Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 07. ledna 2017 14:45
Reakce na continuity:

Tak skvělý :)

Online Sweet Potato
40295 příspěvků moje polička 07. ledna 2017 14:50
Reakce na RoSa:

Diky díky! To je asi přesně pro mne! Skoro to přes obrazovku i cítím. 

Offline mitford sister
1712 příspěvků moje polička 07. ledna 2017 15:07

tohle na blind. má to někdo?

Offline Fleur blogger
6844 příspěvků moje polička 07. ledna 2017 17:36
Reakce na mitford sister:

Měla jsem před lety, když to byla novinka. Vůně se mi tehdy líbila (květiny s krotkým kadidlem), ale rozčiloval mě ten plastový rozprašovač (nemá to klasické víčko, rozprašovač je zabudován pod tím plastovým G).

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 07. ledna 2017 17:58

Garfie Díky za info. Dneska jsem ten vojenský kabátek potkala včetně té viktorčiny sukně. Neslušelo by mi však ani jedno:-D. Já si představuju vojenský kabátek něco jako sáčko, ne uplně teplý:-).

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 07. ledna 2017 18:59

Také jsem kdysi měla. Za mě dobrý. 

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 07. ledna 2017 19:21
Reakce na wendulka:

V případě těch nejdražších druhů oudu budeš vonět jako vyhřebelcovanej kůň, což se třeba mně líbí.

Prosím, doporuč! 

Pod tuto laťku ušlechtilosti nejdu:

Případně prosím i další, nejen wendulku.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 07. ledna 2017 20:45
Reakce na Sweet Potato:

Pačuli je zapeklité...ako ja ho dobre spracované viem oceniť, aj keď teda nepatr´medzi mojich top ten, ale mnohokrát je proste "divné", vlhké, nepodarené. Ono je viac takých zložiek.

Navrch bolo extra obľúbené za hipisáckych čias, čo teda v niektorých prípadoch asi nemusela byť najúnosnejšia kombinácia, nehovoriac o tom, že t asi vtedy malo na trhu XYZ firiem a kvalita pravdepodobne bývala viac než kolísavá.

Ono aj taká ruža, keď sa spraví zle dokáže byť pekne hnusná...

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 07. ledna 2017 20:48
Reakce na jinx:

Waw....ale čo tam robí tá slepica?

To vyzerá na miesto,odkiaľ by ma musela vyviesť polícia...

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 07. ledna 2017 20:50

Milé, taká klasika.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. ledna 2017 20:56
Reakce na slniecko:

ten obchod je designove tak vytuneny, ze "slepica" je jeste nenapadny detail. Fakt muzu doporucit, nachazi se v prizemi nemene skveleho hotelu. 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 07. ledna 2017 21:01
Reakce na jinx:

ten obchod je designove tak vytuneny, ze "slepica" je jeste nenapadny detail. Fakt muzu doporucit, nachazi se v prizemi nemene skveleho hotelu. 

Príde mi to vtipné:)....a čo je to za hotel?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. ledna 2017 21:04
Online wendulka admin
16653 příspěvků moje polička 07. ledna 2017 22:57
Reakce na Ellen:

Mám jen ty dva tipy, co už jsem dávala jinx - The Night (Frederic Malle) a Oud Palao (Diptyque). Ale jak už jsem říkala, správně na kůži fungují jen v teple.

Jak víš, tak zase třeba ve Fordově Londonu se na mně ten oud zase naopak docela vyřádil.

Offline Janulik03
20241 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 08:54
Reakce na Kokoska:

Prisli aj som vrátila. Mali narezanu kožu. Tak mi prídu v pondelok iné, lebo už nemali moje číslo. S reklamáciou nebol problém a prihodila som aj lodičky ešte k tomu.

https://www.eobuv.cz/polobotky-solo-femme-14101-47-e36-e45-04-00-cerna.html

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 10:08
Reakce na Berta:

A vyhřívané sedačky, hmm, ráno nebo na cestu z plesu, z divadla ...

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 10:24
Reakce na Ellen:

Já v oudu koně nemám, toho mám jinde, třeba v Lutens Koublai Khan, nebo Musc Ravageur. Nezkoušela bych kvůli oudu Montalky, je ho tam sice spousta, ale jsou to velmi důrazné, až otravné vůně ( pro mě). Krásné vůně s oudem jsou třeba Oud Wood, to je pro mě příklad neorientálního zpracování, ale v tradičním pojetí spíše pro muže. Pokud krásnou ženskou arabku, tak třeba Kashkha od Al Arabia Al Swissriya. Je mnoho vůní s růžemi a oudem, kdekterá značka tuto kombinaci má. Tak pokud sneseš růže, mohlo by Ti to vonět.

Offline viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 10:44
Reakce na Mirka:

jj tuhle jsem odrovnala švagra, když jsem v diskusi o výběru auta prohlásila, že můj hlavní a nejdůležitější požadavek jsou vyhřívané sedačky (on jde klasicky po spotřebě

Online Kokoska
34896 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 10:59
Reakce na Janulik03:

Ještě že na eobuv jsou celkem pružní, ani vrácení nedělá problém. Snad teda dojdou další boty v pořádku. Lodičky pěkné, mají hezkou špičku a díky širšímu podpatku budou určitě pohodlné.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 11:05
Reakce na Mirka:

Tak sedačky jsou jasné. O ty se manžel nehádal,ale volant shledával zcela nepochopitelně jakousi rozmařilostí či co. Co je mně platný zadek v teple,když volant držím jednou rukou a na druhou si střídavě dýchám, že jo. Rukavice při řízení nemám ráda a stejně je většinou nechám v autě a pak jsou naprd.