je brala i ty zavinovací a nejen je ![]()
v Lushi je to brutal už minimálně měsíc, kdy jsem tam byla naposled, naštěstí to docela rychle odsejpalo, ale já tam trefila snad nějakej školní zájezd nebo nájezd puberťáků
Vám to dneska sekne ![]()
.
Přepravní společnost jste náodou nezjistila, že? Není tam o dopravci ani ťuk.
tobe ty saty budou uzasne sluset s tvou krasnou postavou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články