martek01 pekny
Co jste si dnes koupili/y?
Garfie upeču, ale ta barva je tak krásně vánoční! tady to tak nevynikne, ale je to ta pravá bright christmas red, protkaná jemnou oranžovou nitkou. jako když jsem je vytáhla s pytlíku, tak to bylo wow!
a když jsem je oblíkla, taky wow, ale obráceně, protože brutálně elektrizijou. jak tomu zabránit????
martek01
Chápu, někdy to prostě stojí za to!!
martek01 mam stejny mysleni... vcera jsem taky brouzdala obchodakem, ze nutne potrebuju na vanocni vecirek cervenej svetr... ale pak jsem si predstavila ty stovky lidi v malym prostoru jako loni, takze opet skoncim v nejaky vzdusny nevanocni kosili :)
martek01 taky sem si v hm zkousela na BF svetrosaty,krasny,delka super,ale ten rolak a rukavy me delaly takovou mohutnou nahore.....tyhle se mi zdaji trochu jiny....nemas odkaz?
Na elektrizovani bych je vyprala a hlavne vymachala v avivazi.![]()
Zarinya tyhle jsem koupila https://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0771829005.html
já je viděla na BF v obchodě, ty šedivý, ty jsou nádherný. ale měli jen XS. objednala jsem si Mko, protože jsou hodně oversized
martek01 diky.
martek01 musim to tam prozkoumat,zrejme maji ruzny a narozdil od cos pricetnou delku.....ne jen na dvoumetrove lidi.![]()
0zero7 Super, těším se na foto. Já v úterý dostala pochvalu na červenou čepici cos od pekaře.![]()
martek01 Krásný jsou
.
Lamicka
to bude ono. Mám tedy Marteny ty lakované polobotky a přijdou mi na noze pěkné, ale většina Dr M. jsou fakt poměrně robustní boty. Zajímavé je, že robustní podrážky mi nevadí, ale vršek potřebuji "jemnější"
.
mitford sister
díky. Jsi statečná, že jsi odolala.
razorblade no hele, já se potím ve všem.......
Lamicka
to bude ono. Mám tedy Marteny ty lakované polobotky a přijdou mi na noze pěkné, ale většina Dr M. jsou fakt poměrně robustní boty. Zajímavé je, že robustní podrážky mi nevadí, ale vršek potřebuji "jemnější"
.
No a ja som si pri klasický 8 eye hovorila, že vôbec nie sú nijak zvlášť mohutné, pri pohľade zozadu na pätu som si hovorila, že sú dokonca celkom subtílne.
paktofonika Asi máš jiný náhled a představu. Ještě, že je na výběr
.
whiskas V subtílnych topánkach vyzerám komicky. Je to hlavne tým, že nosím oversize oblečenie a prevažne dlhé sukne/šaty/kabáty.
Hmm, tyhle zip nemají a stejně to nějak není ono.
K botám se vyjádřit neumím, černá kočka je ovšem perfektní.
Jsem zklamana. Dorazil mi ten vlnenej svetr do vecka z GAPu. Material je nadhernej - mekkej a hrejivej; ale svetr mi bohuzel vubec nesedi ![]()
Tak jsem si jako bolestne objednala rolak, a vecko holt poputuje zpatky ![]()
Rolak:

paktofonika Já také nemusím bubtilní boty, ale líbí se mi asi jinak tvarované špičky, masivnější podrážka je o.k.
MP Marge Rolák je
, stejně je kosa, tedy nevím, jak u vás
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články