Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 20:35
Reakce na Berta:

do auta? tak to ti povím přesnej návod:-)) stoupni si snožmo zadkem k sedadlu a pozpátku tam zapadni, pak teprve dovnitř obě nohy zaráz:-D pokud teda nemáš teréňáka, to by bylo asi neřešitelný. páč narozdíl od jiných sukní mi teda ani nejde vyhrnout nahoru, když jdu na wc sundávám ji jako kalhoty:P

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 20:44
Reakce na Karoleena:

Parádna bunda. Sa ti bude hodiť, a úplne ju vidím ku kozmickým Nike teniskám. Potom prosím o foto. 

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 20:55

Jinak co se týče těch rtěnek a vysušování, dost pomůže báze. Mám od MAC a dobrý (ale asi i jiná bude fajn) 

Pavlena 

Online wendulka admin
16653 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 21:06
Reakce na razorblade:

Tak v tom případě můžeš být úplně v klidu, pokud je schválila ona. Jerry totiž na rozdíl ode mě nedává ani toho koně.

jinx Ty jsi nebyla na jaře v Ingredients zkusit The Night od Frederica Malleho? To jsi o dost přišla. Každopádně tam ale můžeš zajít zkusit Oud Palao od Diptyque. Tam toho vyhřebelcovaného koně ve stáji cítím taky. Ale chce to až v létě. Teď přes zimu ty oudovky nepracujou na kůži tak dobře.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 21:12
Reakce na wendulka:

no, jsem na to strasne zvedava! mely by prijit pristi tyden. na moji kuzi se i ty nejvetsi dryaky rozvoni do velmi sympatickych vuni (narozdil treba od vseobecne oblibenych ovocenek, ve kterejch mivam pocit, ze smrdim kyselym potem:))

49312 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 21:16
Reakce na wendulka:

ten kůň mě fakt zaujal, v reálu tu vůni miluju:-) zas ale nemůžu vůbec pudr a mýdlo a asi zřejmě to čemu se říká aldehydy. tak že bych zkusila oud?:-O

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 21:16

to je náhodou strašně elegantní způsob nastupování do auta  do teréňáku to jde taky, ale musí se člověk pozvednout rukama 

49312 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 21:18
Reakce na Jiná Realita:

elegantní? já si u toho připadám fakt směšně, jak tam sebou plácnu:-) když já u toho mám plný ruce, klíčky kabelka telefon... takže fakt padnu jak pytel... no, nic:-P

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 21:20

musíte udělat hačí, jak se to zpívá v té pohádce 

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 21:32
Reakce na Karoleena:

Bude ti sluset a budes ji delat cest!!! Doted na ni se slzou v oku vzpominam;) 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 21:48
Reakce na wendulka:

V případě těch nejdražších druhů oudu budeš vonět jako vyhřebelcovanej kůň, což se třeba mně líbí.

... a to je právě to, že úplně takhle přímočaré to s tím oudem být nemusí, resp. není na to spoleh.  Protože ten opravdu nejdražší a nejvzácnější oud, ten desítky i stovky let zrající, tak ten třeba taky voní jako fekálie a starý sklep s plesnivinou dohromady. To je jako s tvarůžkama. Někdo je nemůže vůbec, někdo jen v normální fázi zralosti a tvarůžkoví fajšmekři si je dají zrát do sklenice a pustí se do nich až ve chvíli, kdy si už tvarůžky málem samy sklenici otevřou a odpochodujou (přičemž pachová stopa po nich zůstane ještě několik dní).

Záleží tedy, kromě kvality vstupní suroviny, vždycky na tom, jak tuhle delikatesu parfumér zakomponuje s ostatními ingrediencemi. A jsou vůně s drahým oudem, drahými ostatními surovinami a voní jako koňská stáj se vším všudy a pavilón opic dohromady. Protože to tak má být. Pro milovníka brutálního, surového oudu ráj, pro ostatní peklo. Pak zas může být oud a ostatní ve střední cenové kategorii a je to lahodné, jsou tam ty semišové rukavičky, temná, ale přitažlivá vůně dřeva a i třeba ten vyhřebelcovanej kůň. Těch možností a výsledného vyznění oudu v parfému je milion. Rozhodně je super oudovky zkoušet, ať už z arabské nebo evropské kuchyně. A že jich je.

Online wendulka admin
16653 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 21:57

Zkusit můžeš, ale od toho, co máš na poličce teď je to teda veleskok.

49312 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 22:01
Reakce na wendulka:

toho jsem si plně vědoma:-) 

Online wendulka admin
16653 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 22:03
Reakce na domenica:

Ale jo, vím, že s těmi druhy oudu je to komplikovanější.

Myslela jsem to tak, že se mi líbí to, co popisuješ, kdy kombinací drahého oudu s dalšími kvalitními složkami z toho vyleze ten kůň.

Jinak když zmiňuješ ten několik desítek let zrající oud - zrovna zkouším Thirty Three od Ex Idolo. Dost dobrý.

Offline olte
751 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 22:06
Reakce na wendulka:

Ale jo, vím, že s těmi druhy oudu je to komplikovanější.

Myslela jsem to tak, že se mi líbí to, co popisuješ, kdy kombinací drahého oudu s dalšími kvalitními složkami z toho vyleze ten kůň.

Jinak když zmiňuješ ten několik desítek let zrající oud - zrovna zkouším Thirty Three od Ex Idolo. Dost dobrý.

prosím, asi se zeptam hloupě - co je to ten "oud" ?

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 22:09
Reakce na Janulik03:

Už vám přišly ty Vagabond kotníkáče? Jak vám padnou?

Online wendulka admin
16653 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 22:12
Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 22:19

Me prisla nedavno kosmetika od Deciem, pouzivam asi 14 dni a jsem spokojena, uvidime jaky to bude po dlouhodobejsim pouzivani, jsou to primocare vyrobky, na nic si to nehraje a vypada to prijemne. Mam Hyaluronove serum, kofeinovou solution na ocni okoli, 100% organicky za studena lisovany arganovy olej, Matrixyl 10%, serum Buffet a Alpha Arbutin pro kamaradku. Urcite objednam znovu a zkusim i dalsi veci.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 22:20
Reakce na olte:

prosím, asi se zeptam hloupě - co je to ten "oud" ?

Já se raději neptám. Přiznám se, že jsem raději ještě nezačala nic o parfémech tady číst, protože pak už nebudu mít cAs vůbec na nic a ještě to bude určitě drahé!

Offline olte
751 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 22:22