Janulik03 maju! Ja nosim 46 a zkousela jsem Lko a bylo mi dobre. Jdi do nich
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade dakujem
tak skusim to L
Ze ja som tam liezla ![]()

Janulik03 neblázni, vezmi M
Janulik03 mas tyto cerne? Jakou velikost? Ty se mi totiz taky libi.
Janulik03 Já psala o hutném materiálu, ne pevném. Kokony jsou pevná látka, co se ani nehne, mám je taky o číslo větší. Tohle je úplet. Silnější, hutný, ale pořád elastický :-).
999 sakra, do haje. A kdyz nosim 38 tak S nebo M? A ty od Janulik jsi nezkousela? Ja potrebuju oboje totiz.
Janulik03 u ta tunika je super
víme, jestli ty ceny na COS webu jsou před 30% slevičkou nebo už upravené?
moora pred upravia sa v kosiku
Janulik03 díky, to jsem chtěla slyšet
Candance Já si vůbec netroufám radit, když neznám proporce :-). Ty Janulík jsem nezkoušela.
jinx děkuju :)
Janulik03 Pěkný nákup
Jdete do haje, baby, s tim cosem! Zaprisahala jsem se, ze bez zkouseni tam nic kupovat nebudu, a uz mi jede ten razorblade modry svetr a jeste jedna svetla mikina ackoveho strihu. Beda vam, jestli mi to nebude!
Janulik03 ale ty urcite nemas velikost 46 a pokud razor ma a bylo ji L dobre, tak musis mit M. Jenze to bych ja mela mit S a to zase nevychazi podle 999
moora XS, on je strasne sirokej, jak ma ty netopyri rukavy. Na dolnim okraji ma 55-56cm, od cedulky za krkem (od svu limce) dolu cca 46. Dost me namichlo, ze je ted ve sleve. Ale asi bych zas teda objednala vetsi a vracela. Ja tam mam veci od XS po L, mozna i nejaky XL by se naslo. Fakt neodhadnutelny. Tu mikinu jsem ted objednala L, mam stejnou v sedy, snad nezmenili velikost.
Kokoska děkuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.