Potrefenáhusa to je krásná koupelna :-)
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa Ta koupelna je opravdu
.
Potrefenáhusa moc se vam to povedlo ![]()
Potrefenáhusa
fakt se vam to povedlo, aji celkove k domu si predstavuju ze super sedi.
Potrefenáhusa vypada to pekne, je to moderni a vkusne.
Potrefenáhusa odkial je to gulate zrkadlo prosim? Zhanam drevene nie prilis velke a nech ma nezruinuje. :) Našťastie sambo proti guľatému nic nema (resp jemu je vsetko jedno) ale ako tu razorblade spominala to nakupovanie s mamou, tak mame rovnake matky, stale kibicuje co mam hrozne, no to si nedavaj! - Dam! -Ale niee (a nasleduje vysvetlovanie jak nesvojpravnrj osobe preco to mam otrasne). ![]()
Mrakoplas zara home, ale už ho asi nemaj, podobný maj tohle
Potrefenáhusaskoda ale dakujem :)
Potrefenáhusa Mne se trochu libi I ten pruhovany obklad:-D:-D
Potrefenáhusa mě na té staré koupelně zaujalo, že mám dojem, že ten obklad nemůže být moc starý, ale přitom vypadá, že prožil válku
a řemeslné zpracování naprosto příšerné.
Jiná Realita no byl uplně otřesnej, blbě zfušovaně udělanej, místama odpadlej, třeba za záchodem obklad chyběl...vana usazená blbě (taky proto se prošlápla), takže se nakláněla a držela se v ní i za ní voda a zatejkalo za ní- úplně celá odřená - myslim, že to všechno bylo tak z r. cca 2000 a někdo to dělal samodomo, aby to hlavně bylo a nestálo to moc a dům pak pronajímal. A to já ještě když jsem se nastěhovala, tak byla ta koupelna vymalovaná fialově, muž s tím nechtěl nic dělat, že to stejně bude brzo bourat a omlátí se to na cihlu, ale donutila jsem ho to aspoň vymalovat na bílo asi po měsíci, mně by v tom fakt hráblo
Potrefenáhusa my kdyz koupili byt, tak byl cely vymalovany podobne fialovo ruzovou barvou. Mame vysoke stropy, misty i 3,60, slo to az pod strop.
Lamicka no tady to bylo latexem, ložnice červeně a kuchyně šedomodře, furt je to ještě vidět, třeba v kuchyni ta šedomodrá dělá, že je ta přemalba taková jak vošmudlaná....ale kuchyni to čeká taky, časem
Lamicka když jsem si koupila byt, tak byl vymalovaný takovou tmavě vínovou barvou... vše muselo jít hned na bílo
Potrefenáhusa při pohledu na ty fotky se nemůžu ubránit dojmu, že i já bych to obložila líp
teď to máte fakt pěkný.
Potrefenáhusa kdyz jsem byla mala, tak nasi dali do chodby zlutou a vyleza jeste ted. Nepomohlo skrabani, nic. Tady to nastetsi slo dobre, jen jsme to premalovali. Horsi bylo skrabani tech obrich sten, kdyz jsme se pustili do rekonstrukce. Delali jsme to sami a hrabli jsme si.
Magráta jako tmave vinova vsude? my mame treba cerne desky v hale, kde mi ta tmava nevadi a pak mam cernou mozaiku v kuchyni (jenze se mi zdala na prodejne svetlejsi a muzi jsem neverila
), ale to je jen takovy vyklenek.
Potrefenáhusa hele, já škrabala válečky 1990-1910, byla tam bleděmodrá vrstva, vínová vrstva... Hotovej hostinec U Sirotků
Lamicka v kuchyni (a obývací části) tmavě vínová na všech stěnách, v ložnici na jedné straně světle modrá tapeta a na druhé žlutá výmalba... mně by se třeba taky hodně líbila tmavá kuchyně, ale zatím mám tu světlou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články