Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 21:30
Reakce na Jiná Realita:

Obecně se radí následující:

"– zuby budou působit světleji s červenou rtěnkou s modrými podtóny. Bělejší vypadají zuby také v kombinaci se studenými odstíny fialové a růžové. Naopak u teplých odstínů červené se žlutými tóny zabarvení vašich zubů ještě více vynikne. "

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 21:35
Reakce na Jiná Realita:

Já mám v PF u kabátů problém, pokud jsou přestřižené v pase. Na moji výšku 163 cm mají hrozně dlouhá záda...

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 21:52
Reakce na jinx:

Vazne ta bourjois drzi? Mam neco podobneho z loreal, skvely odstin ale vubec to nedrzi. Staci prejet rukou okolo rtu a rozmaze se to. 

Videla jsem v bourjois nejaky odstin, co me zaujal ale uz jsem to nechtela riskovat.

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 21:54
Reakce na Candance:

Tu Bourjois půjdu vyzkoušet, jsem zvědavá, ale jinak mám výbornou zkušenost s dlouhotrvající rtěnkou od Sephory..vydrží i jídlo

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 22:13
Reakce na Ounz:

Diky, vyzkousim

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 22:28
Reakce na slniecko:

Pevne dúfam, že až to zistíte, tak na nás príliš nezanevriete ...

eeeee... budu smrdet jako pul roku nemytej velbloud? :D

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 22:31
Reakce na razorblade:

Tipla bych si, že vám se oud bude líbit.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 22:31

ja tuhle tekutou rtenku mam a potvrzuju, ze drzi skvele. mam s ni ale problem, ze po hodine dvou mi na rtech jakoby vyschne a zcuckovati a rty mi hodne vysusi. ale mozna je chyba na mem prijimaci

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 22:40
Reakce na razorblade:

Prave jsem procetla par recenzi a chyba nebude u vas

Online Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 23:00
Reakce na jinx:

já jsem si zrovna včera koupila tuhle Souffle de Velvet a jsem docela zklamaná, je to spíš lesk, na ruce mi ten odstín přišel moc pěknej, ale na puse to prostě vůbec nevidím. (odstín Carameli melo)

Jinak potvrzuju tu rtěnku ze sephory, ta vydrží snad všechno. Mám teda dost brutální barvu, tak ji dávám velmi obezřetně prstem a vydrží hodiny.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 06:13
Reakce na Candance:

nevim, co je prejet rukou okolo rtu, to asi nedelam, ale drzela fkt velmi dobre. 

razorblade  rty mam sussi, ted v zime obzvlast a i kdyz je mam nalicene dam si sem tam opatrne trochu balzamu, takze ten problem s tim nemam. Ale konzistenci ma ta rtenka spis sussi, to jo, na rtech jako by zaschne a je matna a sussi a to nemusi kazdemu vyhovovat. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 07:09

Tak já jsem si teda tu koženkovou sukni koupila. Ne černou, ale vínovou a přihodila jsem ještě kalhoty. Produktovou fotku jsem nenašla, jen podobnou. Ty moje mají stejný střih, ale jiný vzor a barvu.

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 08:17
Reakce na Karja:

Taky v Tescu právě!!! Ale před slevami jsem ho tam vůbec neviděla!! (i když teda já se tam zase tak často nekoukám)

Offline jerry
11216 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 08:51
Reakce na Dadoo:

Bazalku ostříhat a i se stonkama zmrazit, popř. zmrazit jen lístky. Použití stejné jako u bazalky čerstvé.

Taky ji lze usušit.

Offline RoSa
10152 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 09:33
Reakce na Dadoo:

Já bych tu bazalku nechala ještě trochu povyrůst - uštipováním konců se Ti rozvětví a zhoustne.

Pak buď pesto nebo mrazák.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 09:57
Reakce na Sweet Potato:

U nás jsou Viktorčiny sukně nastraženy hned u vchodu do sekce oděvů, ale už jen velká čísla.:-/

Dadoo 

Kauf roku! V bazalce bych se klidně i válela.

u nas, kde jako u nas? Na novodvorsky?

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 09:59
Reakce na moora:

Přesně tam. 

Offline baltik
4975 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 11:19

ja snad budu muset do Tesca!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 16:23
Reakce na Bledule:

Tak už mám tu viktorčinu sukni taky. Je teda brutálně úzká a už se (ne) těším, jak v ní budu nastupovat do auta. Když jsem si jí zkoušela,tak jsem si vyčítala i ten zákusek,co jsem si dala po obědě. No, k večeři bude salát . A na ty kalhoty jsem koukala taky, bohužel jsem je zahlidla až jsem stála v šílené frontě u pokladny a už se mně nechtělo vracet.

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 17:07
Reakce na Kokoska:

Obecně se radí následující:

"– zuby budou působit světleji s červenou rtěnkou s modrými podtóny. Bělejší vypadají zuby také v kombinaci se studenými odstíny fialové a růžové. Naopak u teplých odstínů červené se žlutými tóny zabarvení vašich zubů ještě více vynikne. "

Podle mě záleží na podtónu pleti, já jsem teplý typ, nejteplejší ze všech teplých, takže i zuby mám od přírody do žluta, a naopak teplé odstíny rtěnky mi to nezdůrazní, zato chladné ano. Nejvíc mi sedí oranžová a teple sytě červená rtěnka.