Presne tento mám na mysli...Zajtra ho pôjdem mrknúť a dúfam,že ho budú mať v mojej veľkosti.Lebo sivých pulóvrov nikdy nie je dosť ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mám z toho kabátu zmiešané pocity. Páči sa mi, dĺžka je fajn aj v ramenách si myslím že celkom sedí. Ale: je tam na mňa dosť veľa gombíkov, určite by som poslednú radu gombíkov v strede odpárala(vyzerá že sú dosť nízko) a nepáčia sa mi ani nízko položené vrecká. Je jasné že je šitý na vyššiu postavu. Takže ak by tam neboli klopy a odpárala by sa posledná rada gombíkov tak áno, ale takto pôsobí ako keby bol veľký
ten kabat je pekny, jenze uz nemaji M a obavam se, ze S mi bude male.
Tak jsem si rekla, ze projdu vsechny kabaty na eshopu. A jak tak hledam, narazim na jeden skvely - ehm, ten od vas na jine fotce![]()
Tak se mi zalibil jeste jeden ale ten nema ani vlakno vlny a kratky trench - ale ten uz taky neni.
Na základě vašeho obrázku jsem si právě teď objednala ten svetr. Nejlepší, nebo možná nejhorší jsou ty noční nákupy. Kabát radši nechám až na ráno.
sukňu a bundu

Dnes kabát a džínsy.Sveter musím kupovať sama,lebo v ňom vraj vyzerám ako vo vreci.

Džínsy (neviem vložiť dva obrázky naraz)
Kabát je skvělej!
Dobrý nákup.Chcela by som vidieť nejakú kombináciu s tou sukňou ![]()
Díky.Verím, že sa bude dobre nosiť a kombinovať.A dokonca ani peňaženku to moc nebolelo ![]()
...ta bunda je cool!! Brala bych ji taky!
Krásný nákup. Už mám děti starší, ale miminkovské věci mě baví stále stejně :).
Určite niečo pridám (teda podľa toho ako v nej budem vyzerat), ale plánujem ju až na jar.
dakujem. krasny set mi kupila bratova priatelka. taky ten do porodnice kde je pyzamo, body, gate, kosielka a ciapka. z toho produktova fotka na internete nebola. aj ked ma prekvapilo ze co som videla dodatocne doma na eshope za plnu cenu tak na predajni mali zlacnene - konkretne ten spaci vak o polovicu. isla som tam najma kvoli zlavam pretoze veci pre male deti mi pridu predrazene na to kratke obdobie a co sa da kupujem uz pouzite. toto bol vlastne moj prvy nakup v nejakom obchode. videla som tam veci aj pre starsie deti a boli rovnako krasne ako pre tie najmensie :)
Krásný kabát
Já budu vracet šaty z Manga (nevyhovující materiál) a objednala jsem tento bundo-kabát. Zkoušela jsem v obchodě v menší velikosti a vypadala v něm asi jako tuleň, ale doufám, že ve správné velikosti bude ok a tááák krásně hřál :)

Letenky na červnovou dovolenou ve Skotsku...hola, ostrov Skye volá! :-) (a nejen ten....) Vybírám ubytování, a těším se velice.
Super! Taky jsem včera koukala na letenky a Skotsko bylo jedna z možností.
Ja vcera taky koukala na letenky. Este jsem nekoupila ale maroko v breznu je jasny! :)
To zní skvěle!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články