Koupila jsem si Umění vnímat architekturu pro děti a rodiče a vřele doporučuju. Moc hezký počin.
tak ti dik, dalsi knizka, co potrebujem... ![]()
Koupila jsem si Umění vnímat architekturu pro děti a rodiče a vřele doporučuju. Moc hezký počin.
tak ti dik, dalsi knizka, co potrebujem... ![]()
Pavlena Bude se ti taky líbit :-).
999 obavam se, ze me se bude libit vic..![]()
Pavlena Tak já si ji koupila taky pro sebe :-).
Jeden prizemnejsi nakup

moora o ty jsou krásný
moora krasny, ja je zkousela v lete, ale usoudila, ze nepotrebuju. Mozna to prehodnotim...![]()
moora pěkný nákup!
moora taky se mi libi ale nechapu k cemu se nosi? Culottes?
Samara no já je plánuju nosit k šatům a sukním jako jakýkoli jiný sandály :))
Vankúšik pre Niki![]()

moora pekné sú, ako sedí veľkosť? Sú na úzku nohu?
999 díky, čtení a vyprávění nechám na tatínkovi :) domečky máme všude. nejoblíbenější omalovánky byly tisky starých projektů.
Tvári sa ako architekt
, zaujali ma jeho pastelky alebo sú to fixky?
milacka velikost sedí (já mám 38, ale sandály obecně beru o číslo menší). na úzkou nohu spíš asi ne, já mám takovou nějakou normální a jsou mi akorát až malinko volnější
milacka nádherný polštářek :-)
milacka to jsou fixy
milacka ale ten je krasny!!!
moora Asi by mi boli široké, mám veľkosť 41, ale zasa ten remienok by mi vyhovoval. Odkiaľ sú?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.