milacka Plánovala jsi nějakou Činu? :-( Já taky zrušila dovolenou, teď jen doufám, že mi proplatí letenku...
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha tie svetrosaty ma zaujali. Zmerias mi dlzku? Leno ja nie som taky krpec ako ty. Ale chcela by som take
Změřím, až dojdou! Chytla jsem ještě tu druhou velikost (pokud mi nenapíšou že najednou není - ale zaplatit mě nechali), na XS/S jsem si přece jen netroufla
Na druhou stranu se obávám že budou obrovský, holt ten Arket... zlákaly mě (mimo cenou) i tím že jsou bez roláku, takže by se v nich snad dalo vydržet a neuvařit se. Tak uvidíme. Jestli mi budou až ke kotníkům, máš je u mě! ![]()
barbucha oukeeej ![]()
milacka Jejda, jestli máš v nepořádku imunitu, tak to je špatné, to je mi líto :-(
barbucha Skvělej nákup, ten kabát z COS je perfektní!
Co se týče kabátů Mango, no právě, za ty prachy - ale to je cesta do pekel
. Jak se člověk nechá nalákat na cenu, tak se mu kupí hadry a výsledek nula.
Ale ten zelenej se mi tady na někom strašně líbil. Jen už nevím, kdo to byl
.
Jak se člověk nechá nalákat na cenu, tak se mu kupí hadry a výsledek nula.
Haha, zrovna dneska jsem natrefila na nějaký články, kterak omezit ty hromady hadrů (a přispět tak nejen k vlastnímu duševnímu klidu, ale samozřejmě i blahu lidstva):
barbucha Hmm, to si pročtu. Jenže jsem zjistila, že potřebuju kabelku
, takovou volnočasovou ... A pardon, jsem ve špatném vlákně ... Hluboká omluva.
whiskas neee
711990jak rikas!
711990 Proč nééé :-D. Já vím, blbý dotaz, ale já nevidím problém
. Prostě taška. Chci basic tašku, dvě držadla - na rameno a podšívka a nejlépe zip/o.k., beru i cvok, kdyby měla kapsu na doklady :-D. Tahle je z Answear. Líbí se mi ta "stará dobrá" podobného typu z COS, ale ta je obrovská. A něco mezi ne a ne najít :-(.
Viz výše. Taška k džínám, teniskám ... nenalézám a nechi hobo, ani crossbody. Tak a teď raďte
.
barbucha ach jo , jak si to ma jedna přečíst když vládne jen češtinou.
whiskas odpoved je jednoducha, nema smrnc
Líbí se mi něco takového, ale tahle bohužel není kožená, ale umělina (pardon, veganská kůže) z Matt/Nat.
![]()
Tak BettyGoogle překladač?
whiskas je voskliva, no...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články