Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline continuity
43041 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 12:23
Reakce na Berta:

v rukavicich se spatne ridi. muz taky rikal k cemu to... a ted si to vyhrivani rad zapne.

akorat nevim co s detma, vsude pisou, ze by nemeli sedet v bundach kvuli bezpecnosti v sedackach, ale neumim si predstavit je svlekat v techto mrazech do mikin, i kdyz mame garaz, ale tam je taky zima. na dlouhou cestou se to vytopi, ale na na plavecak?

Online barbucha blogger
35814 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 13:39
Reakce na Sweet Potato:

"Ale vážněji: zajímalo by mne, jak a kde se seznámit i s jinými parfémovými ingredienciemi, která znám jako pojmy, ale neznám je nosem. Třeba takové (taková?) pačuli. Mně se pod tím pojmem vybaví kdo ví odkud z literatury spojení "levný smrad pačuli," v lepším případě "levná vůně pačuli." Takže asociace negativní. "

No, není nic jednoduššího než přijít na jeden z pravidelných srazů, kam ti holky můžou přinést typický zástupce tý který složky 

Offline Sweet Potato
40295 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 17:43
Reakce na barbucha:

Děkuju za pozvání, to je strašně milé, ale asi bych si netroufla.

Online barbucha blogger
35814 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 18:18
Reakce na Sweet Potato:

Komu není rady... Ale dobře děláš. Každej ví, že žerem malý děti, a těma voňavkama je zapíjíme!

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 18:23
Reakce na barbucha:

no, já se teď v úterý už skoro chystala, ale nějak se toho nakupilo po Vánocích moc. ale příště statečně dorazím. sweet potato, nebuď srab, pojď taky :-)

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 18:26
Reakce na barbucha:

Komu není rady... Ale dobře děláš. Každej ví, že žerem malý děti, a těma voňavkama je zapíjíme!

Online barbucha blogger
35814 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 18:27
Reakce na moora:

Dejte pak klidně do "Srazů" požadavky...

Pro uklidnění zájemců rovnou hlásím, že já na příštím určitě nebudu  Ale snad není všem dnům konec!

Offline Sweet Potato
40295 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 18:58
Reakce na barbucha:

moora 

Vydat se do uzavřené společnosti? Uzavřené ve smyslu všichni se znají a já jim tam vlezu? Navíc společnosti spojené něčím, o čem já nevím ani zbla? No, to bych fakt překonala sama sebe.

Online jerry
11216 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 19:07
Reakce na Sweet Potato:

A barbucha zapomněla napsat, že nově příchozí sežereme hned místo předkrmu, aby dlouho neotravovali. To víš, jsme úchylové, většinou t.č. na útěku z Bohnic.

To jsou naprosto zbytečné předsudky - a to, že "nevíš ani zbla" se už po první návštěvě může změnit na "hele, ty pičifuky jsou docela zajímavý". A ne všichni se znají - právě čas od času se přijde podívat někdo nový. A tím, že už některé "znáš" už virtuálně, tím je to mnohem jednodušší.

A pokud tě zajímá třeba konkrétní složka nebo parfém, tak stačí napsat do vlákna "Srazy" co bys chtěla zkusit - většinou to někdo má a přinese. Nebo se mrknout na poličky účastníků a požádat tu dotyčnou, aby to s sebou vzala.

Online jerry
11216 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 19:14
Reakce na moora:

no, já se teď v úterý už skoro chystala, ale nějak se toho nakupilo po Vánocích moc. ale příště statečně dorazím. sweet potato, nebuď srab, pojď taky :-)

To  je správný přístup - ostych stranou....my lidi fakt nežereme (to jen barbucha a ta příště nebude).

Offline Sweet Potato
40295 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 19:27
Reakce na jerry:

Být sežrána místo předkrmu zní nadějně, to by mi mohlo dost ukrátit rozpaky.

Tak jo. Jsem nesmělý, ale léčím se.

Offline wendulka admin
16653 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 19:29
Reakce na Sweet Potato:

"Vydat se do uzavřené společnosti? Uzavřené ve smyslu všichni se znají a já jim tam vlezu?"

Houbeles uzavřený. Tu nejpostiženější členku této společnosti už přece osobně znáš. Ostatní jsou normální, jenom barbucha žere ty děti a prstíky, které je třeba si hlídat, no.

Online barbucha blogger
35814 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 19:32
Reakce na Sweet Potato:

My jsme se nejdřív znaly taky jen virtuálně. No, rok se s rokem sešel, a chodíme spolu (mimo pravidelný oficiální srazy) i na kafe. Nebo na pivko 

Online slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 19:33

Amsterdam vyzerá náhle oveľa bližšie, ako som si myslela !

Online slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 19:35
Reakce na barbucha:

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 20:05
Reakce na wendulka:

Mám jen ty dva tipy, co už jsem dávala jinx - The Night (Frederic Malle) a Oud Palao (Diptyque). Ale jak už jsem říkala, správně na kůži fungují jen v teple.

Jak víš, tak zase třeba ve Fordově Londonu se na mně ten oud zase naopak docela vyřádil.

Díky moc!

Oud Palao vypadá dle popisu výborně! The Night už asi nikde neseženu, ale i ten Diptyque se zdá být velezajímavý.

A kdyby to někoho zajímalo, tak na těch obrázcích je anglický plnokrevník Frankel, nikdy neporažený (klasický) vítěz 14 dostihů v GB. V majetku saúdského prince (takže tu máme oud, vznešeného koně i toho šejka s - ehm, sklípkem ).

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 20:10
Reakce na Mirka:

Díky!

Snad se mi poštěstí Koublai Khan někdy vyzkoušet.

Musc Ravageur znám, mám, je úchvatný. Ale koníčka tam nemám (což mi v tomhle případě nijak nevadí, spíš naopak). ;-) 

(Růže nejen že snesu... )

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 20:12
Reakce na Sweet Potato:

Však mě k nim srdce taky táhne, ale zatím jsem se nikdy nerozhoupala. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 20:28
Reakce na slniecko:

promin, ale nerozumim? 

Offline Sweet Potato
40295 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 21:01
Reakce na Ellen:

Tak platí. Přibalíme moora , bude nás víc, nebudem se bát vlka nic.