Wanda von Dunajew Pak už zbývají jen Dr Martens Church a nebo zcela a naprosto jiné, které jsem zatím neobjevila
.
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas tie hladké 6-dierkové sú super
ja mám skoro na chlp rovnaké tie nové marteny.
Wanda von Dunajew A to jsou které? Viděla jsem jen 8 dírkové a pak Emmeline
. Nějak se v nich ztrácím.
Už jsem je našla, ale ty Solovair mi přijdou trochu "elegantnější", více se mi líbí jejich špička.
přestaňte kupovat už ty marteny furt! :)))
mrkněte sem
objevila jsem skrz článek, že marteny jdou dolů s kvalitou - jako majitelku dvou párů (který nosím díky přemíře bot tak málo, že mi snad vydrží, na druhou stranu zase pokud se něco pokazí, tak to bude zaručeně po záruce) mě to moc nepotěšilo, ale tyhle vypadají snad ještě líp a jsou made in england
zrovna jsem se o tom vcera bavila s kamoskou. Ze stary mame Mane in England a novejsi Taiwan atd... Cinsky teda zadny.
Wanda von Dunajew mitford sister Takže, až někdy, možná, naskladní tyhle a trefím správnou velikost :-D, tak by se mi dost hodily :-).
tyhle vypadaj skoro stejne jak Emmeline
whiskas Ty perforovany jsou dobry dost taky, muselo by se to vzit s outfitem co k tomu pujde. Tvar imho super.
Wanda von Dunajew Jak rika Wanda zde :)
to "zdobenie" - to jako myslíš ten "budapester-styl"? to je přece stará klasika, to nosil už muj děda za první republiky! a furt je to pěkný ![]()
whiskas Ta spicka jde vic nahoru, nez u DrM plus maji svetly prositi, to bych si rozmyslela, na tech Emmeline je prave hezky ze jsou celo cerny.
tyhle vypadaj skoro stejne jak Emmeline
Právě, skoro ... ale tyhle se mi líbí o chlup víc
.
Ale možná je to jen úhlem fotky, těžko říci.
whiskas Ty perforovany jsou dobry dost taky, muselo by se to vzit s outfitem co k tomu pujde. Tvar imho super.
Předpokládám, že myslíš ty z odkazu, nikoli ty, které mám na noze
. Mám podobné, nezavazovací a zase to tak neprožívám, nosím je téměř ke všemu.
Máš je? Znáš je? ![]()
Myslím číslování. Poněkud mě mate šíře F - to by bylo na úzkou nohu.
A tedy, pěkně ti děkuju
.
mitford sister Tie Soloviar sú fakt pekné. Hneď som išla čítať recenzie a sú tiež fajn, teda až na to, že za vrátenie chcú 30 libier, takže to pre mňa automaticky padá. No a niekto ešte písal, že od oficiálneho distribútora mu prišli úplne iné topánky než originál Soloviar. Tak až budú dostupnejšie... :)
whiskas psala jsem o tech co mas na noze
whiskas ja bych rekla, ze se ti vic libi, protoze jsou uzsi, maji mandlovou spicku. Ja bych si M. nikdy nekoupila, jsou na me moc robusni, neslusi mi. tohle jsou prvni, ktere bych mohla vzit na milost, ale vlastne uz mi neprijdou jako M.
dvoje stejný šaty v HMku, jsou teda hodně teplý, ale červený budou na vánoční večírek ideální. Mám je ještě o krapet delší, než modelka

Nekoupila jsem dnes, ale před pár týdny tenhle krém na ruce a konečně po letech mi něco vyléčilo ze zimy vysušené, zarudlé a popraskané ruce. Doporučuju ![]()
whiskas no nemám, teď jsem koupila. ještě se cejtím dobře, protože jsem na poslední chvíli vyhodila z košíku lakovaný 8dírkový. mám martenů a pseudomartenů už 5 párů, teď teda už 6. ohledně šířky nevím, možná se to dá najít na webu výrobce.
paktofonika naštěstí mám zcela konfekční nohu, kvůli nepadnutí jsem nikdy nemusela vracet. tam, kde jsem koupila já (pediwear), se 30 liber neplatí, jen poštovné zpátky k nim.
martek01 Jsou moc hezký. A neupečeš se v nich na večírku, když jsou teplý?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články