Emerald děkuju za vysvětlení
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi uka jaký, já potřebuju vyměnit bílý Stan Smith a prostě nevím za co ![]()
Zu substituty Stan Smith já moc nepěstuju![]()

Mutziputzi já vím, já musím někde vyzkoušet tyhle mohutnější, pocitově se mi na sobě zdají lepší ty Stan Smith, protože nejsem zrovna křehká víla
Mutziputzi nojo, to je skoda ale! Ja uz skoro koupila Air Maxy 270 React, ale odolala jsem. Sem na sebe pysna![]()
Mutziputzi nojo, to je skoda ale! Ja uz skoro koupila Air Maxy 270 React, ale odolala jsem. Sem na sebe pysna
Jak dlouho ti to vydrží? ![]()
whiskas bude muset dlouho, jsem na mizine![]()
711990 Věřím, že na boty je, i kdyby na chleba nebylo
.
whiskas jako joo, ale aby nemusel Tonda chodit bos potom![]()
711990 ve fusaku boty nepotřebuje ![]()
Catherinne teda vy ste naseptavacky![]()
Mně to přijde jako omylem zažloutlá podrážka. Takto se mi vybarvili Superstary a já je už nemohla nosit.
notna ale no jo furt, co ti muzu napsat jinyho nez ze tomu nerozumis vid![]()
To je pravda, že tomu, jak se to může někomu líbit, nerozumim. Mně vadí i ta omšelost, která je na bílých brzy vidět. Zrovna ráno jsem řešila, jestli si je ještě obout. Mám jedny super pohodlný, ale už nejdou tkaničky a nitě vyčistit do běla. Na druhou stranu je mi líto je vyhodit.
notna mně přijdou bílý boty nositelný jedině už trochu omšelý, sněhobílý mi přijdou ošklivý
notna To neni omšelost, ale patina..ale jak řikáš no. Jinak teda Superstars jsou dle mého zcela out, nebo se musí umět fakt stylově, už se nebudu s děvčaty z venkova opakovat![]()
Mutziputzi Me se ani stany ani superstary nelibi vubec, to uz radsi bily keds obyc.
Přinesla jsem si ty matrens church a dobrý, moje číslo sedí, myslím, že i teplý silnější ponožky budou v pohodě. Jen se musím naučit ohrnovat nohavice. Nebo spíš koupit džíny, kterým se dají hezky ohrnout. To zas bude...
Kokoska Super, těším se na foto outfitu :)
Ounz no to nevím, jestli budu mít odvahu :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články