whiskas U teba človek nikdy nevie.
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika Presne to jsem chtela napsat:)))
paktofonikaByl tam smile ... Nejsi předpojatá? To už abych se bála napsat/zeptat se na cokoli.
trochu infantilní povlečení, ale mně se líbí ![]()
Potom, co mi asi před měsícem umřela pračka zděděná po babičce, takže asi dvacetiletá, jsem si včera koupila pračku. Teda ten hlavní impuls, abych už přestala nad ní koumat, byl fakt, že jsem prala u mamky a pokazila se jí pračka
(prádlo se mi podařilo dostat ven, ale vyždímat jsem ho nesla k ségře).
brrr perie cela rodina ![]()
brrr takže zítra se pokazí pračka ségře?![]()
viktorka_od splavu A půjde prat k brrr
Mrakoplas viktorka_od splavu Potrefenáhusa Jen se smějte, ale muž včera při praní vyplavil pražský byt, protože zapomněl hadici dát zpátky do vany. Nějaká epidemie asi.
brrr to je historka jak z Bakalaru. vcera byl praci den ![]()
muz nalil do pracky moc gelu a nakonec jsme v 11 vecer svorne machali rucniky ve vane, protoze treti intenzivni machani mi prislo jako zbytecny pokus.
continuity to si mi pripomenula historku mojej kamosky, ktora kedysi davno ked prisla robit au pair do Britanie, naliala nejaku jar do umyvacky riadu
hrncek var sa moze strcit ![]()
Mrakoplas joo to se mi taky jednou povedlo - jsem tu myčku pak otevřela a ona byla úplně plná pěny, tak jsem ji vybírala a dávala do dřezu a furt tak dokola:-)
Potrefenáhusa no ne mně přišlo že brr má nějaký toxický prádlo a roznáší tu poruchu po okolí:D
brrr hadice do vany! ha, to jsem čerstvě doma z porodnice prala v automatce, tak asi potřetí v životě a vytopila sousedy tak, že jim to vyplavilo pojistky a elektriku v celým bytě.. to máme asi v rodině viz můj otec "elektrikář"![]()
Mi v dohledné době dorazí pračka a mamce opravář, já myslím, že do té doby ségřina pračka vydrží (když ji nebude používat) ![]()
continuity Máchaní ve vaně taky dobré.
continuity máchání ještě dobrý, já podezírala pračku, že teče, jen mi bylo divný, že jen někdy..až jsem ji náhodně přistihla, že opravdu teče - ale vrchem ![]()
Dávala jsem moc gelu na jemné prádlo, takže když jsem ho prala, našlehala takové pěny, až si ucpala senzor hladiny vody a napouštěla, a napouštěla..![]()
SunEclipse Tohle konkretni se mi tolik nelibi, ale nejaky ptackovy povleceni infantilni bych snesla! Sakra, dneska jsem doma rikala, ze si koupim neco hezkyho, na dotaz co, jsem rekla, ze detskej koberecek s kralickem nebo kocickou:-D:-D.
Barevny cepice co jsem davala vedle. A svetr
SunEclipse To je krásný![]()
0zero7 Krásnej ![]()
Nemate nekdo Dr. Martens chelsea? Maj nekolik typu a nevim jak vybrat. Naposledy kdyz jsem je zkousela tak sedely jinak nez snerovaci. U me nejbliz nemaj vsechny typy. Libi se mi I ty na platforme
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články