Potrefenáhusa uz jsem to asi nekde psala, ale ty moje lakovany polobotky martens jsem proslapla az fakt tak po roce, kdy uz jsem je chtela na ferovku nechat pred dverma, at se trapi zas nekdo jinej :) ale ted jsou supet!
Co jste si dnes koupili/y?
stes mne to ani nepřijde, ale já je stejně zatím kupovat nebudu. Jen jsem na ně padla díky Potrefenáhusa, když jsem hledala, jak vypadají Pascal
MMne dneska dorazily Vagabond Mya a jsou super! Zůstanou se mnou![]()

Kdyz je tu rec o M., tak me zaujaly tyhle :))
Lamicka Jak je držíš, tak vypadají malinký, jako dětský.
Potrefenáhusa přesně , zrovna sem to chtěla psát, žádná zvednutá špička..
rozarka to prave jsou, byla to nejaka 23 :)
Lamicka syn nosi v 23 a v tomto by sa po dvoch krokoch zabil ![]()
Mrakoplas jj, ale hezky byly :)
Lamicka Aha, myslela jsem, že je to optický klam ![]()
Potrefenáhusa aha, no mě spoutu bot kvuli tomu odradi. Tak pak jsou fajn a mně se teda naopak tm. modrá libi moc, ja totiž cerny boty skoro nenosim. Jedu prave v modrejch a rezavejch, cognac a tak.
Potrefenáhusa To mně taky ne. Ještěže si je nechci koupit! (momentálně
)
Ja rok ziju v dojmu, ze mam emmeline 39 a houby. Je to 38. To samo ty Flory. Takze za me klasicka velikost co clovek nosi je trosku vetsi na noze. Emmeline jsem trochu rozslapavala tyden. Jeden malej puchyr na malicku shora. Pak uz super. Flory jsou super pohodny od prvniho nazuti nejhorsi byly klasiky.
0zero7 No a mne sú tie 1460 úplne presne s hrubšou ponožkou. To je asi ako s Birkenami a Converse.
paktofonika No někdy jsou k dostání i půlky, jak je to to anglicky číslování, tak mi přijde, ze velikosti ne úplně sedej, třeba uk 5 odpovídá 38, ale uk 6 mi přijde už spis jako 39,5
a se silnější ponozkou ze ti jsou akorát, to je dobre, ne? Mne taky a se slabší je vic utahnu
paktofonika s tlustou ponozkou jsou mi taky vsechny presne, Em, Flo i 1460. Nosim tensi bavlneny, jinak bych se uvarila :)
Vypadaj super ty tvoje k satum!
Potrefenáhusa 0zero7 No hrubšia ponožka je myslená vlnená ponožka v hrúbke klasickej bavlnenej. Ešte som ich nevrátila, porovnám ich s väčším číslom a uvidím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články