tatinkovi k narozeninam a sobe jsem doplnila zasobu chloe love. Do zimy je ta vune skvela.

tatinkovi k narozeninam a sobe jsem doplnila zasobu chloe love. Do zimy je ta vune skvela.

Právě jsem takovou potřebovala, tak jsem zvědavá..no batoh nemám, uvidím co ježíšek a kdyžtak ho koupím pak (už mám vybranej
)
Ta velikost mě právě nadchla, uvudíme, jaká bude naživo..
Love, Chloe je skvělá!!! Mám ji asi měsíc a nemůžu se nabažit, fakt po letech vůně, která mě uchvátila.
Já nakonec ten Braasi, tak se těším. Maj pěkných víc, ještě jeden se mi líbil, taková jak hranatá plátěná nákupní taška, ale nakonec jsem si vybrala ten rolovací s koženým dnem (Ježíšek chtěl bejt hodně konkrétní)
Chloe Love je asi hodně sladká? Chci si objednat něco na zimu a mám v plánu opakovaně koupit Hermes elixir des merveilles, mám ji ráda, je taková "svetrová" :-D. Ale na druhou stranu bych ráda zkusila něco jiného. ![]()
Mně se ty COS šaty moc líbily od začátku, ale ty zelené jsou ještě hezčí (zajímavější) než černé a to zelenou nemusím. Těším se, až se v nich vyfotíte.
Krásné boty, oboje. (Na mě pekelně vysoké, já bych se v nich zabila :) )
nene, strih, aspon myslim, ze to byly ony, uz si to nepamatuju presne. Ale na raminku se mi zdaly jako temer jistota a kdyz jsem je oblikla, udelaly ze me selku.
Máte pravdu, také jsem si v nich připadala poněkud selkoidně (asi chtějí drobnější postavu - mám na mysli napříkald šířku ramen - aby nedošlo k omylu), ale mě na nich již tenkrát strašně zaujala ta úžasná (z mého pohledu) zelená barva.
Já další boty.
Šaty. Mám je delší a hodlám je nosit s páskem.

A ještě jedny šaty do práce. Doufám, že v nich nebudu vypadat jako jeptiška :) I když možná budu vracet, naživo jsem je neviděla.

sladká bych neřekla, mně přijde taková vyloženě dámská, je to teda typ vůně (asi jak mi voní hodně :-D ), který bych se nebála komukoliv dát (nic výstředního), ale kolegyni v práci už taky nevoněla.
(Jsem zoufalec v popisech vůně.)
Mně se na Vás líbí ty černé, ty jste si nakonec koupila?
ta zelená vám náramně sluší, to mi přišlo už v létě z té fotky na MP!
Děkuji, stačí mi i tento nástin :-). Chtěla jsem jen vyoučit přeslazenost.
Tak z toho popisu si nedovedu predstavit vubec nic ![]()
Ale ja to mam s tim popisovanim vuni stejne. Ja si nekdy nedovedu vuni predstavit ani s temi popisy tady, protoze casto nevim, jak ty ktere slozky voni.
Lush totiž mezi puberťačkami děsně frčí. Jako matka jsem opět totálně selhala, protože jsem odmítla hnát se tam na poslední chvíli pro dárečky. A tím, že ostatní prodejny zmizely, všichni šli do Palladia. A to je asi to poslední místo na světě, kde bych se chtěla těsně před vánoci ocitnout.
tak víte jak je to s těma vůněma, můžete v tom cítit něco, co já ne...
Skvělý nákup! Ty boty boty ... (no, já si teď dala po včerejší objednávce trochu pauzu - tedy od bot).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.