ja baleou odlicuju oci a mazu si telo jejich telovym mlekem s ureou, ktery je fakt super za tu cenu. krem na plet jsem ale zkousela ja i moje matka a shodly jsme se, ze vic uz nikdy uz jen kvuli neprijemnymu pocitu.
Co jste si dnes koupili/y?
Já mám z řady Balea sérum s kyselinou hyaluronovou a to mi přijde dobrý, příjemný. Střídám ho tak ňák podle nálady s dražším šípkovým krémem Trilogy, no a ten je teda taky prima.
Aesop (
) a sampon a sprej na zhrubnuti vlasu a objem... pote, co jsem si nechala udelat novy sestrih. Fajn den dnes.

Výsledek googlení "best diary for 2017". Jeden pro mě, jeden pro tetu, jeden pro mamku. :)
Všecko z http://www.kikki-k.com/.

Kozačky, konečně :)
Boty. Nejlevněji vyšly z německého Amazonu, tak jsem zvědavá, kdy dorazí.
Tak ty se mi líbí moc. Napište, jak se vám v nich chodí.
Edit - samozřejmě až dorazí :)
Částečně můžu už teď
Zkoušela jsem si je totiž dnes ve Vaňkovce v Tamarisu a při zkoušení v obchodě se zdály být velmi pohodlné. Mají takovou ty vyměkčenou stélku, což mám u Tamarisu hodně ráda. Zkoušela jsem i jiné (jednu botu z tohoto páru, druhou z jiného) a byl to na noze docela rozdíl, tak doufám, že budou tak pohodlné i na normální nošení. Jen jsem ještě zvědavá na barvu. Zkoušela jsem si je černé (s vínovou podšívkou), ale objednala jsem šedo/černé (s modrou podšívkou), protože byly levnější a podle fotek vypadaly i tak dost tmavé, tak jsem zvědavá, jaká bude realita. Ale i kdyby byly více šedé než černé, tak bych je zvládla unosit.
Pekne, kde?
Děkuji. Jsou ze svetbot.cz, ale tam jsou už vyprodané. Jsou to Tamaris, XS lýtko, opravdu pohodlné :)
Dekuji. XS lytko by to vyresilo, i kdyby byly jests skladem ![]()
pod vplyvom fotky, čo kedysi dávala Berta, koženkové legíny. Na mňa dosť úlet, a dosť sa na to teším ![]()

Vy jste sháněla rybí kost kabát že? Našla jsem tento, třeba by vyhovoval.. http://shop.mango.com/CZ/p0/zena/obleceni/kabaty-a-bundy/kabaty-a-bundy/vlneny-kabat-se-vzorem-rybi-kosti?id=73035530_99&n=1&s=rebajas_she
Lakovky Vagabond a džíny Mango.

oboje moc pekny!
edit: hm tak jsem hned koukala po tech gatich a samoze 40 uz je vyprodana, damnit! :D
Tak já jsem vyraziola utratit svoji 50% slevu do Gant a výsledek byl, že asi po hodinovém zkoušení já i dcera jsme donesly ke kase kopu oblečení, abychom zjistily, že ani na jeden kousek se sleva nevztahije, protože se jedná o novou kolekci.
Tak jsem vzala 2 trika bez slevy.
Díky. Jsem vyzkoušela vícero džín v Mangu a byla jsem dost překvapená, že mi skoro všechny padly. Nejsou to bokovky, ani vysoký pás, jsou dobré.
jo, ale hlavne ta zkracena delka v kombinaci se zipama je vyborna! takove jsem shanela pred dvema lety, nakonec sehnala v massimo dutti, ale bohuzel jen se zipama vzadu. ale uz trochu dosluhujou, tak prave koukam po podobnych.
Teda ten je pěknej..ale musim kouknout, zda ho mají na prodejně, spadlý ramena nejsou pro mě úplně nejlepší..ale líbí se mi dost, díky, že jste si vzpomněla.. ![]()
edit a nákup super, zejména lakovky!
No a já si koupila kabelku v hm. Štve mě, že není kožená, ale já okolo ní chodila dlouho a děsně se mi líbí, tak jsem si řekla, nešť..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články