Družena byl za totality podnik, kde se mj. strojově pletly svetry (a někteří jich mají dodnes plné skříně). My to máme s mamkou jako symbol nevkusu aneb typický kombinace umělého kousavého materiálu, příšerného vzoru a pytlového střihu... Bohužel na netu jsem teď narychlo příklad nesehnala, ale představte si svetr s prazvláštním vzorem ve "slušivých" odstínech šedé, černé a vyblitě vínové, asi tak.
Co jste si dnes koupili/y?
ja si poridila Chloe Love, pak dve kosile a sukni ve van Graaafu. pote, co jsem prosla vsechny GANTy v okoli. (abych zjistila, ze jejich legendardni kosile mi jsou vsechny bud siroke v ramenou anebo se mi rozeviraji na prsou), jsem zjistila, ze Marie Lund mne konkretne sedi fakt paradne a je to navic temer cista bavlna s trochou elastanu, navic s takovou strukturou, ktere se mne na kosilich hodne libi a min se to muchla.
Kozenkovou sukni z Tesca, co ma Viktorka. Jsem zvedava, zda to budu nosit, pokud ano, koupim si kozenou.
Plus podobny svetr jako ma Nellielovet.
Nemate nekdo zkusenost s kozenymi shopper ze Zoot?
A nemate nekdo svetr z GATE? Vydrzi to aspon neco? Ja odtamtud nic nemam, sla jsem tam pro leginy na karneval a hrozne se mi zalibil sedy melirovany svetr pod kolena. Stoji 25 €. Necekam, ze vydrzi leta, ale je realna 1-2 sezony?
ja mam z gate chundelatou salu a zatim je stale nositelna. jen teda pred prvnim vypranim silene poustela chlupy, ale uz si to sedlo :)
Já mám pá věcí z GATE včetně jednoho svetru a všechny drží a vypadají ok. Sestra má odtamtud myslím 2 svetry a oba taky vypadají ok po dvou sezonách.
Diky, tak to risknu, libi se mi a takovy chci uz dyl. Nechala jsem si podobny utect v Gantu (10x drazsi) a nikde jsem uz tak dlouhy nevidela.
Tak pak dejte foto do cjmdns. ![]()
pod vlivem zdejsich stranek jsem si objednala vzorky arabskych parfemu, abych konecne zjistila, co je to ten tajuplny oud :D
tak jsem chtela u Spencera caj a koupila jsem muzi svetr a mikinu

svetr nemuzu najit, se zipem ke krku tmavemodry, jehneci vlna.
Následně prosím o reference, také mě tento "tajem" nenechává klidnou.
Jsou lidi, kteří mají rádi ujeté věci, jiní milují kýče, jiní eleganci. Někdo by si na sebe nevzal kostým a lodičky, někdo svetr s liškama. Stačilo říct "mně se nelíbí". Ti, kterým se líbí, to asi myslí vážně.
Vy jste mě tak krásně sjela, jako přemoudřelá paní učitelka. Díky vám se cítím jak peskované mládě. Díky. Je to fajn pocit. ![]()
šaty, sukňu a legíny na jogu vo výpredaji na net-a-porter.com

Co jsem si dnes nekoupila: koženkovou sukni, co má Viktorka a pomalu se stává kolektivním kouskem -nechtělo se mi ji zkoušet a navíc má odkrytý zip, což nesnáším a slíbila jsem si, že si nic takového nekoupím. Ale možná vzhledem k ceně vyměknu a vrátím se pro ni :-)
A krásný kabátek v army stylu slevněný na 380,- korun, který ovšem neměli v mojí velikosti, menší jsem sotva dopnula a ve větším jsem plavala :-(
Já jsem si tu koženkovou sukni taky nechtěla zkoušet, ale nakonec jsem s ní do kabinky šla a dobře jsem udělala, protože má standardní velikost 38 mi byla hrozně veliká v pase. A menší už neměli, takže jsem taky nekoupila, ale trochu mě to štve. :)
to je teda pěkné takhle mi připomínat, jak mi v poslední době narostl pupek:-/ :P
No to jsem si pěkně naběhla na kolektivní vidle. :D
Ale dost jsem na tebe myslela teda, prvně jsem totiž našla jen fialovou variantu sukně, tak jsem tam snad deset minut brousila po obchodě a celou dobu bručela co to je na světě za spravedlnost, že Viktorka může mít černou a já ne! Štendr s černejma jsem samozřejmě potkala až když jsem byla celá nasupená na odchodu (a ano, byl hned z druhé strany regálu s fialovejma
).
Přesně tuhle jsem taky koupila, vypadá fakt dobře
:-)))
já ji našla uplně náhodou zastrčenou pod něčím jiným, byly tam jen dvě černý a jinou barvu jsem ani neviděla (ani bych teda po jiné nesáhla)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články