Já mám tenhle z Ham. Světle šedý už asi nemají, tento je tmavě šedý. Ale je až po kolena.
http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0438069001.html

Já mám tenhle z Ham. Světle šedý už asi nemají, tento je tmavě šedý. Ale je až po kolena.
http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0438069001.html

Na GAP jste se dívala? Tam letos měli dost hezkých šedých kardiganů, možná je něco ještě ve slevě.
Na woolovers.com se mi ani v jednom z použitých prohlížečů nezobrazují obrázky, na mobilu ani na počítači, poradíte prosím někdo? Spíš do blbých dotazů, ale když tu byla o jejich slevách řeč, chtěla jsem nakouknout a...nic.
ten se mi líbí, ale je až moc dlouhý - jsem malá a asi by mi koukal dole z kabátů :(
podívala jsem se na základě vašeho tipu, ale myslím, že i tam je můj klasický problém jako všude - moc dlouhé, moc krátké, moc tenké ![]()
Koukni, dokud jsou. Ten hnědý je trošku kousavější, ale i pro mne cimprlínu snesitelně. Ale nevím, jestli si ho užiju. Na zítra si ho vypůjčila DSD.
(Což je ovšem nejvyšší možné ocenění!) Ten smetanový nosím často.
Ach, ty jsou (líbí se mi i ta produktová fotka v modré verzi). Jak sedí? V popisu je tuším oversize. Mám v plánu vyrazit zítra do COS, tak snad budu mít štěstí a nebude v rámci slev vše vyprodáno.
Tolik inspirativních nákupů, začínám mít absťák a pocit, že nemám co na sebe :-D. Pobyt mimo Prahu má jednu výhodu - není co nakupovat (nezahrnuji e-shopy), ale o to větší chuť vyrazit do obchodů mám po návratu. Otázkou zůstává, zda-li narazím na tak skvělé kusy, které jsou zde postovány.
Jestli vy nejste moc vybíravá
Ty naprosto přesné představy jsou nejhorší, co...
Před časem jsem v Lindexu koupila hrubý smetanový svetr se širokými rukávy, váhala jsem tenkrát mezi ním a jeho hnědým bratříčkem. Bratříčka jsem tam dnes potkala za 269korun, nemohla jsem ho tam nechat! A byl tam i jejich bratránek, stejně povedený dlouhý cardigan...http://www.lindex.com/m/cz/vyprodej/zeny/vrchni-cast-odevu/7478323/Dlouhy-pleteny-kardigan/?styleId=90852600
Nabídko výhodná, ochraňuj nás!![]()
apage, Satanas! vejplata ještě není na účtu a já ji už utratila asi tak 3x
Koukni, dokud jsou. Ten hnědý je trošku kousavější, ale i pro mne cimprlínu snesitelně. Ale nevím, jestli si ho užiju. Na zítra si ho vypůjčila DSD.
(Což je ovšem nejvyšší možné ocenění!) Ten smetanový nosím často.
to mi připomnělo, jak setřenice svého času komentovala, že jí její dcera (přibližně ve věku DSD) posouvá již nechtěné oblečení: "tak nevím, jestli vypadám tak mladistvě, že to můžu ještě nosit, nebo tak hrozně, že už je vlastně jedno, co si vezmu na sebe"
Já si dneska nakoupila nějaké knihy a mám radost jako malé dítě. Nejvíce z této - teď jsem ji tu studovala, slintala jak Pavlovův pes a potřebovala jsem si na zahnání izraelských chutí dát pár lžiček tahini přímo ze sklenice a pak jsem teda ještě snědla trošku zapečené řepy se sýrem, ale prostě z ní nutně musím o víkendu něco uvařit!

Jestli vy nejste moc vybíravá
Ty naprosto přesné představy jsou nejhorší, co...
jo, přesně
ha, presne tuhle kucharku jsem dala kamaradce k narozeninam a byla nadsena. tak at se dobre vari! :)
to mi připomnělo, jak setřenice svého času komentovala, že jí její dcera (přibližně ve věku DSD) posouvá již nechtěné oblečení: "tak nevím, jestli vypadám tak mladistvě, že to můžu ještě nosit, nebo tak hrozně, že už je vlastně jedno, co si vezmu na sebe"
Prosím, co znamená DSD a ve věku DSD? Ať jsem v obraze.
Ty modré jsem viděla naživo, jsou opravdu krásné. Černé jsem kupovala přes internet. Sedí v pohodě, pamatuju si tě jako malou a drobnou, doporučila bych xs. Mám ho taky a protože je látka mírně elastická, netáhnou mě ani přes prsa. XS bývá někdy menší v ramenou, tyhle mají 35 cm... To je u těhle šatů asi jediný rozměr, kde to může zlobit...:-).
Drahá starší dcera![]()
Nesrazi se ta viskoza?
Nevím, ještě jsem je neprala :-). Ale díky za připomínku, to, že by se mohly srazit, mě vůbec nenapadlo... Nebudu je dávat do sušičky, aspoň napoprvé :-).
Moc děkuju, myslím, že tedy budu koukat po S, protože šířka ramen by mě táhla - v COS jsem si toho všimla už několikrát (v podstatě u všech horních dílů, včetně triček). Když jsem si nasebe vzala i bavlněné tričko XS, přes ramena se tak dvně hrnulo, což vypadalo dost podivně, ačkoli zbytek seděl. Asi jsem příliš "ramenatá" :-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.