0zero7 Jenže to je jiná taška
. Podobnou mám z Furly. Chci 2 držadla přes rameno!
Co jste si dnes koupili/y?
711990 Stačí, vše jasné.
whiskas aha, ciste ze zvedavosti, proc musi byt ucho pres rameno dvakrat? Toto jsem nikdy neresila...
711990 Proč nééé :-D. Já vím, blbý dotaz, ale já nevidím problém
. Prostě taška. Chci basic tašku, dvě držadla - na rameno a podšívka a nejlépe zip/o.k., beru i cvok, kdyby měla kapsu na doklady :-D. Tahle je z Answear. Líbí se mi ta "stará dobrá" podobného typu z COS, ale ta je obrovská. A něco mezi ne a ne najít :-(.
Když nevidíš problém, proč si ji prostě nekoupíš a spokojeně nenosíš. Je to prostě taška, přesně, jak píšeš.
0zero7 Protože to prostě chci a pak to má tvar "shopperu".
Sweet PotatoNeb jsem si taky říkala, že jí něco chybí, ale já nemám oko pro detail. A v závěru věc vypadá jinak/nemoderně, než bych si představovala. Tedy, představu mám, ale exemplář nenalézám. Není to nutnost, ale když na mě vyskočí nějaká reklama, tak mi to nedá a zkoumám nabídku. Nevadí, počkám na tu pravou.
whiskas
aha....
whiskas a jak to mám udělat?
711990 tu druhou jsem držela v ruce, je strašně dlouhá k menší postavě a ani ta barva v reálu není nijak pěkná.
Tak Betty Buď klikni na stránku pravou myší a v menu se ti objeví přeložit do češtiny, nebo text zkopíruj (po částech) a vlož do google překladače.
711990 Ta první je moc nízká (ale šla by), druhá je hobo a je moc dlouhá a třetí je měkký pytel.
whiskas děkuju, zítra se na to vrhnu, ten clánek mě zajímá.
711990 Koukám na tu první Coccinelle a ta by byla dobrá, včetně barvy a černé samozřejmě
.
nevim presne ktera z toho odkazu to je, jednu mam a je moc fajn. Vypada jak ta prvni ale nema zip
whiskas Ta cross je moc pěkná. Mám podobnou tmavě modrou a je moje nejoblíbenější, jen teda není kožená a stála asi 20Eur.
0zero7 V odkazu je přesně malá, crossbody Captain leather ... a ta samozřejmě zip má. Vím, kterou máš (tedy myslím), ale podobnou mám, tak další stejnou už nechci.
Kokoska :-) jsi šikovná - umíš nakupovat
.
whiskasno a co takovej ten Kors, co ho maj vsichni? Ten by tvarove odpovidal, ne? Ale pocitam ze to zlaty zdobeni asi ne, vid...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články