Tak jo. ![]()
Dík za pošťouchnutí.
Tak platí. Přibalíme moora , bude nás víc, nebudem se bát vlka nic.
Tak jo. ![]()
Dík za pošťouchnutí.
To je skvělý nápad. Díky.
Akorát se bojím, že pak to budu chtít všechno a to žel nelze. ![]()
Ty moje jsou značka 30seven. Ale aby ses v kombinaci s těmi lyžáky nakonec nepřiškvařila.![]()
Zdravím Jiná Realita a potvrzuji: umrzlé prsty a nosy žádný pohyb nezachrání.
Tak to vydržíš docela dost a oud by se Ti mohl líbit. Růže s oudem má hodně nikových značek, stačí najít tu nejkrásnější pro sebe
.
Tak třeba London od Toma Forda nevydržím. Myslela jsem, že ano, ale omyl.
Růže s oudem je pro mě moc hezké spojení.
Díky i tobě. Asi si honem naordinuju oudový rok, než ta móda zase zmizí.
Když koukám na tu předpověď, tak by to bylo akorát. Ale někde v obchodě je asi nemají, že? Objednat na netu už to nestihnu.
prosim vas, co je za predpopoved? muz se chysta s detma na chalupu bez vody a elektriny, kde se topi kamny a musi se tam kilak pesky z horni stanice lanovky. tak aby to misto S tebou mne bavi svet nebyla vlci bouda.
vcera jsem sla z banky a nahodou byl vedle gant, tak jsem si koupila vlnenou salu, kalhoty a asi desatou
bilou kosili. A to jsem tam jeste jednu salu a dve kosile nechala, jsem zvedava, na jak dlouho...
prosim vas, co je za predpopoved? muz se chysta s detma na chalupu bez vody a elektriny, kde se topi kamny a musi se tam kilak pesky z horni stanice lanovky. tak aby to misto S tebou mne bavi svet nebyla vlci bouda.
Jedeme do Itálie a má být mrazivo a sněžit
Dnes jsem si koupila pomůcky na jógu - polštáře, pásky a hranoly. Mají teď na Tchibu
Je to je super, ďakujem za info. Plánujem s tým začať tak možno ma nové veci nakopnú.
A ešte je dnes aj doprava zdarma. Júúú
Určitě něco prodávají i v lyžařských speciálkách, možná i velkých sportech.
Koupila jsem si šaty v Cos (černé) a mají tak super materiál, že bych z něj snesla ještě několikery... Je to těžší viskóza s elastanem.
Tak mi dorazil cerny kasmirovy svetr, jsem nadsena. ![]()
vcera jsem sla z banky a nahodou byl vedle gant, tak jsem si koupila vlnenou salu, kalhoty a asi desatou
bilou kosili. A to jsem tam jeste jednu salu a dve kosile nechala, jsem zvedava, na jak dlouho...
to je nahodou desne prakticky(deset bilych kosil)ja mam tedy jen dve,ale zauvazuju jeste nad nejakyma.
Jelikoz se to da obliknout jen jednou,nez se vypere a vyzehli ubehne par dni no a kdyz je potreba tak neni.Takze ja je vetsinou "susim"ve skrini "nocokdybychjinahodoupotrebovala"a obiram se o to vypadat dobre,protoze bila kosile vzdycky vypada dobre.
Takze ja chvalim,prakticnost.:-D
Čierne sú tiež určite super, ale toto je úžasná farba!
Před časem jsem v Lindexu koupila hrubý smetanový svetr se širokými rukávy, váhala jsem tenkrát mezi ním a jeho hnědým bratříčkem. Bratříčka jsem tam dnes potkala za 269korun, nemohla jsem ho tam nechat! A byl tam i jejich bratránek, stejně povedený dlouhý cardigan...http://www.lindex.com/m/cz/vyprodej/zeny/vrchni-cast-odevu/7478323/Dlouhy-pleteny-kardigan/?styleId=90852600
Nabídko výhodná, ochraňuj nás!![]()
Já jsem si dnes koupila čočku v konzevě Bonduelle..jsem děsně ovlivnitelná ![]()
Já ji sice ještě nekoupila, ale hledala.![]()
No a já ji hledala a našla
ještě spolu s kukuřicí, pro tu mám slabost..
Já jsem si dnes koupila čočku v konzevě Bonduelle..jsem děsně ovlivnitelná ![]()
![]()
Se smějte ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.