Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 09. února 2021 13:47

Mha Promiň, ale okrašlovací krém mi připomněl okrašlovací spolky a hned jsem si představila jak ti na tvářích vypučí růže, na čele altánek s promenádní kapelou, na nose pamětní deska... 
Tak jsem děsně napnutá na zítra, třeba napíšeš do vlákna Design a architektura

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. února 2021 14:30

JankaM Bylo tam napsáno Beauty,  a je to jejich výrobek. Okounela jsem tam, sociálně nesaturovana, velmi dlouho a zjistila jsem, že Alverde má své parfémy. Ale moc mi nevoní.

andulka01 O altánku preferuji, zatím jakýsi slibný útvar na bradě, ale myslela jsem, že to je od roušky

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. února 2021 14:37

Mha Jednou jsem si koupila rtěnku Alverde a vytvořila mi na rtech hluboké rýhy, potom ztvrdla a udělala krustu, oddělovala se po kouscích, asi slupovací? Vůbec nespolupracovala, když jsem mluvila tak pla  a při úsměvu mi praskla v koutcích a vrátila se do stavu zavřené pusy.

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. února 2021 14:43

Kan Od Alverde jsem nezkusila, ale docela věřím tvému popisu, ony ty bio věci někdy dělají pěknou neplechu.

A možná tam bylo malým písmem Po použití nemluvte, nejezte a v žádném případě se nesmějte.

Koupila jsem si nedávno malý šlehač a ten měl tolik upozornění a varování, že jsem si nebyla jistá, jestli jsem způsobilá ho použít. Jo, nesmí se slehat pod vodou(ponoreny přístroj). 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. února 2021 15:04

Mha od Alverde som pár vecí vyskúšala a nic ma okrem oleju na telo nenadchlo. Ten olej už používam roky a je fakt skvelý. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. února 2021 15:08

paktofonika A který máš?

Já mám ještě růžovou vodu, ta je fajn v létě. A pár věcí jsem koupila na líčení, ale asi nejsem správný podkladový materiál, hodně to ze mne opadavalo. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. února 2021 15:14

Mha tento. Maju ešte anticellulite, ale ten som nemala, na to neverím a potom ešte masážny, ten som takisto nemala.

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. února 2021 15:16

paktofonika A na jak dlouho ti vystačí jedna lahvička? 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. února 2021 15:39

Mha mesiac určite, ale ja s ním nešetrím, dávam si tak 3 pumpičky a stačilo by asi i menej. Používam ho tak 3-4x do týždňa. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. února 2021 15:47

paktofonika Díky, tak další věc, co potřebuju, kromě županu.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 09. února 2021 16:31

Mha no já asi taky..!

paktofonika a vsákne se? nebo budu v posteli jak bramborák? A voní hezky? (pane Lorenc)

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 09. února 2021 16:34

Kan Mha Dekorativka od Alverde je hrozná, ale ty pečující věci jsou docela fajn. Sice přestali vyrábět úžasnej krém na obličej, ale teď jsem spokojená s jejich tuhým kondicionérem, taky kuličkovým deodorantem, ...

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. února 2021 17:05

Aranel Jednou měli u Alverde moc hezkou barvu tužky na oči, ale na tuzce byl velmi detailně vyvedený masitý pavouk. To jsem nemohla koupit.

Pavlena Tenhle pobyt na parfu nás přijde draho...

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:13

999 prosim, jakou mas velikost jeptiskovskych dlouhych cernych satu (ty s sirokymi rukavy) a tech novych sedivych? Bych si odvodila idealni velikost :)

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:15

Mha Aranel moc fajn je od Alverde ta sedmidenní ampulková kúra. Párkrát do roka si to koupím a zdá se mi, že mám pak takovou vláčnější pleť. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:23

Pavlena musíš aikovat primerane množstvo na vlhké! telo. Takže po sprche sa neutieram, natriem sa, oblečiem župan, vykonám zvyšné ukony a než dôjdem do spálne, tak už sa môžem obliekať. Vôňa príjemná, nevtieravá, nedrží sa na tele. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. února 2021 17:25

bram Já si koupím jednou za čas od Balea, nevěděla jsem,, že Alverde dělá taky. Od Balea si kupuju ty pomerančové, nevím, co mají mít za účinek,  jenom mi moc voní. 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:27

Lamicka Oboje 32

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:29

paktofonika hmm, to asi potrebuju, zupan mam, takze cajk.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:31

Mha já jsem si Baleu jednou koupila taky, nějakou omlazující, ale ráno jsem měla na bradě a nose pupínky a zas tolik jsem omladit nepotřebovala, tak jsem se vrátila k Alverde. A voní všechny, to je příjemný bonus. :)