Tak skvělý :)
Co jste si dnes koupili/y?
Diky díky!
To je asi přesně pro mne! Skoro to přes obrazovku i cítím.
tohle na blind. má to někdo? 
Měla jsem před lety, když to byla novinka. Vůně se mi tehdy líbila (květiny s krotkým kadidlem), ale rozčiloval mě ten plastový rozprašovač (nemá to klasické víčko, rozprašovač je zabudován pod tím plastovým G).
Garfie Díky za info. Dneska jsem ten vojenský kabátek potkala včetně té viktorčiny sukně. Neslušelo by mi však ani jedno:-D. Já si představuju vojenský kabátek něco jako sáčko, ne uplně teplý:-).
Také jsem kdysi měla. Za mě dobrý. ![]()
V případě těch nejdražších druhů oudu budeš vonět jako vyhřebelcovanej kůň, což se třeba mně líbí.
Prosím, doporuč! ![]()
Pod tuto laťku ušlechtilosti nejdu:

Případně prosím i další, nejen wendulku.
Pačuli je zapeklité...ako ja ho dobre spracované viem oceniť, aj keď teda nepatr´medzi mojich top ten, ale mnohokrát je proste "divné", vlhké, nepodarené. Ono je viac takých zložiek.
Navrch bolo extra obľúbené za hipisáckych čias, čo teda v niektorých prípadoch asi nemusela byť najúnosnejšia kombinácia, nehovoriac o tom, že t asi vtedy malo na trhu XYZ firiem a kvalita pravdepodobne bývala viac než kolísavá.
Ono aj taká ruža, keď sa spraví zle dokáže byť pekne hnusná...
Waw....ale čo tam robí tá slepica?
To vyzerá na miesto,odkiaľ by ma musela vyviesť polícia...
Milé, taká klasika.
ten obchod je designove tak vytuneny, ze "slepica" je jeste nenapadny detail. Fakt muzu doporucit, nachazi se v prizemi nemene skveleho hotelu.
ten obchod je designove tak vytuneny, ze "slepica" je jeste nenapadny detail. Fakt muzu doporucit, nachazi se v prizemi nemene skveleho hotelu.
Príde mi to vtipné:)....a čo je to za hotel?
Mám jen ty dva tipy, co už jsem dávala jinx - The Night (Frederic Malle) a Oud Palao (Diptyque). Ale jak už jsem říkala, správně na kůži fungují jen v teple.
Jak víš, tak zase třeba ve Fordově Londonu se na mně ten oud zase naopak docela vyřádil
.
Prisli aj som vrátila. Mali narezanu kožu. Tak mi prídu v pondelok iné, lebo už nemali moje číslo. S reklamáciou nebol problém a prihodila som aj lodičky ešte k tomu.
https://www.eobuv.cz/polobotky-solo-femme-14101-47-e36-e45-04-00-cerna.html
A vyhřívané sedačky, hmm
, ráno nebo na cestu z plesu, z divadla ...
Já v oudu koně nemám, toho mám jinde, třeba v Lutens Koublai Khan, nebo Musc Ravageur. Nezkoušela bych kvůli oudu Montalky, je ho tam sice spousta, ale jsou to velmi důrazné, až otravné vůně ( pro mě). Krásné vůně s oudem jsou třeba Oud Wood, to je pro mě příklad neorientálního zpracování, ale v tradičním pojetí spíše pro muže. Pokud krásnou ženskou arabku, tak třeba Kashkha od Al Arabia Al Swissriya. Je mnoho vůní s růžemi a oudem, kdekterá značka tuto kombinaci má. Tak pokud sneseš růže, mohlo by Ti to vonět.
jj tuhle jsem odrovnala švagra, když jsem v diskusi o výběru auta prohlásila, že můj hlavní a nejdůležitější požadavek jsou vyhřívané sedačky (on jde klasicky po spotřebě![]()
Ještě že na eobuv jsou celkem pružní, ani vrácení nedělá problém. Snad teda dojdou další boty v pořádku. Lodičky pěkné, mají hezkou špičku a díky širšímu podpatku budou určitě pohodlné.
Tak sedačky jsou jasné. O ty se manžel nehádal,ale volant shledával zcela nepochopitelně jakousi rozmařilostí či co. Co je mně platný zadek v teple,když volant držím jednou rukou a na druhou si střídavě dýchám, že jo. Rukavice při řízení nemám ráda a stejně je většinou nechám v autě a pak jsou naprd.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články