do auta? tak to ti povím přesnej návod:-)) stoupni si snožmo zadkem k sedadlu a pozpátku tam zapadni, pak teprve dovnitř obě nohy zaráz:-D pokud teda nemáš teréňáka, to by bylo asi neřešitelný. páč narozdíl od jiných sukní mi teda ani nejde vyhrnout nahoru, když jdu na wc sundávám ji jako kalhoty:P
Co jste si dnes koupili/y?
Parádna bunda. Sa ti bude hodiť, a úplne ju vidím ku kozmickým Nike teniskám. Potom prosím o foto. ![]()
Jinak co se týče těch rtěnek a vysušování, dost pomůže báze. Mám od MAC a dobrý (ale asi i jiná bude fajn)
Tak v tom případě můžeš být úplně v klidu, pokud je schválila ona. Jerry totiž na rozdíl ode mě nedává ani toho koně
.
jinx Ty jsi nebyla na jaře v Ingredients zkusit The Night od Frederica Malleho? To jsi o dost přišla. Každopádně tam ale můžeš zajít zkusit Oud Palao od Diptyque. Tam toho vyhřebelcovaného koně ve stáji cítím taky
. Ale chce to až v létě. Teď přes zimu ty oudovky nepracujou na kůži tak dobře.
no, jsem na to strasne zvedava! mely by prijit pristi tyden. na moji kuzi se i ty nejvetsi dryaky rozvoni do velmi sympatickych vuni (narozdil treba od vseobecne oblibenych ovocenek, ve kterejch mivam pocit, ze smrdim kyselym potem:))
ten kůň mě fakt zaujal, v reálu tu vůni miluju:-) zas ale nemůžu vůbec pudr a mýdlo a asi zřejmě to čemu se říká aldehydy. tak že bych zkusila oud?:-O
to je náhodou strašně elegantní způsob nastupování do auta
do teréňáku to jde taky, ale musí se člověk pozvednout rukama ![]()
elegantní? já si u toho připadám fakt směšně, jak tam sebou plácnu:-) když já u toho mám plný ruce, klíčky kabelka telefon... takže fakt padnu jak pytel... no, nic:-P
musíte udělat hačí, jak se to zpívá v té pohádce ![]()
Bude ti sluset a budes ji delat cest!!! Doted na ni se slzou v oku vzpominam;)
V případě těch nejdražších druhů oudu budeš vonět jako vyhřebelcovanej kůň, což se třeba mně líbí
.
... a to je právě to, že úplně takhle přímočaré to s tím oudem být nemusí, resp. není na to spoleh. Protože ten opravdu nejdražší a nejvzácnější oud, ten desítky i stovky let zrající, tak ten třeba taky voní jako fekálie a starý sklep s plesnivinou dohromady. To je jako s tvarůžkama. Někdo je nemůže vůbec, někdo jen v normální fázi zralosti a tvarůžkoví fajšmekři si je dají zrát do sklenice a pustí se do nich až ve chvíli, kdy si už tvarůžky málem samy sklenici otevřou a odpochodujou (přičemž pachová stopa po nich zůstane ještě několik dní).![]()
Záleží tedy, kromě kvality vstupní suroviny, vždycky na tom, jak tuhle delikatesu parfumér zakomponuje s ostatními ingrediencemi. A jsou vůně s drahým oudem, drahými ostatními surovinami a voní jako koňská stáj se vším všudy a pavilón opic dohromady. Protože to tak má být. Pro milovníka brutálního, surového oudu ráj, pro ostatní peklo. Pak zas může být oud a ostatní ve střední cenové kategorii a je to lahodné, jsou tam ty semišové rukavičky, temná, ale přitažlivá vůně dřeva a i třeba ten vyhřebelcovanej kůň. Těch možností a výsledného vyznění oudu v parfému je milion. Rozhodně je super oudovky zkoušet, ať už z arabské nebo evropské kuchyně. A že jich je.
Zkusit můžeš, ale od toho, co máš na poličce teď je to teda veleskok
.
toho jsem si plně vědoma:-)
Ale jo, vím, že s těmi druhy oudu je to komplikovanější.
Myslela jsem to tak, že se mi líbí to, co popisuješ, kdy kombinací drahého oudu s dalšími kvalitními složkami z toho vyleze ten kůň
.
Jinak když zmiňuješ ten několik desítek let zrající oud - zrovna zkouším Thirty Three od Ex Idolo. Dost dobrý
.
Ale jo, vím, že s těmi druhy oudu je to komplikovanější.
Myslela jsem to tak, že se mi líbí to, co popisuješ, kdy kombinací drahého oudu s dalšími kvalitními složkami z toho vyleze ten kůň
.
Jinak když zmiňuješ ten několik desítek let zrající oud - zrovna zkouším Thirty Three od Ex Idolo. Dost dobrý
.
prosím, asi se zeptam hloupě - co je to ten "oud" ?
Už vám přišly ty Vagabond kotníkáče? Jak vám padnou?
Agarové dřevo http://www.parfumanie.cz/forum/detail/slozky-a-kompozice:c14/t248.htm .
Me prisla nedavno kosmetika od Deciem, pouzivam asi 14 dni a jsem spokojena, uvidime jaky to bude po dlouhodobejsim pouzivani, jsou to primocare vyrobky, na nic si to nehraje a vypada to prijemne. Mam Hyaluronove serum, kofeinovou solution na ocni okoli, 100% organicky za studena lisovany arganovy olej, Matrixyl 10%, serum Buffet a Alpha Arbutin pro kamaradku. Urcite objednam znovu a zkusim i dalsi veci.

prosím, asi se zeptam hloupě - co je to ten "oud" ?
Já se raději neptám. Přiznám se, že jsem raději ještě nezačala nic o parfémech tady číst, protože pak už nebudu mít cAs vůbec na nic a ještě to bude určitě drahé!![]()
děkuju :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články