Šlo mi jen o to, zda-li ji vůbec zkoušet. Mrknu na ni v parfumerii. Také samozřejmě záleží na tom, jak se na které nositelce rozloží, že?
Co jste si dnes koupili/y?
Jak jsem včera nemohla zaplatit, začala jsem o nich přemýšlet a to je zkáza, protože se mi líbí i ta modrá verze, jen netuší, s čím bych tu barvu kombinovala.
já jsem se do nějakýho popisu nechtěla právě moc pouštět, protože by to špatně dopadlo.
Děkuji. Jj, boty, to je moje zkáza :) Mám vyhlídlé další troje :)
Chloe Love je asi hodně sladká? Chci si objednat něco na zimu a mám v plánu opakovaně koupit Hermes elixir des merveilles, mám ji ráda, je taková "svetrová" :-D. Ale na druhou stranu bych ráda zkusila něco jiného. ![]()
uff ja taky neumim popisovat vune, ale sladka se mi zrovna nezda. Pripada mi kremově zapudrovana, pokud to mam nejak vystihnout
a chumlaci a cista.
Potrefenáhusa jo, je povedena, taky se mi dlouho zadna mainstreamovka tak nelibila. Je, rekla bych, i celkem rozsirena. Vzdycky, kdyz jsem ji na nekom zacitila, jsem si rikala, co to muze byt, ze presne neco takoveho chci, ale vubec jsem nevedela. Az jsem ji jednou ucitila na kolegyni a bylo hotovo ![]()
sladká bych neřekla, mně přijde taková vyloženě dámská, je to teda typ vůně (asi jak mi voní hodně :-D ), který bych se nebála komukoliv dát (nic výstředního), ale kolegyni v práci už taky nevoněla.
(Jsem zoufalec v popisech vůně.)
nahodou damska, zenska, to je dobry popis, tak ji vnimam taky
Jo jo, to chapu. Ja jsem taky vzdala zkusit popsat vzorek Portrait of a Lady - voni mi nejak jehlicnate (vic nedam) a nejak se necitim na to vonet jako stromek. No, s timhle popisem bych to utrhla. A jeste k tomu ta vune jehlici neni v zadnych recenzich zminena, takze to asi jako jehlici vlastne vubec nevoni. Takze tak :-D
Děkuji. Jj, boty, to je moje zkáza :) Mám vyhlídlé další troje :)
Ani nevíte, jak jste mě uklidnila, myslela jsem si, že jsem s nákupy bot šílená :-D.
Mně se lépe kombinuje modrá, než zelená. Fakt Vám sluší, šla bych i do modrých ;)
Díky, Váš popis mi zní dobře, žádná přeslazená cukrárna, to mi stačí.
jak tu někde psala Jehelníček že si dala rok bez chipsů, tak já si dala jeden rok sebemrskačskej závazek, že vydržím celej rok bez nákupu bot...a vydržela jsem :-D
:-D, tak jistě, sleva přece, že? ![]()
šílená, to je to správné slovo
Manžel mi nadává, že už není kam boty dávat, nechápe, že mi nestačí troje na celý rok, jako jemu.
krémově zapudrovaná je taky dost přesný. Je to fakt moc povedená vůně, pro mě.
To myslíte vážně? Tak k takovému činu bych se asi neupsala. Jste statečná
.
Tak takový závazek se mi vůbec nelíbí
Ale klobouk dolů ;)
šílená, to je to správné slovo
Manžel mi nadává, že už není kam boty dávat, nechápe, že mi nestačí troje na celý rok, jako jemu.
To znám, ale když slyším poznámku, vždyť sis koupila v podstatě stejné boty, tak se zamýšlím. O.k., třeba jsou černé, podobný střih, ale stejné? Stejné nikdy
.
Já hlavně neumím boty vůbec vyhazovat, už je třeba ani nenosím, protože jsou už onošený, ale nemůžu se odhodlat k odnesení do popelnice. Tak se teď aspoň snažím to vyměňovat kus za kus, něco koupím a něco vyhodím.
Já jsem si právě tenkrát říkala, že už ty boty zaváněj trochu máklostí, tak schválně, jestli to vydržim. Vlastně to bylo docela očistný, haha.
S vyhazováním mám také problém, ale od podzimu jsem si řekla, že když jedny koupím, jedny vyhodím. Zatím to tedy není 1:1, ale lepším se.
(Na třídění a vyhazování bych potebovala asistentku, velice nekompromisní a to nejen, co se bot týče).
Já taky ten braasi vyberu...sou moc pěkný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články