Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 17:14
Reakce na Garfie:

Kde mají krásný kabátek v army stylu, prosím?

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 17:17

Taky v Tescu, ale obávám se, že za tu cenu už tam možná nebude. :-(

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 17:18
Reakce na jinx:

Bourjois drží, to jo, ale strašně mi vysušuje rty. V zimě je pro mě nepoužitelná..

Offline rozarka
4211 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 17:20
Reakce na Pavlena:

Zatím všechny,které držely,mi rty vysušovaly. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 18:40

Když jsem tuhle pomohla tátovi vybrat moc hezkej péřovej bundokabát, tak mně to nasadilo brouka do hlavy, že by se mi vlastně taky něco takovýho líbilo, ideálně trochu kosmickýho a v šedé barvě... No a pamatujete, jak ještě na MP tak dva roky zpátky dávala 711990 vyfocenej takovej brutální kabát co vypadal jak polštář na steroidech a všichni jsme se tomu společně smáli, jak je to šílený? Tak přesně ten jsem si právě objednala z Mango outletu! :D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 18:48
Reakce na Karoleena:

kabat je krasny a modelce slusi,takze jestli jste alespon taky tak vysoka proc ne?A bude Vam teplo.;-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 18:48
Reakce na Bledule:

ta vinova je krasna.;-)

Offline Torrah
3382 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 18:49
Reakce na Karoleena:

Moc se mi líbí. Kruciš, být mladá (to jsem štíhlá bývala), hned bych do něj šla. Fakt je dobrý.

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 19:09
Reakce na Karoleena:

Teda, já asi chci polštář na steroidech! Tebe si nevím proč představuju hodně podobně jako tu modelku, určitě ti bude slušet.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 19:13
Reakce na Pavlena:

no jo, jak jsem rikala, parkrat za den jemne nanesu balzam na rty, pri te prilezitosti zkouknu v zrcadle, zda ok a dobry. Ono ty syte barvy a matne navic budou mit vzdycky trochu narocnejsi provoz. Ale to plati i pro chanel. Nenosim to denne, takze obcas mi to neva. Jinak nedam dopustit na uzasnou kremovou YSL, kterou muzu nanaset i se zavrenyma ocima a cajk. 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 19:23
Reakce na razorblade:

eeeee... budu smrdet jako pul roku nemytej velbloud? :D

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 19:29
Reakce na jinx:

Tusim, ze tu YSL (krasnou kremovu) mam taky.. :) 

A pak jeste leskortenka Guerlain mi dost vyhovuje. Pocit vysusenych rtu nesnasim, tak jdu spis po prijemnem pocitu, nez po vydrzi..

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 19:38
Reakce na Pavlena:

ta ysl je paradni, rychle ubyva, ale jinak nema chybu... ted se prave chystm omrknout, co kdo ma noveho/lakaveho, uvidim, jestli na neco natrefim... mne se rtenky blbe vybiraji, pr mam pocit, ze mi slusi opravdu zlomek barev a paradoxne mam dojem, ze slusivejsi odstiny maji ty drogerkove znacky, ktere zase nepouzivam... #firstworldproblems proste 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 20:19
Reakce na jinx:

Ktera YSL? 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 20:24
Reakce na Karoleena:

tobe ta bunda bude hrozne sluset, prosime pak fotku:)

Offline wendulka admin
16653 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 20:25
Reakce na razorblade:

eeeee... budu smrdet jako pul roku nemytej velbloud? :D

Né, jako půl roku nemytej velbloud né. Ovšem pokud budeš mít jó smůlu na mimořádně laciný druh oudu, tak zcela určitě jako kráva, která právě vykonala potřebu.

V případě těch nejdražších druhů oudu budeš vonět jako vyhřebelcovanej kůň, což se třeba mně líbí.

No a ve většině případů ucítíš něco mezi doutnajícím dřevem, semišem, kůží a lehkou upoceností.

Inu máš se na co těšit.

Na druhou stranu když tě neporazil takovej Serge Noire, bych řekla, že máš slušné vstupní předpoklady zvládnout i oudové arabky, teda s výjimkou toho prvního jmenovaného druhu oudu. Ten je fakt brutální.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 20:29

jinak ja jsem si ted koupila novou rtenku od maybelinne, maj nejakou spesl radu pro odvazne :D odstin je 885 midnight merlot a je tmave fialova, skoro cerna. sklizim na ni docela chvalu (a uprene pohledy malych deti:D)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 20:32
Reakce na wendulka:

ja nevim, jak jsou slozky tech parfemu kvalitni:D objednala jsem si z toho arabskeparfemy.com vzorky: Oud black, Sahra al aswad a Dokhan. Vybirala jsem podle recenzi od jerry, ktere jsou pod vetsinou tech parfemu :)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 20:33
Reakce na Candance:

ysl rouge volupte shine 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 20:35
Reakce na wendulka:

vyhrebelcovany kun? semis? tak to se musim vydat na pruzkum!