Asi ji u nás někdo vykoupil![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Já ne ale ![]()
To ale není škodolibej smích![]()
Já jsem taky ovlivnitelná, každej den tu má někdo novej hadřík... Naštěstí se moc do obchodů nedostanu, tak ušetřím.
Včera jsem si málem koupila svetr z jehněčí vlny na Woolovers, jenže poštovný bylo 20 liber
taky jsem hledala a nenasla, ale byl to jen maly obchod
když tu všichni tak šopujete, tak mi prosím někdo poraďte, kde bych sehnala teplý šedý (ne melírovaný ideálně) bezknoflíkový delší kardigan. bez širokých rukávů, nevešly by mi pod svetr. pátrám marně :( přitom mi přijde, že je to basic věc.
Tyjo to je dost..já tam tuhle chtěla taky něco koupit, ale sešlo z toho, no tak aspoň nelituju..
a já jsem si koupila novou náplň do katalytické lampy, protože jem ji nutně potřebovala. protože hrnec opravdu strašně připálených škvarků opravdu, ale opravdu strašně smrdí!
Nj, svetr ve výprodeji 26,- a poštovný 20,-. Já vím, že sečteno je to jak nezlevněnej svetr, ale nechtělo se mi to dát teda.
Nechci slevu zadarmo![]()
Jen abych Vás trochu zase rozhodila, když překliknete z britské stránky (vlaječka vlevo nahoře) na "rest of the word", mělo by Vás to lokalizovat v , že jste v ČR (nebo to možná Vás to lokalizuje, pokud jste máte u nich svůj účet a jste přihlášená) , a nabídnout ceny v CZK, a poštovné je zdarma pak. Možná jsou ty ceny v trochu nevýhodném kurzu(mě tam svetr za 25 liber přišel tento týden na 855 Kč ) , ale když se neplatí doprava, tak myslím dobrý.
No já jsem teď takhle kupovala tričko k vánocům, poštovný stálo zhruba stejně, jenže ho měli jen tam a bylo to velký přání, tak mi to bylo fuk, ale jinak ta představa, že to budu ještě vracet..
já to radši zkouším v obchodě, když to jde
Je moc hezká a v reálu vypadá stejně :-).
Až se léto zeptá, co jsem dělala v zimě, tak jsem si koupila sandály Clarks. Poprvé jsem si koupila boty přes internet a sedí!!! 
A tyto jsou na cestě. Taky Clarks.
+ Ounz
baby jedny, a proč nezaložíte vlákno/poptávku do Hromadných nákupů?
Od 60 liber je poštovné zdarma, tak kdyby se nás tady pár dalo dohromady... ![]()
Děkuju, mě už ta nakupovací přešla, ale budu vědět pro příště!![]()
No jak jsem psala, radši nakupuju osobně, eshopem jen není li zbytí, teda to znamená, že to v tu chvíli děsně chci a u nás to nemaj.. ![]()
Clarksy jsou spolehlivé, přes net Objednávám opakovaně, a žádná nemilá překvapení. Vzhledem k tomu, že navíc inzerují i šířku boty (a taky spolehlivě), mám je opravdu v oblibě. Jen mě mrzí, že nedodávají do Evropy ze svého britského shopu, mají tam větší nabídku. I když musm přiznat, že před cca 4-5 lety jsem potřebovala půlku jejich nabídky, zatímco teď hledám obtížně jeden dva modely. Asi změna designera? Pro mě škoda.
Ja si u M&S koupila tenhle
Je to sice umelina, ale hreje paradne, nosila jsem ho ted pri -22° pod kabat jen na kosili do prace a zima mi vubec nebyla. Je teda malicko tlusty, ale kabat jsem v pohode oblekla. :)
Akorat teda nevim, jestli ho jeste nekde pujde sehnat, dneska jsem byla v M&S v Ostrave a uz tam meli jarni veci :(
Před časem jsem v Lindexu koupila hrubý smetanový svetr se širokými rukávy, váhala jsem tenkrát mezi ním a jeho hnědým bratříčkem. Bratříčka jsem tam dnes potkala za 269korun, nemohla jsem ho tam nechat! A byl tam i jejich bratránek, stejně povedený dlouhý cardigan...http://www.lindex.com/m/cz/vyprodej/zeny/vrchni-cast-odevu/7478323/Dlouhy-pleteny-kardigan/?styleId=90852600
Nabídko výhodná, ochraňuj nás!![]()
Na kardigany našťastie zaťažená nie som, ale ten smotanový a hnedý sveter tam pôjdem kuknúť ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články