Pro všechny co si stěžují na vlasy, zkuste Methionin.
Co jste si dnes koupili/y?
DruI no to je ovsem skvela zprava![]()
Gatita mám celkem dobrou zkušenost s metodou Clarivein.
zimnivecer a dalsim (neumim z mobilu oznacovat autory prispevku, pokud nejsou na jedne strance
) dekuju za informaci. Vypravim se k angiologovi a uvidime.
Mrakoplas ja puncochy nosila skoro denne do prace, mela jsem sedave zamestnani a byl mi ten sver i prijemny. Jinak me ty nohy pobolivaly a prisly mi tezke. Na doma to ted nenosim, pod teplaky se to nehodi:)
Gatita ja mám problém len na ľavej nohe a v jednej pančuche je to dosť nepraktické :) v práci mi v tom bolo teplo, vonku keď mrzne je v tom zima a dvoje pančuchy už pod gate nenarvem, no samé problémy
. Ale ja mám nosiť tu silnejšiu, myslím dvojka je to a to ani moc estetické nie je, nepomáha tomu ani krajka samodrzka
.
Tiež to nosenie teraz dosť flakam, musím si vstúpiť do svedomia.
Mrakoplas ja mam take kompresni tridu dve, zadna parada to neni. Cerna ujde, ale telova je babickovska. No nic. Ani jsem si nic nekoupila, takze jsem tezce OT. I kdyz vlastne cekam na balicek, mam tam kalhoty do podpazi a ruzovy saty
, za ty penize jsem je tam nemohla nechat, tak uvidim, co mi prijde.
Pro všechny co si stěžují na vlasy, zkuste Methionin.
Ten uzivam dlouhodobe, mam spousty podrostu (takova trcici ofina vsude na hlave je super!
) Ale vubec to neresi, ze se mi vlasy lamou a taky padaji i ty uplne kratky. Peclive uzivam, protoze si rikam, ze bez toho uz bych mela ples, ale co vic delat, to nevim..
Gatita Mrakoplas a ostatní co řešíte křečové žíly a metličky, řešíte je pouze z estetických důvodů nebo i zdravotních? Já mám nějaké metličky i žilky, ale žádné zdrav. problémy. Dle doktorky to mám nechat být, protože se po odstranění často vrací. Sestra byla myslím loni na odstranění, ale už se jí dělají další.
JankaM ja aj zo zdravotných dôvodov, u mňa to už nie je len estetický problém.
Pavlena tak já se poptám prakticky. Barva? Melír? Ulamují se konce nebo klidně půlky délek? Co šampony, masky, kondicionéry?
Hlavne kvuli esteticke strance veci. Asi pred 2 lety jsem byla na sklerotizacich, predchazelo mu zevrubne vysetreni. Dr.rikal, ze v mem pripade jde o kosmeticky problem, ale ze neco s tema zilama mam (uz nevim co) a ze se to nejspis bude zhorsovat. A mel pravdu. Nechci to nechat zajit prilis daleko, urcite si k dr.zajdu, az se situace trochu uklidni, jen nevim, jestli ma cenu investovat do odstraneni laserem.
Ona ta nemožnost jít do kadeřnictví není jen o střihu nebo barvě. Kadeřnice taky ty vlasy při mytí vyčistí od silikonů, tudíž jsou zdravější, pružnější...taky jim dodá výživu speciálním kondicionerem, maskou...
Úááá, já chci jít pracovat ![]()
Catherinne :-( moc bych ti to prala
ale neda mi se nezeptat - kondicionerem jde nejak vyzivovat vlasy? to asi ne, ne?
Catherinne :-( moc bych ti to prala
ale neda mi se nezeptat - kondicionerem jde nejak vyzivovat vlasy? to asi ne, ne?
Catherinne Na "čištění" od silikonů jsou snad standarně dobré speciální "čisticí" šampony, ne?
Ale jinak ... návštěva kadeřnice mi už hodně chybí :-/.
viktorka_od splavu Nejsem kadeřnice, ale mně kadeřnice "vyživuje" vlasy nějakým sérem, kůrou, maskou .... myslím, že to lze i doma - pokud samozřejmě nepoužívá speciální nástroje, které teplem/vlhkem výživné látky ještě více "zapracují" do vlasů. Myslím, že vždy záleží na použitém /profi/ produktu a jeho správné volbě :-).
viktorka_od splavu vyživíš maskou, sérem, spec. produkty, obzvlášť těmi hloubkovými, ale kondicionér má taky svou roli, uhlazuje a posiluje strukturu vlasů.
whiskas no ale zase si nesmíš myslet, že od nánosů silikonů ti pomůže umytí šamponem z dm a za tři minuty je hotovo. To jsou speciální postupy.
Catherinne
ale to já si samozřejmě nemyslím. Byla řeč o speciálních produktech. Dobrý šampon má Kevin Murphy, Joico a samozřejmě i řada dalších, ale to víš jistě lépe, včetně schopnosti porovnat složení/účinné látky :-). "Moje" kadeřnice používala něco od Malibu.
Pavlena Mně se s věkem taky zhoršila kvalita vlasů, resp. se mi od porodu nevzpamatovaly - ehm, synovi bude 16. Čas od času víc vypadají - a to mám teď, takový ty podrosty a obecně se víc ulamují konce. Na ty konce, aby déle vydržely, se mi osvědčilo použivat proteinový preparát. Takže při mytí používám šampon - protein - masku - kondicionér. Tu masku ale jen ta 1x14 dnů, z časových důvodů. A velice jsem omezila teplotní zásahy mezi mytím vlasů, tj. umyju, vyfoukám a do dalšího mytí se varuji používat žehličku/kulmu. A když jsem u kadeřnice, tak mi dáva nějakou zažehlovací masku. Řekla bych, že to prodlužuje délku vlasu skoro o 10 cm.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí