Skvělý nákup. Na ty lakovky jsem koukala před vánocema, ale přpadalo mi, že jsou na mě moc špičaté a placaté, tak zůstaly v obchodě. Ale jsou krásné a na Vás jako dělané.
Co jste si dnes koupili/y?
Ta je pěkná! Opravdu škoda, že není kožená. A já si musím postěžovat, že jsem až do začátku nového roku v Horní Dolní, takže žádné nákupy, natož výprodeje.
No přesně, ale já jsem si řekla, že holt vezmu za vděk i umělinou. Třeba překvapí.
super nákup, obojí vypadá dobře...
No ale Vám by ten kabát fakt slušel, řekla bych, já bych tu stopku zvážila
já na něj kouknu, jsem zvědavá..
Nevím jak naživo, ale na fotce ta kabelka vypadá dobře. A má zip, to oceňuju.
Ty lakovky jsou výborný kup.
Mám ty samé, ale ne-lakovky. Sice se mi nejdřívi zdála špička moc špičatá (a bramborák moc bramborový
), ale jakmile jsem je poprvé vzala k černým úzkým kalhotám, bylo to ono... A když vidím ty lakovky, tak ty by se mi líbily ještě víc.
Jen ta stélka je na poměry Vagabondu dost tvrdá a podrážka hodně tenká (jsem zrovna u této značky zvyklá, že je v nich noha jak v peřince) - což na pražské dlažbě není zrovna výhra, tak jsem si do nich dala pěnové vložky.
No, tak když počítáte s tím, že není kožená, je to umělá hmota, tak je v poho. Vybrala jsem si kus s dobře šitými šny, netrčí žádná nitka a tak. Jak dlouho vydrží ona a kování, nevím, sama jsem zvědavá.
Edit:zip je teda jen ve středové časti, okolo jsou prostory otevřené, ale mně to tak vyhovuje.
To je asi kus od kusu. Měla jsem kdysi jednu, co zmokla a začala se loupat. A jiná kabela vydržela bez známek opotřebení několik let, dala se i umýt mýdlovou vodou. Tak snad budete mít štěstí.
Já ty ne-lakovky mám taky a nosím často, líbí se mi i k černým mrkváčům nebo úzké džíny s bílou košili. Lakovky jsem původně zamýšlela s kulatou špičkou, klasické pánské, ale nakonec jsem vzala tyto, protože ta špička je pro mě něco jako doplněk. Podrážka je nezvykle tenká, ale zvládnu v nich v pohodě celý den a nosím 2-3.sezónu a pořád jsou ok.
Dejte pokoj.
Jsem nevyházela půl skříně, abych ji zas narvala dalšíma krámama. Já mám radost, i když si danou věc koupí někdo jiný.
Ještě jsem vybrala kabát pro Jiná Realita
http://www.pietro-filipi.com/d-12859-damsky-kabat.html
Páteční odpoledne v práci...
Doufám
děkuju
No protříděná skříň je super pocit, právě i proto, že se tam vejde něco novýho
kabát pro jinou realitu je taky dobrej, moh by se jí líbit..
Prosim si najit klasicky strih, trochu vypasovany. Bezovy nebo cerny. Velikost 38. ![]()
http://shop.mango.com/CZ/p0/zena/obleceni/kabaty-a-bundy/kabaty-a-bundy/vlneny-rovny-kabat?id=71025529_99&n=1&s=prendas.abrigos Pokud nemáte extra široké boky, tak krásně sedí tento.
Se smějete jako, ale víte, kolik jsem těch kabátuů vyzkoušela, než jsem našla ten pravý.
Já jsem si dneska koupila tenhle. Zkoušela jsem si ho během prosince snad třikrát než jsem se rozhoupala. A ještě tyhle boty. Ty jsem si chtěla koupit už na podzim, ale nehodily se mi k bundě, kterou už ale nenosim, je mi nějaká malá. A dvě podprsenky a svetr, a obří šálu. 

Ale happyend nákupy nemají, protože ještě musím jeden další kabát a trenchcoat a svetrošaty vrátit (pitomej úsudek a online nákupy no...), je to pro zlost! A samozřejmě vše z jiného obchodu:-D
Jo a pěkné kabáty mají v Benettonu - rybí kost taky,kostkované s pěknými barvami - do růžova, modra, žluta (ty mě zaujaly nejvíc). Jenže všechny jsou tak od velikosti 40, je to probrané.
Tak byste mi mohla ještě najít pěknej buřtokabát. Nějakej do tří tisíc, nesmí být černej ani světlej a nesmí bejt moc vidláckej a ani na bábu. Letos je to opravdu nemožný. Mám už čtvrtej rok péřák z Manga, ale už se sype. Letos jsou všechny hlavně černý. Divný střihy či kabáty, co vypadaj jako podšívka nebo jak na bábu nepočítám, ty jsou všude. Hrůza hrůza.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články