Jeste mi reknete, co k tem dlouhym satum nosite za kabat/bundu?
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika presne podobny se nepocitaji. Ja teda nepocitam ani jednu vec ve ruzne barve, proste dva ruzny kusy a fertig
Mám 164
Ale záleží na velikosti (pak je to vždycky i delší), a já potřebuju větší... žádný S!
paktofonika no to není pravda, co si pamatuju, každé jsou jiné :))
Lamicka to teprve musím vymyslet!
barbucha tak to si je běž klidně vyzkoušet, měla jem na sobě xs a byly mi hodně volné. Při výšce 168 jsem je měla do půli lýtek.. no.. kousek pod.
barbucha tak lesby ještě jednou, už jsem je sem jednou dávala a smazala. Je to XS a to mám pod nimi kalhoty, kterým jsem jen vyhrnula nohavice.

Tak ještě ty vínový, když už tady tak exhibuju :) Mám je podobně dlouhý, úhel focení to zkresluje.

Lamicka K dlhým šatám dlhý kabát. :)
bram Fakt pekné sú! Kebyže si neplánujem kúpiť tie lesba tak kúpim tie merino. K martenom vyzerajú veľmi dobre.
paktofonika
Jsou krásný, lesba nelesba, škoda že já bych je měla až na zem.
nejvic chic saty sezony, krajkove puncochy a tezke boty a super
Ach jo, jdu pro make up a rasenku a donesu jiny make up (muj oblibeny uz se zrejme nevyrabi) a jinou rasenku(ma oblibena nebyla). Tak jsem zvedava teda.

Ty lesba šaty jsou fakt slušivý, jenže jsou taky šíleně hřejivý, nedokážu si představit v nich bejt vevnitř. Na celodenní postávání venku určitě super, ale to bohužel nepraktikuju :(
Klara jo presne. Nedovedu si predstavit v nich vubec bejt. Navic venku je mi zima od nohou a k uggach bych je urcite nenosila. Ale krasny jsou oboje.
paktofonika dlouhe kabaty mi neslusi :( ale kdyz vidim bram tak ja bych ty saty mela stejne az na zem... a ty vinove teda jsou krasny!
Karja aha, to mi vubec neseplo![]()
,kouzlo nechteneho
Víc se mi líběj ty lesby! Ale za prvé ty jsi štíhlá, na mně by nevypadaly tak dobře... a nějak pro ně nemám moc využití, škoda.
Mne sa páčia oboje, ale asi by ma zožrali. Všetko s vlnou, hoc aj malým podielom, ma škriabe ![]()
bram ty vinove se mi nelibi, ale lesba saty ti slusi moc!
bram ty vinove pod prsama volne, pres boky pnou, rukavy moc dlouhe a dole nakrabacene. O nicem. Cerne jsou paradni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články