paktofonika Potrefenáhusa já do těch Church nosím happy socks, ty jsou trochu tlustší, a stejně se mi tam ještě vešly tenký vložky, aby mě v zimě nezábly zespodu nohy. A to jsem si vzala svoje obvyklé číslo. A nosím ty boty moc ráda, i v nich řídím auto, i když ta podrážka je taková míň ohebná.
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa Zle som to s formulovala. Myslela som to tak, že ťa vlnená ponožka, nie je oveľa hrubšia ako klasická ponožka a vlnenou ponožkou ja považujem za hrubsiu/teplejšiu. Úplne hrubé ponožky nenosím, vadí mi to.
mini-kabelka: dneska dorazila a je skvělá, mám z ní velkou radost ![]()

starý domeček pro panenky. Budu ho spravovat![]()

Mulen ten je krasnej!
Mulen krasny ![]()
Lamicka razorblade díky![]()
Mulen
Prosím o reportáž z rekonstrukce.
Mulen
skvělý
Mulen úžasný, pro tohle jsem měla vždycky slabost!
(a nikdy jsem žádný neměla, bee).
Sweet Potato stes Jiná Realita
Dík. Byla jsem nedávno na kurzu Restaurování nábytku, tak doufám uplatním zkušenosti. Na německým ebay jsem našla ještě lepší, i s elektrikou, pán psal, že ho pošle a pak ho prodal někomu jinému ![]()
O reportáž se pokusím, ale bude to hoodně dlouhodobý projekt ![]()
Mulen A kde jsi prosím byla na kurzu? Já jeden absolvovala nedaleko Českého Krumlova, ale kdyby bylo něco blíž, rozšířila bych dovednosti.
Mulen to je dobrý, jak je domeček velký?
RoSa
ta je pěkná.
Mulen Díky, momentálně nic nemají, ale budu se dívat.
Krehutka mívají to jen několikrát do roka a je to vrzo obsazené. Ten podzimní kurz jsem měla zaplacený už od jara.
Mulen Jako na SOU v Bosonohách? ![]()
S nima se totiž bratřil náš vysokoškolský ústav, takže jsem tam získala své čalounické minimum, do dneška na to vzpomínám, fakt super.
nellielovett hlasim, ze prisly HM cepice, jsou trochu tlustsi nez vypadaj na fotce, ale dobry! Na foto byla moc tma, prilezitostne dodam. Na oranzovou jsem dostala rano 2 komplimenty po ceste do prace, takze za me dobry ![]()
paktofonika Jen pro info, z Asosu mi žádné potvrzení objednávky nedorazilo, nicméně včera dorazily sandály
, takže pohoda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články