Nutne potrebuju boty - zimni i jarni. Ja nez se rozmyslim, je vse pryc a ja hledam znovu a chodim v okopanych. Tak aspon zacatek. Snad mi budou. 

Nutne potrebuju boty - zimni i jarni. Ja nez se rozmyslim, je vse pryc a ja hledam znovu a chodim v okopanych. Tak aspon zacatek. Snad mi budou. 

Obojí super. Ty první mám v dvojím provedení a na noze vypadají dost dobře.
Ja vim, ze je mate lakovane, ty mi bohuzel utekly.
chjo, ja chci taky ty placaty boty od vagabondu. uz jsem je taky ocumovala. ale prijde mi, ze jsoou fakt na stihly nohy
Nevěř tomu - naopak samy docela pěkně při pohledu shora i zepředu nohy zeštíhlí (holt ta špička, no
).
Tvarově se mi boty líbí, i když ty nízké, pánské polobotky, , takové nenosím. Co se mi ale nelíbí, že ty boty vypadají strašně tenké. Strašně tenká podrážka. Kvůli tomu bych si je nejspíš nekoupila. Mě to na těch botách úplně bije do očí.
me na tech nizkych taky. Nizke boty v panskem stylu miluju, ale tyhle podrazky se mi taky nelibi.

Dvě kuchařky od týhle holky, moc mě baví její příběh.
Objednané mezi svátky, dnes dorazily, rychleji, než Amazon sliboval.
Spíš pro radost, než že bych to neuměla uvařit :-)

Ten je pekný, som ho chcela, len nemali moje číslo a XS už bolo fest malé. Škoda.
Ten je boží
Tak nevím, jestli si všichni děláte srandu. Vždyť ten svetr je děsnej. Házím ho do kategorie- to si může koupit jen cizinec, co sem jede slavit Nový rok a při odjezdu ho vyhodí.
![]()
Jsou lidi, kteří mají rádi ujeté věci, jiní milují kýče, jiní eleganci. Někdo by si na sebe nevzal kostým a lodičky, někdo svetr s liškama. Stačilo říct "mně se nelíbí". Ti, kterým se líbí, to asi myslí vážně.
třeba já
na hory jak dělaný!
Já třeba mám ráda ujeté věci, občas mě zaujme i kýč a svetr s liškama bych si na sebe ráda vzala, ale rozhodně ne tenhle. Mně to přijde, jak kdyby se zkřížil družeňácký svetr s něčím ještě mnohem pekelnějším. Sorry, no.
Co je družeňácký svetr?
souhlasím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.