Potrefenáhusa
to neni duchodcovsky prece!:))) na vejlety dobry!
Co jste si dnes koupili/y?
Další buřtokabát? V tomhle počasí
Já myslela že ten cos měla posledně máš novej... Jakej jsi koupila?
Já furt s hrůzou očekávám tu zásilku z Arketu, jestli ho budu courat po zemi tak mě trefí.
Slev v Decadentu jsem si nevšimla
resp. jsem si umanula na tu už objednanou, takže už tam radši ani nepolezu!
Hezký tašky tam maj, že jo! Už jsem psala, že jdu po (tady) neznámejch značkách... tak jestli z toho nakonec nebudou další kolektivky?
Na rozdíl od vás teda malou kabelku potřebuju, takže jsem z obliga! Ale vysvětluju sama sobě už tejden, že tu žlutou bych neunosila...
barbucha unosila, v létě ji nosim casto, hodi se ke vsemu![]()
Zarinya kapsy jsou nej
už se taky nemůžu dočkat, až skončí tahle mizérie a bude hezky
Huš!
moora pěknej svetr
barbucha a hele, našla jsem obr, akorát tmavě sedej, chcipla liška se da odepnout, v jednom starším se vylihly nečekaně 2 díry, sleva, slusel mi, no samy pozitiva

moora Ten je pěknej. Samé skvělé nákupy
.
Samá pozitiva - až na to, že než se ty spacáky budou dát nosit, sežerou nám je moli ![]()
K tomu nechápu tu posedlost chcíplejma liškama, jsou všude!! Bez ní cajk, tmavě šedá je dobrá... půjde ti k tomu svetru ![]()
barbucha zlutou v lete bez problemu, asi pujdu premerit svoji crossbody, kterou jsem tahala v lete. Je sice mala, ale primo nafukovaci. ![]()
barbucha kabelka je hezká, líbí se mi ta zelená.
Kombinaci semiše a hladké kůže mám u černé All saints. Vypadá to dobře a řekla bych, že po těch 2 letech, co ji mám, je furt jako nová.
Gauc, stul, dalsi skrinku do koupelny, koberec, vesak do chodby, kuchyni... ja se uz za dva tydny stehuju![]()
razorblade Gratuluju!
moora Ten svetr je úplně nejvíc boží, na mě byl bohužel drahej, ale od tý doby, co jsem si ho tam vyzkoušela, na něj myslím (a doufám, že přijde do slev :-).
Zina Je to mor... navrch na luxus se fakt dobře zvyká
razorblade mas tam spatnyho smajlika, ma tam byt ![]()
![]()
![]()
Kokoska No... mne se po mym soucasnym byte bude stejskat, protoze sice jsu do vetsiho (takze jsem musela prikoupit spoustu novyho nabytku:)), ale zase na celkem obyc sidliste. Bude mi chybet jezirko s kachnaˇa pod oknem a blizkost prirodni pamatky :/ ale zas budu ve svym a to se taky pocita. A na kuchyn se tesim... takze: ![]()
![]()
razorblade ja mam momentalne nejakou blbou vztahovou naladu, odstehovala bych se i do malyho holobytu nejradsi. Snad to prejde. Tobe preju, at se ti dobre bydli a jsi tam stastna!
razorblade gratuluju a přeju, ať si brzo najdeš jinou náhradu za kachnu s jezírkem
pecka včera jsem se kvůli tobě vydala do reserved, abych si zkusila ty černý šaty, ale vůbec mi neslušely.... tak jsem si tam ještě rychle zkusila camel oversized kabát a byla jsem v něm utopená
kdyby se neblížila zavíračka, určitě bych si v těch slevách něco vybrala... asi se tam ještě dneska podívám a pevně věřím, že neodejdu s prázdnou... i kdyby to měly bejt třeba jen košile pro syna
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články