Mha Promiň, ale okrašlovací krém mi připomněl okrašlovací spolky a hned jsem si představila jak ti na tvářích vypučí růže, na čele altánek s promenádní kapelou, na nose pamětní deska...
Tak jsem děsně napnutá na zítra, třeba napíšeš do vlákna Design a architektura ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mha Jednou jsem si koupila rtěnku Alverde a vytvořila mi na rtech hluboké rýhy, potom ztvrdla a udělala krustu, oddělovala se po kouscích, asi slupovací? Vůbec nespolupracovala, když jsem mluvila tak pla a při úsměvu mi praskla v koutcích a vrátila se do stavu zavřené pusy.
Kan Od Alverde jsem nezkusila, ale docela věřím tvému popisu, ony ty bio věci někdy dělají pěknou neplechu.
A možná tam bylo malým písmem Po použití nemluvte, nejezte a v žádném případě se nesmějte.
Koupila jsem si nedávno malý šlehač a ten měl tolik upozornění a varování, že jsem si nebyla jistá, jestli jsem způsobilá ho použít. Jo, nesmí se slehat pod vodou(ponoreny přístroj).
Mha od Alverde som pár vecí vyskúšala a nic ma okrem oleju na telo nenadchlo. Ten olej už používam roky a je fakt skvelý.
paktofonika A který máš?
Já mám ještě růžovou vodu, ta je fajn v létě. A pár věcí jsem koupila na líčení, ale asi nejsem správný podkladový materiál, hodně to ze mne opadavalo.
Mha tento. Maju ešte anticellulite, ale ten som nemala, na to neverím a potom ešte masážny, ten som takisto nemala.

paktofonika A na jak dlouho ti vystačí jedna lahvička?
Mha mesiac určite, ale ja s ním nešetrím, dávam si tak 3 pumpičky a stačilo by asi i menej. Používam ho tak 3-4x do týždňa.
paktofonika Díky, tak další věc, co potřebuju, kromě županu. ![]()
Mha no já asi taky..! ![]()
paktofonika a vsákne se? nebo budu v posteli jak bramborák? A voní hezky? (pane Lorenc) ![]()
999 prosim, jakou mas velikost jeptiskovskych dlouhych cernych satu (ty s sirokymi rukavy) a tech novych sedivych? Bych si odvodila idealni velikost :)
Pavlena musíš aikovat primerane množstvo na vlhké! telo. Takže po sprche sa neutieram, natriem sa, oblečiem župan, vykonám zvyšné ukony a než dôjdem do spálne, tak už sa môžem obliekať. Vôňa príjemná, nevtieravá, nedrží sa na tele.
bram Já si koupím jednou za čas od Balea, nevěděla jsem,, že Alverde dělá taky. Od Balea si kupuju ty pomerančové, nevím, co mají mít za účinek, jenom mi moc voní.
Lamicka Oboje 32
paktofonika hmm, to asi potrebuju, zupan mam, takze cajk. ![]()
Mha já jsem si Baleu jednou koupila taky, nějakou omlazující, ale ráno jsem měla na bradě a nose pupínky a zas tolik jsem omladit nepotřebovala, tak jsem se vrátila k Alverde. A voní všechny, to je příjemný bonus. :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí