andulka01 zapomnělas na taliány
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa Na Križikovej ešte je
Kúpila som Marteny ![]()
Potrefenáhusa normalne dole ve Fenixu. Sem myslela ze to uz davno musis vedet:D
a klasiku nebo ty na platformě?
paktofonikaJadon?
Jinak jak maji na ASOSu tu slevu 20%na vse, maji tam i ty Gryphon sandaly, kdyby nekdo potreboval. Vsechny velikosti. A nezapomente, ze v librach je na ASOSu vsechno levnejsi...
711990 a když já tam teď už nechodim DENNĚ
a když tam jdu, tak nekoukám napravo nalevo, protože fenix je krom deemka a MS dost k nepoužití
Potrefenáhusa 711990 Normálne. Jadon som skúsila akocur v čižmách. Už tie obyč sú na mňa akosi až moc. A ako tu niekto písal, že tie Jadon nebude mať pol mesta, tak ich vidím všade.
Potrefenáhusa tak je to v ty spodni pasazi, tak v pulce cca. To bys neobjevila asi nikdy, kdyz o tom nevis:) pro me je to hruza, M&S i Delmart. Vzdycky tam utratim miliony.
paktofonika tak se tesim na foto:) ja teda koukam poctive, ale ani normalni, natoz Jadon jsem jeste nevidela.
711990 zrovna zejtra jdu tak náhodou kolem, tak se tam podívám. V MS já nějak moc neumim nakupovat, nikdy nakonec nevim, co vzít, myslim tim z těch chlazených potravin (a taky jsou už teda fakt dost drahý)
Potrefenáhusa Náhodou je tam dobrý fitko
. A v domácích potřebách Orion jsem taky nechala dost peněz.
711990 No dnes som Jadon videla 2x po ceste domo z práce. Normálne vídavám bežne.
paktofonika bydlis v lepsi ctvrti:D
Potrefenáhusa ja v M&S kupuju kecup, caje, granolu a ty indicky omacky. A bonbony. Percy the pig![]()
711990 tohle přesně tam kupuju taky
percy the pig jsou prostě nejlepší bonbony na světě, ale je to takovej humus, že jsem ráda, že to teď nikde po cestě nemám
711990 No to neviem. Zrovna dnes som sa dozvedela, že bývam na hnusnom špinavom Andeli plnom bezdomovcov a feťákov. :D
Potrefenáhusa Percy the pig :D Vzdy keď ich vidím so hovorím, že to sedí ![]()
Potrefenáhusa :D blby je, ze k nam to dovazi Rohlik no...
paktofonika
ale zas tam lidi nosej dobry boty:D
Potrefenáhusa já si v ms kupuju pytlík loupanýho hrášku, občas sýry a i nějakou tu uzeninu. A pak ty jejich luxury jogurty sou moc dobrý, vanilkovej a pak hruška/ostrlužina. A hummus. A občas uzenou makrelu.
711990 To je fakt. Dnes už majú niektorí bezdomovci i lepšie tenisky než ja :D
Ounz ty luxury jogurty jsou dobrý, myslim ještě nějakej s rebarborou jsem kupovala, ale jen když maj v akci dva za cenu jednoho
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články