Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:22
Reakce na Sweet Potato:

sportu zmar  to razím též.

já mám momentálně na sobě termo legíny, termo triko, termo mikinu a termo ponožky a...mrznu 

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:24
Reakce na razorblade:

Klid, já Vás tam nenutim chodit, natož běhat  já jen omlouvala sebe, že se opakuju 

Online viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:27
Reakce na Jiná Realita:

tak jestli jste jen v tom venku tak to chápu:-))

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:29

bohužel nikoli, ven si na to beru pletenou mega vestu s mega rolákem, zimní bundu po kolena, šál, čepici, termo rukavice a sněhule s kožichem vevnitř a...překvapivě taky mrznu...

Offline Sweet Potato
40297 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:32
Reakce na Jiná Realita:

Díkybohu mi ježíšek přinesl "elektrické" podkolenky, nejlepší dárek ever!

Online continuity
43041 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:33
Reakce na Sweet Potato:

jak teplo? konecne poriadne zimne pocasie!

v nedelu som s detmi mala merikove triko a vlneny rolak, na tom perovu bundu a este som sa potila. do prace chodim tak 2km pesky, dnes saty, vlnene puncochy, kozacky, na tom perovu vestu, kabat a bolo mi zima akurat okolo obeda, ked teplota vystupila nad nulu a to neznasam, jak to zacne byt vlhke a vlezle. vecer na bazen zas tak 2 km pesky a uz to bolo super. 

deti som musela zacat obliekat menej, lebo boli so skolou na boboch a mlada bolo uplne prepotene. to som este nevidela, bola jak mys. ani v lete sa jej to nestava. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:36

jooo, sportissimo asi mame:D (jinak ja jsem vas vsechny mystifikovala uz asi od zacatku, kdy jsem rekla, ze jsem mela dziny na dziny. ony ty spodni hodne uzky kalhoty jsou elasticky bavlneny, ja tomu dziny jen rikam.)

Online continuity
43041 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:37
Reakce na Ounz:

ja mam pocit, ze v zime je lepsie sa hybat. nejak sa ten metabolizmus nakopne a clovek prestane klepat kosu. 

ale musim povedat, na nas predvianocny nakup zasklenia na balkone sa velice osvedcil, ani teraz tam este nemrzne a to je vonku -8C. snad mi prvykrat prezimuje rozmaryn. len sa bojim, ze prezimuju aj vosky na ruziach.

49312 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:38
Reakce na continuity:

já teda jsem spíš zimomřivá a to lezavo taky nesnášim, ale letos to mám prvně po dlouhé době vychytaný, jednak se denně pohybuju venku, zaplaťpámbu za blbý pokyše, tam teda mi pomáhá prostě si popoběhnout a už taky vím co si oblíct a vůbec mám co si oblíct:-), a jinak jezdím autem, s vyhříváním a kdyby byl i ten volant nezlobila bych se, ten závidím muži:-) nedávala bych asi někde stát na zastávkách a čekat na spoje:-(

Online RoSa
10157 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:40
Reakce na Ounz:

jaký běžecký vlákno?  to tady někde máme?

ale něco takovýho, kde se cvičí (třeba jak zpevnit břicho/zadek/stehna... a tak...) by možná stálo za úvahu založit

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:42
Reakce na Sweet Potato:

Díkybohu mi ježíšek přinesl "elektrické" podkolenky, nejlepší dárek ever!

Sem s tím! Kde to seženu!? V sobotu jedeme na hory a má být zima a hnusně mam teda vyhřívané lyžáky , ale ona jen tak temperují

Online continuity
43041 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:43

ja som zimomrava tiez, ale mam to z toho, ze sedim a sedim v prilis vykurenej kancelari. ked som bola s detmi doma, bola som odolnejsia. ale fakt pomaha byt co najviac vonku a hlavne hybat sa. na zastavke chvilku pockam, ale tym ze tam pridem ten kilak pesi, som uz taka rozbehnuta a chvilku pockat nevadi. co mi vadi velmi je cakat oblecena na deti, kym sa prezlecu v skole a skolke, pretoze tam sa mi vyzliekat na tu chvilku nechce.

a teda mi ukrutne vadi vietor a veterne pocasie vobec. ale to uz dlho nebolo. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:44

Dnes jsem si koupila pomůcky na jógu - polštáře, pásky a hranoly. Mají teď na Tchibu

49312 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:49
Reakce na continuity:

pravda, to že nefučí je v té zimě skvělý, s větrem by to bylo k nevydržení. já právě pár uplynulých let trávila zimu vyloženě jen auto-vytápěný prostor a týden na horách byl pak na smrt - a to žádný zimy ani nebyly. teď jsem hrozně ráda že jsem se trochu otužila

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:50
Reakce na continuity:

pohyb venku není úplně univerzální rada, když se nedokrvují končetiny. mně se dělají omrzliny na rukách v termorukavicích po pouhé půlhodině cesty se psem, to se otužováním bohužel vylepšit nedá. nikomu to nepřeju a otužovala bych se docela ráda, ale už jsem zjistila, že v mém případě je pohyb venku ve větší zimě prostě nemoudrý a nebezpečný. stačí minus sedm osm, a při venčení občas ztratím schopnost hýbat tváří, mluvit, a cit v obličeji, a znovu to dokrvit mi pak doma trvá i hodinu  jsem fakt nějaký vadný kus, škoda, že se nedám reklamovat.

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:54
Reakce na continuity:

To hejbání funguje jen do určitý teploty, pak zatuhnete 

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:54
Reakce na RoSa:

Jo je tu..nebo už jsem cvok?

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:56
Online RoSa
10157 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 21:59
Reakce na Ounz:

aha... tak tomu jsem se zatím úspěšně vyhýbala  

ale koukám, že nějaký to domácí cvičení mě asi fakt bude muset začít zajímat

Online continuity
43041 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 22:13
Reakce na Ounz:

to je sice pravda, ale letos takove teploty byly akorat na kvilde.