Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 18:11
Reakce na nellielovett:

já mám z online manga a hlavně manga outletu docela dost oblečení, možná i většinu novýho, sedí mi všechno, nevracela jsem nic, ani kalhoty a dokonce ani sako.

ten váš kabát je strašně krásnej, na ten koukám od chvíle, co jste psala, že jste si ho koupila. 

Já si zkoušela předevčírem pěknej kabát v MaS, ale je mi moc dlouhej (prý v něm vypadám jak od Stalingradu, tak s tím ale zásadně nesouhlasím, ale někoho vyššího by to chtělo), je o 50% zlevněnej, takže stojí cca 2,4.

Furt teda o něm uvažuju, fakt byl příjemnej.

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 18:14
Reakce na nellielovett:

tak ten kabát jsem myslela ještě jinej, než co jste dávala na minulý stránce, takovej s velkýma klopama jsem myslela. Ale tenhle je taky moc pěknej

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 18:19

sveter z HM... z tych obycajnych co mam doma mi uz leze brucho :D

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 18:21
Reakce na nellielovett:

myslím to byl tenhle? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 18:26
Reakce na nellielovett:

ježkovyvoči, já vás teď musím zabít!  protože ten je naprosto úžasný , ale já už si prostě další nemůžu koupit.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 18:32

spaci vak a drobnosti pre novorodenca

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 18:43
Reakce na Potrefenáhusa:

nevypadas jako od stalingradu  ale celkove mi taky pripada dost velkej podle fotky.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 18:52
Reakce na Jiná Realita:

A co jste si pokoupila ve Vídni?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 18:56
Reakce na Karja:

nic  jen asi třikrát štrúdl a kafe.

myslela jsem v koutku duše, že seženu šedý bezknoflíkový hřejivý kardigan a koňakovou kabelku, ale houby.

ale zjistila jsem, že tam budu muset asi to týdne znova, na toho van gogha, nevěděla jsem o něm :/ a i kdybych věděla, nestihla bych ho.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 19:05
Reakce na Jiná Realita:

No jasně na van gogha a cestou se třeba povede nějaký nákup. Já být z Moravy, jsem ve Vídni furt! Ale peněženka by asi plakala.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 20:03
Reakce na Potrefenáhusa:

Já mám ten s těma velkýma klopama a je naprosto dokonalej. Já ani nejsem žádnej zmrzlík, dnes jsem pod tím měla jen tenčí mikinu a zima mi nebyla. Ten rovnej černej má máma a vypadá fakt dobře. Já uvažovala nad tou vínovou variantou, ale M mi bylo malý přes boky a L velký přes ramena.

Ten M&S je hezkej, ale taky se mi zdá větší v ramenou.

Edit: po bližším prozkoumání bych do něj možná šla, černý vysoký kožený holínky, nějakou vágus čepici 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 20:05
Reakce na Jiná Realita:

Jsem si to myslela. 

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 20:08
Reakce na Potrefenáhusa:

Ten jsem zkoušela, ten je super! Já ale do něj mam moc prdel..

Offline Mulen
5015 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 20:11
Reakce na Potrefenáhusa:

Haha, já si jak os Stalingradu připadám, když si vezmu dlouhý a kabát a válenky.  Kabát se mi náhodou líbí. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 20:17
Reakce na Karja:

Pěkný kabát. Na buřtokabáty nemám oko, s tím bohužel neporadím. 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 21:05
Reakce na nellielovett:

Díky, byl to teda výběr z nouze. Mně bohužel fakt 98% klasických kabátů tuze nesluší, ve všech jsem jak bába nebo gestapačka. Aspoň teda ušetřim. 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 21:21
Reakce na nellielovett:

Lakovky sú super,.Rozmýšľam,že by som mala prehodnotiť svoj vzťah k lakovanej obuvi. Džínsy majú dobrý strih.Mám rovnako riešené jedny staršie khaki nohavice z Manga (vrátane zipsov), len by potrebovali nahradiť. 

Asi budem musieť pozrieť, čo je v obchodoch.Ale bojím sa,že to nedopadne dobre (pre moju peňaženku- hodil by sa kabát, čižmy, atď).

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 21:48
Reakce na pecka:

Mně se líbí už dlouho, ale docela dlouho jsem si vybírala tvar, protože lakovky unosím jen jedny. 

Tak zase jako pokud to všechno potřebujete... 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 22:03
Reakce na nellielovett:

Nooo,tak až strašne nutne to nepotrebujem. Ale ktorú ženu by nepotešil nový kusok? Radšej sa preto obchodom vyhýbam, lebo človeka to rýchlo zláka. No mám zálusk aspoň na ten sivý pulóver z Manga, čo,myslím, máte aj Vy (máš Ty?). 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 22:17
Reakce na pecka:

Klidně ty.. Já mám tento a nosím ho pořád, je příjemnej. Letos se mi v mangu líbí docela dost věcí, těch svetrů tam mají mraky.