razorblade Svetr pěknej a jestli koupíš šaty, budu zvědavá na foto, já si tak nějak myslím, že by ti mohly slušet
Co jste si dnes koupili/y?
999 No parada!!! Fakt je to na tobe pecka!![]()
Ounz ja si myslim, ze s poradnym stahovacim pradlem by mi slusely, prisly mi typu vesela sicilska vdova
ale musela bych do toho koupit balkonette podprdu a taky nerada nosim vystrihy kvuli tetovani na klicnich kostech, ktery jsem se snazila dat dolu, ale musela bych snad na deset dvanact dalsich sezeni po trech tisicich.
Tak jsem to vzdala a spis se zahaluju
razorblade Pretetujem, v klidu!![]()
Luna tak jo! Peknou kerku bych v tech satech ukazala rada... ![]()
razorblade rozumim. Ale tetování bych nezakrejvala, když už tam je (pokud to není Ruda je kink nebo tak něco?
)
999 ty šaty jsou krásný, doprdele s celým covidem.
Jinak na vintedu jsou červený kolektivky s výstřihem na zádech velikosti S, kdyby někdo chtěl
999 Moc ti sluší
.
999 no, tak ta modelka má teda asi desetkrát větší prsa než já
. Takže to fakt pro mě není. Ale silueta je krásná, počkám si, až je ušijí i na plošiny!
999 jsou boží(ty saty), mám je na cestě v mega velikosti, výplň bych měla, jsem zvědavá, jaký budou. Tetování mi koukat nebude, strašně se mi líbí tvar vystrihu. Dám vědět, jak sedí. P.s. dpd hlásí, že v pondělí budou![]()
Ounz pekny kabat, at se hezky nosi.
razorblade jdi do tech satu, ja si myslim, ze by ti slusely moc.
999 nooo takze ani nemusim na ne mysliet. XXXL nemaju ![]()
999 jo a mas super vlasy
Vilemina Výstřih je krásný, chce to jen poladit podprsenku :-). A určitě dej vědět, jak ti sedí. A taky co říkáš tomu materiálu.
Janulik03 Ty jsi kecka, tobě budou taky slušet
. Žádný XXXL, prostě tvoji normální velikost.
Ounz Prej Ruda je king ![]()
razorblade Jdi do nich, v nejhorším je vrátíš. Já si je na tobě taky dovedu představit!
999 Moc ti sluší!
999 no jasom si objednala kokon saty mojej velkosti a nevliezla som do nich preto ked pises o tuhom materiali som ziskala dojem ze to bude podobne , ale uz ma nalomila razorblade ked pisala ze o nich uvazuje tak pockam na nu. razorblade mozes mi napisat velkost prosim?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.