Moje nejoblíbenější kuchařka!! Mám úplně to stejné vydání, jen v angličtině, dostala jsem ho kdysi od Ježíška. Tyhle výpravné kuchařky, kde je kromě receptů i dost zajímavého textu a fotek, mám úplně nejradši.
Co jste si dnes koupili/y?
No... ono stačí podívat se na ty jejich bezprsý bezpohlavní modelky... a je jasný, že horní partie budou pro nás "vybavenější" tak trochu vošajslich... Holt člověk nemůže mít všechno (figuru i prsa) ![]()
jenže já extra prsa nemám (právě naopak), je to jen těmi rameny a širším hrudníkem
, o to je to smutnější. ![]()
Já jsem si ji právě před nějakým rokem chtěla koupit v tom anglickém vydání, ale u nás už byla nějak vyprodaná, pak jsem na to dočasně zapomněla a na konci minulého roku mi ji ukazovala kamarádka, že ji dostala, že konečně vyšla v češtině, což je pro mě přece jen lepší než v angličtině (můžu se soustředit na povídání a vaření a ne na překlad :-)). Takže kdo si počká, ten se dočká!
bych teda to, že nemám shrbená ramínka jako ty chudery, nepovažovala za nedostatek:-)
Já na svá ramena neláteřím, jen mi vždy přijde "smutné", když mi něco není přes "prsa" :-D, ačkoli důvod je jinde, než u obdařenějších kolegyň.
A ještě k těm horním partiím, musím si postěžovat na nespravedlnost světa
. Prodělaná střevní chřipka mi sežrala i to málo co tam bylo. Zajímavé je, že daň si vybrala jen tato partie a nějaká svalová hmota, zatímco ostatí části těla jsou netknuté
.
to tak bohuzel byva.![]()
Ale ty jsi disciplinovana a vse bude brzy ve starych kolejich.Pomohla kase?:-D
Děkuji za důvěru, ale nemyslím, že to půjde tak lehce, ale vynasnažím se - léto volá, že? ![]()
A ano, děkuji Ti a i ostatním za cenné rady. Kaše i ostatní vhodná dopoučení mi byla k užitku. ![]()
No při hladovění jsou svaly to první, co mizí, bohužel..a teda i při nemoci. A jako 'obdařenější kolegyně' já teda zas děsně závidím těm, co nejsou až tak obdařený, kdyby bylo nejhůř, zvádly by to i bez podprsenky a sluší jim ty volný splývavý věci..člověk někdy nemůže mít všechno ![]()
Ale víte, co se stane, když choroba sežere kus velikosti "A"? Nechtějte vědět
.
Napadlo mě, jak to, že některé anorektické modelky mají vůbec nějaká prsa, když mě stačilo pár dní pitomé chřipky a kde nic, tu nic. Asi má vliv i věková kategorie.
Jo. A od pasu dolů si ani nekousne.![]()
přesně.
Ale víte, co se stane, když choroba sežere kus velikosti "A"? Nechtějte vědět
.
Napadlo mě, jak to, že některé anorektické modelky mají vůbec nějaká prsa, když mě stačilo pár dní pitomé chřipky a kde nic, tu nic. Asi má vliv i věková kategorie.
a plastická chirurgia:)
No..nevim no...
No a teď si představte, že já mám ramena i prsa. Prostě typický Y. Nechtějte vidět, jak to vypadá, když bych si vzala něco volnějšího, co mi sedí v ramenou - prostě šílená machna. Horní polovina těla až o dvě konfekční velikosti větší ![]()
![]()
Přesně tak! Mně se třeba strašně líbí šaty s holými zády, ale copak bych v něčem takovém (rozuměj bez podprsenky) mohla mezi lidi? Stačilo mi, když jsem jela z pláže a svlíkla si mokrou podprsenku od plavek, takže jsem byla v šatech "nahoře bez" a komfortně jsem se teda necítila ani trochu, při každém kroku TO poskakovalo a povlávalo...
Styl machna v čemkoli volnějším netřeba zmiňovat.
No přesně - TO ![]()
Taky jsem nějak význam zkratky přehlídla :) A kolik let je DSD?
Sladkých 13![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.