999 mne se to libi tak jak to mas na fotce, jestli ti netahne na hrudni kosicek, tak dobry. Uplne te v nich vidim u stromecku!
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska Na košíček mi netáhne :-).
999 mne se taky libi prave takhle a az teda ty bile objednas, dej echo;)
999 Wow! Vyzeráš dokonalo.
999 vyzeráš v tých šatách skvele
999 Máš na ně figuru, sluší ti. A ten výstřih je náhodou velmi pěkný ![]()
Díky všem :-).
Tak jo, nevydržela sem to a objednala sem si ten kabát, polyesterovej. Tak sem zvědavá. Budu smutná, jestli v něm budu vypadat jako svůj vlastni děda. 
No ať tě ani nenapadne je vracet!!!
Vyuzila jsem 30% slevu na pleteniny... moc se mi libi ta barva a myslim, ze v kanclu tuhle delku rukavu uziju, uvidim, jak bude vypadat treba s cernym trikem s dlouhym rukavem...
porad mi lezej v hlave ty 999 saty, zkousela jsem si je v krame, jeste nez je zavrely... ale furt si nejsem jista jestli jsou to saty na me...

razorblade No a fotecku nemas?
999 skvělý jsou! Škoda, že nemám prsa ![]()
moora ja jsem sev nich nefotila, protoze normalne nosim vyssi podprsenku a ona mi z tech satu cela lezla..
razorbladetyjo, hod pak nekam (pokud budes mit naladu) fotku prosim. Tenhle tam chodim okukovat a desne se mi libi ![]()
Ta barva je![]()
Lama_z_Lana hodim, ale nevim, jestli budu smerodatna, protoze ho budu mit urcite obtazenej pres prsa a pres paze...
jerry Není nad to mít Parfumánii :-).
Pinot Noir Ono to fakt asi ty prsa chce, protože na modelka, co je na produktovce je taky nemá a dost to odstává. Ale jinak bych si na tobě taky uměla představit.

Pinot Noir 999 Je to tak, taky prsa nemám a tyhle šaty jsem v obchodě musela nechat, dělaly mi příšerný boule v podpaží. Na 999 ale vypadají výborně. :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.