Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Mulen
5015 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 21:58
Reakce na Jiná Realita:

Já mám tenhle z Ham. Světle šedý už asi nemají, tento je tmavě šedý. Ale je až po kolena. 

http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0438069001.html

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 21:59
Reakce na Jiná Realita:

Na GAP jste se dívala? Tam letos měli dost hezkých šedých kardiganů, možná je něco ještě ve slevě.

Offline mirajo
2641 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 22:07

Na woolovers.com se mi ani v jednom z použitých prohlížečů nezobrazují obrázky, na mobilu ani na počítači, poradíte prosím někdo? Spíš do blbých dotazů, ale když tu byla o jejich slevách řeč, chtěla jsem nakouknout a...nic.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 22:13
Reakce na Mulen:

ten se mi líbí, ale je až moc dlouhý - jsem malá a asi by mi koukal dole z kabátů :(

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 22:16
Reakce na Emerald:

podívala jsem se na základě vašeho tipu, ale myslím, že i tam je můj klasický problém jako všude - moc dlouhé, moc krátké, moc tenké 

Online Sweet Potato
40297 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 22:23
Reakce na slniecko:

Koukni, dokud jsou. Ten hnědý je trošku kousavější, ale i pro mne cimprlínu snesitelně. Ale nevím, jestli si ho užiju. Na zítra si ho vypůjčila DSD.  (Což je ovšem nejvyšší možné ocenění!) Ten smetanový nosím často. 

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 22:38
Reakce na 999:

Ach, ty jsou (líbí se mi i ta produktová fotka v modré verzi). Jak sedí? V popisu je tuším oversize. Mám v plánu vyrazit zítra do COS, tak snad budu mít štěstí a nebude v rámci slev vše vyprodáno. 

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 22:41

Tolik inspirativních nákupů, začínám mít absťák a pocit, že nemám co na sebe :-D. Pobyt mimo Prahu má jednu výhodu - není co nakupovat (nezahrnuji e-shopy), ale o to větší chuť vyrazit do obchodů mám po návratu. Otázkou zůstává, zda-li narazím na tak skvělé kusy, které jsou zde postovány. 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 22:47
Reakce na Jiná Realita:

Jestli vy nejste moc vybíravá Ty naprosto přesné představy jsou nejhorší, co...

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 23:03
Reakce na Sweet Potato:

Před časem jsem v Lindexu koupila hrubý smetanový svetr se širokými rukávy, váhala jsem tenkrát mezi ním a jeho hnědým bratříčkem. Bratříčka jsem tam dnes potkala za 269korun, nemohla jsem ho tam nechat! A byl tam i jejich bratránek, stejně povedený dlouhý cardigan...http://www.lindex.com/m/cz/vyprodej/zeny/vrchni-cast-odevu/7478323/Dlouhy-pleteny-kardigan/?styleId=90852600

Nabídko výhodná, ochraňuj nás!

apage, Satanas! vejplata ještě není na účtu a já ji už utratila asi tak 3x

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 23:08
Reakce na Sweet Potato:

Koukni, dokud jsou. Ten hnědý je trošku kousavější, ale i pro mne cimprlínu snesitelně. Ale nevím, jestli si ho užiju. Na zítra si ho vypůjčila DSD.  (Což je ovšem nejvyšší možné ocenění!) Ten smetanový nosím často. 

to mi připomnělo, jak setřenice svého času komentovala, že jí její dcera (přibližně ve věku DSD) posouvá již nechtěné oblečení: "tak nevím, jestli vypadám tak mladistvě, že to můžu ještě nosit, nebo tak hrozně, že už je vlastně jedno, co si vezmu na sebe"

Offline Olinka
141 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 23:23

Já si dneska nakoupila nějaké knihy a mám radost jako malé dítě. Nejvíce z této - teď jsem ji tu studovala, slintala jak Pavlovův pes a potřebovala jsem si na zahnání izraelských chutí dát pár lžiček tahini přímo ze sklenice a pak jsem teda ještě snědla trošku zapečené řepy se sýrem, ale prostě z ní nutně musím o víkendu něco uvařit!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 23:37
Reakce na Emerald:

Jestli vy nejste moc vybíravá Ty naprosto přesné představy jsou nejhorší, co...

jo, přesně   

Offline Lilly_Ku
4531 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 00:43
Reakce na Olinka:

ha, presne tuhle kucharku jsem dala kamaradce k narozeninam a byla nadsena. tak at se dobre vari! :)

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 07:34
Reakce na moora:

to mi připomnělo, jak setřenice svého času komentovala, že jí její dcera (přibližně ve věku DSD) posouvá již nechtěné oblečení: "tak nevím, jestli vypadám tak mladistvě, že to můžu ještě nosit, nebo tak hrozně, že už je vlastně jedno, co si vezmu na sebe"

Prosím, co znamená DSD a ve věku DSD? Ať jsem v obraze.

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 08:29
Reakce na whiskas:

Ty modré jsem viděla naživo, jsou opravdu krásné. Černé jsem kupovala přes internet. Sedí v pohodě, pamatuju si tě jako malou a drobnou, doporučila bych xs. Mám ho taky a protože je látka mírně elastická, netáhnou mě ani přes prsa. XS bývá někdy menší v ramenou, tyhle mají 35 cm... To je u těhle šatů asi jediný rozměr, kde to může zlobit...:-).

Online Sweet Potato
40297 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 09:02
Reakce na Berta:

Drahá starší dcera

Online Candance
5633 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 09:07
Reakce na 999:

Nesrazi se ta viskoza?

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 09:35
Reakce na Candance:

Nevím, ještě jsem je neprala :-). Ale díky za připomínku, to, že by se mohly srazit, mě vůbec nenapadlo... Nebudu je dávat do sušičky, aspoň napoprvé :-).

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 10:11
Reakce na 999:

Moc děkuju, myslím, že tedy budu koukat po S, protože šířka ramen by mě táhla - v COS jsem si toho všimla už několikrát (v podstatě u všech horních dílů, včetně triček). Když jsem si nasebe vzala i bavlněné tričko XS, přes ramena se tak dvně hrnulo, což vypadalo dost podivně, ačkoli zbytek seděl. Asi jsem příliš "ramenatá" :-D.