Co jste si dnes koupili/y?
nellielovett Děkuju!
tuhle kabelku, ale černou (hnědá měla lepší fotku)
už x-týho křiváka, ale zelenýho nemám ještě

mikinu

a

všechno mango
mitford sister dobrý nákup
mitford sister Velmi pěkné
. A dovolím si dotaz, jsou boty z Manga pohodlné?
Jeste par drobnosti a z toho armaniho jsem uplne nadsena, bozi proste

Fakt pěkné!.
Fotky to asi zkresluji, ale tvarenka ma velmi jemny prirozeny odstin

jinx O ta tvářenka je super, pěknej odstín, ta by se mi hodila, kouknu po ní :)
a jinak pěkný nákup
Ounz dekuju, kdyz tak c. 361 rose baiser:)) a prave jsem zjistila, ze jedna z tech rtenek je odstin, ktery se jmenuje lazy, hodlam se tim ridit:))
jinx Díky! A lazy je dobrý
Ounz velmi nositelny denni odstin, kremova textura, ideal.
jinx To zní dobře :)
Potesily me slevy v COSu, sehnala jsem sobe vyprodany kalhoty a douchova saty!!! A mamce kasmirovej svetr:)
paktofonika proboha mne se nezobrazovaly novy prispevky v tomhle vlakne a tys zas poridila zlevneny lneny?!?!?! Online nebo nazivo?
ja to vzdycky prosvihnu
Potesily me slevy v COSu, sehnala jsem sobe vyprodany kalhoty a douchova saty!!! A mamce kasmirovej svetr:)
Který jsou prosím Tě douchová (já už se v tom nějak ztrácím)? Já jsem chtěla kimono, ale ve slevě je mají jen v takové světlé barvě, to bych vypadala, jako že jsem utekla v nemocničním z nějakého uzavřeného oddělení ![]()
Ava to jsou ony a normalne jsem koupila modry ve sleve....jeste furt maj XS, jina velikost nema smysl:)

711990 Jo! ted uz tam jsou, dokonce uz jenom v moji velikosti. Ale včera večer byly přísáhám za původní cenu... tak díky, no, před Vánocema nutně potřebuju dárek pro sebe ![]()
711990 napsaly jsme se to stejně:-) už je mám v košíku
711990 to ale v tvym podani neni douchova, ale papousci slechticna v onsenu, co si pamatuju tu fotku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články