Kokoska to byl vtip![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Zarinya jinak to snad ani mysleny byt nemohlo ![]()
Lama_z_Lana ja jsem byla taky dnes smutna a koupila jsem si tri svetry.. ![]()
barbucha je moc pěkná, kde prosim?
A ano, je to švédská firma, já si prostě nemůžu pomoct
Mam docela zálusk eště na tu přírodní kůži na první fotce... kdybych nebyla líná přehazovat si krámy z jedný do druhý furt. No, uvidíme.
Tu mojí maj ještě ve žlutý (a zelený), je moc krásná, ale nevodvážila bych se tu barvu nosit ![]()
bram Já sem byla vesela a koupila si boty!
dneska asi byly nakupovací skvrny, já jsem taky veselá a utratila jsem poměrně nechutnou sumu dnes... a ještě mi zbylo na seznamu
moora Uka, uka :-)
Dneska byly fakt nakupovaci skvrny na slunci, sla jsem pro cervene saty, ty jsem nekoupila, tak mam cervene kalhoty a tri cervena tricka
trochu si tim vozivim ten tmavomodro bily satnik. A jeste tmavomodre kalhoty teda.
999 jako nuda, nuda :) a na to, že ještě letos neklesla teplota pod nulu, nevím, kam to budu nosit
svetr
pak buřtokabát a ehm sluneční brejle (navíc zrcadlovky, který nemám v zásadě ráda, ale nějak se na mě přilepily...)
barbucha Velmi povedená
a koukám, že následuje i odkaz. Schválne, jestli posílají do ČR
. A v Decadent mají slevy ...
A posílají ...
. Myslím, že ta zelená verze je velmi nositelná. Ale já vlastně žádnou kabelku NEpotřebuju.
moora svetr parádní, a kašmír! chválím! ![]()
Svetr dobrej!
moora Krásnej
. Takže můžeme očekávat další oteplení
?
barbucha kabelka krasna, ja bych nastesti potrebovala o malicko vetsi. Jeste se mi tam libily asi 2 dalsi, ale ty jsou vyprodany. Taky nastesti, protoze opravdu, ale opravdu zadnou kabelku nepotrebuju.
moora Svetr hezkej :-)
Potrefenáhusa no, tim se ukazuje, ze vzdycky se duvod najde!
uka boty!
711990 A takový vobyc tenisky do lesa, duchodcovsky ecco
Potrefenáhusa duchodcovsky????
barbucha tam je tedy peknyho víc. Prirodni barvu nosim na botach i kabelkach nejvic, ale uz mam nutkani pridat dalsi. A zlutou, zelenou, bordo
, modrou a pudrovou mam taky, barvy u kabelek mam rada. Jen to přehazovaní mi po ranu se*e a loni uz toho bylo pomalu. A to jsem chtela letos setrit
711990 No takový hnědý boty na výlety, nic, čím by to tu člověk vytrh.ale jsou fajn (v Harfe je ecco outlet)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články