Janulik03 Candance kocoureksuggy díky! razorblade le specs flossy na zalandu asi za 1800kč, víc bych asi za brejle nedala už dneska, jsem daleko větší čípák než kdysi :)
Co jste si dnes koupili/y?
mitford sister Hezký! Já taky sluneční brýle.)

nellielovett taky hezký! ![]()
mitford sister paráda,krásný
mitford sister nellielovett pekný nákup obe
mitford sister wow! Nic chytřejšího mě nenapadlo. Jsou skvělý a já moc prosím o foto!!! Les Specs jsem si koupila před rokem, střídmější, ale mám je moc ráda poměr cena/výkon mi přijde výborný. Ať se ti dobře nosí.
Dekuji nellielovett za nakopnuti. Koupila jsem A2. Skoda ze nemaji vetsi. 
0zero7 pekne, vyvolava to ruzne pocity
to si jeden vyrazi pro slany sprej na vlasy po ceste na obed.... 52 Rouge Rose, super neonka

0zero7 krásna farba![]()
0zero7 Jarní červená, krásná! ![]()
Kožené na platformě, mám 39 ale tyhle jsou 38 a sedí přesně.

marieu dekuju! Mám z nich radost. Fotky jsem dělala pro samba, tak sorry za ty pózy ; ;) 

Já se teda přiznám... porušila jsem svoje předsevzetí... ale z nutnosti!
Protože mam spoustu širokejch kalhot, který se mi pod kabátem tak nějak moc nelíběj (natož aby se uplatnily)... pročež jsem zakoupila jarní bundičku.
A pak jsem v nějakým pominutí smyslů koupila dvojdílný plavky (který jsem neměla dvacet let), spoďáry zde... omluvou mi budiž že byly prakticky zadarmo... i když očekávám spíš velkou legraci (nebo naopak usedavý pláč) před zrcadlem... i ta barva
no asi jsem se fakt pomátla.
Jsou na cestě... jestli se dlouho neozvu...
barbucha plavky,
jako ten červenej proužek?
barbucha dvoudilny plavky jsem mela naposled nekdy nez se narodilo prvni dite, to je skoro 40 let. Ted dekuju vynalezci tankin.
mitford sister ty bryle jsou bozi..!! Ty chci taky. Prosim, jak jsou siroky - resp.mas spis sirsi nebo uzsi oblicej? Tobe sedi skvele, ale ja mam uzky oblicej, tak se bojim, zda by mi byly...
mitford sister vypadáš fantasticky, nejen v nich. ![]()
barbucha plavky jsou skvělý a barva je výborná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí